Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Bývalá policistka a OnlyFans tvůrkyně Bianca Jag | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Bývalá policistka se po šedesátce dala na erotiku. Nejdříve jen streamovala, teď se živí i na OnlyFans

Že je věk jen číslo se snaží dokázat jednašedesátiletá modelka z Kanady. Bývalá policistka se po dlouhých letech sloužení vlasti rozhodla vydat cestou erotiky. Začala streamovat svá nezbedná vysílání a založila si účet na OnlyFans. Velikou část nemalých měsíčních výdělků se snaží investovat do plastických operací.
  19:56

Dnešní moderní svět nabízí obrovské možnosti, alespoň co se týče kariéry. Velice populární se čím dál více na sítích stává erotika. Z dřívějšího docházení na náročné focení, či natáčení pornografických scén, se nyní stává příjemná práce možná i z pohodlí domova. Stát se erotickou hvězdou dnes není zas tak těžké. Stačí si založit účet na OnlyFans, či jiné podobné pikantní stránce a už se dá podnikat, a to téměř v jakémkoliv věku. Že se i v důchodu dají přivydělat slušné peníze právě dokazuje jednašedesátiletá modelka z Kanady Bianca Jag.

Do erotiky se pustila až právě v, dá se říct, důchodovém věku. Dříve se živila jako policistka. Práce u policie ji bavila a naplňovala. „Byla jsem fakt dobrá policistka. Měla jsem hodně povinností. Mým hlavním cílem bylo pomáhat lidem,“ říká Jag webu Daily Star. Její pracovní náplň nebyla jen o patrolování kanadských ulic. „Dělala jsem i vyšetřovací práci. Po sedmnácti letech jakožto důstojnice jsem ale odešla. Už mě to nenaplňovalo,“ doplňuje. Vysvětluje, že už nebyla ve svém životě šťastná a potřebovala změnu.

Pokusila se postavit na vlastní nohy a pustit se do světa gastronomie. Její restaurace však moc neprofitovala, a tak byla nucená ji zavřít. Díky své minulosti u policie si vyvinula velikou lásku ke kulturistice. „V té době jsem byla na soutěži kulturistiky a potkala jsem někoho, kdo měl webové stránky na předvádění svalů, takže jsem si řekla, že to zkusím,“ vysvětluje. „Začala jsem si tak vydělávat jako webkamerová slečna, abych se po zavření restaurace finančně postavila na nohy,“ doplňuje.

Love the Cancun sun…I’ll be back to my second home …miss you already @temptationcancunresort

18. března 2023 v 17:24, příspěvek archivován: 27. listopadu 2023 v 11:07

Později si založila i účet na OnlyFans, často nazývané stránce pro dospělé. Díky mnoha sledujícím na svých sítích byla schopná své fanoušky přesměrovat na stránky, kde už jen kasírovala. Dnes si vydělává v přepočtu zhruba čtvrt milionu korun měsíčně. Ačkoliv existuje jistě obrovské množství fanoušků, co ji odebírá zřejmě kvůli jejich fetiši v důchodcích, Jag jde proti tomu. Snaží se, co to jde vypadat mladší, než kolik jí ve skutečnosti je.

Spoustu peněz totiž prý velice často investuje do plastických operací. „Třikrát jsem si nechala udělat prsa, ale s výsledky jsem nebyla spokojená. Pak jsem si nechal zmáčknout břicho a nakonec jsem si nechala udělat horní víčka,“ vysvětluje, že za své plastické operace utratila už více jak tři sta tisíc korun. Ačkoliv více operací prý nemá, aktivně dochází na jiné úpravy. Každé tři měsíce jde prý na botox. „Nepřeháním to. Chci, aby mi v obličeji zůstal nějaký výraz,“ říká.

Díky zřejmě jejím veškerým úpravám se prý často setkává s tím, že jí lidé tipují daleko nižší věk. To je samozřejmě věc, která jí lichotí. „Když streamuji, dostávám spoustu komplimentů o mém vzhledu, což je velmi lichotivé a lidé mi často říkají, že nevypadám na svůj věk. Někteří se dokonce ptají, jestli jsem při zapisování věku neudělala překlep,“ říká.

Jag se do erotické kariéry pustila opravdu po hlavě. Na svém Instagramu odkazuje na dalších osmnáct webů, kde se téměř pokaždé lehce jiným způsobem snaží ze svých fanoušků vylákat nějaké peníze. Jakožto správná influencerka má také například i svůj vlastní merch. Vše je však zaměřené na erotiku. Prodává různé erotické pomůcky včetně vibrátorů, či repliku svého přirození.