Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Učitelka a OnlyFans tvůrkyně Megan Gaither | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Už druhá učitelka jedné školy musela odejít kvůli OnlyFans kariéře. Přišli na ni žáci

Bizarní situace se nyní udála na jedné americké škole. Už druhá učitelka na ní byla suspendovaná kvůli své hanbaté kariéře. OnlyFans tvůrkyně a nyní už zřejmě bývalá učitelka Megan Gaither se pokusila zahladit veškeré stopy svého pikantního přivýdělku poté, co její bývalou kolegyni propustili. Nepovedlo se a nedávno ji odhalili.
  7:00

Učitelská výplata je pro některé americké kantory zřejmě nedostatečná. Učitelka Megan Gaither odtajnila, že si v přepočtu vydělává téměř devadesát tisíc korun měsíčně. To však bylo zřejmě málo, a tak se rozhodla, že si něco málo přivydělá bokem. Vybrala si ale velice kontroverzní byznys, který s její učitelskou kariérou dohromady moc nejde. Založila si OnlyFans a začala podnikat tam. Jednoho dne se ale rozhodla vše smazat a hodit za hlavu. Netrvalo to dlouho a žáci jí prý začali klepat na dveře domu s tím, že znají její tajemství.

Catching some Sun before going to a winery☀️☀️☀️

4. listopadu 2023 v 19:17, příspěvek archivován: 14. listopadu 2023 v 14:30

K založení účtu na OnlyFans ji, stejně jako mnoho dalších žen, dohnaly finanční problémy. Čím více Gaither oddalovala své dluhy, tím větší byly. Převážně ze studentských let jí stále zbývalo zaplatit téměř tři miliony korun, na což se s učitelským platem střádalo velice těžko. Začala tak přemýšlet nad tím, že si najde další práci, což se později ukázalo jako neproveditelné. „Nevěděla jsem, jak bych to mohla logisticky udělat,“ říká Gaither v rozhovoru pro Fox19. Ve škole musela být už po sedmé hodině ráno a domů se prý vracela většinou až tak kolem šesté večer. Začala tak přemýšlet nad tím, jak by si mohla bez veliké časové vytíženosti něco přivydělat. V ten moment ji napadlo založit si OnlyFans.

Na platformě moc dlouho nevydržela. Jen po pár měsících se totiž stalo něco, co rozhodně nečekala. Její kolegyně Brianna Coppage byla školou suspendována za to, že podnikala na OnlyFans. Gaither ztuhla krev. „Všechno jsem smazala a byla jsem připravená být pouze učitelkou,“ říká. V tu dobu se smazání jejího OnlyFans profilu mohlo zdát jako zbytečné. Gaither ve svém veškerém obsahu totiž ukazovalo pouze tělo bez obličeje. Používala dokonce i jiné jméno a přezdívku. Zdálo se tak nemožné, že by ji někdo odhalil.

Prozradit ji mělo přátelství s již zmíněnou bývalou kolegyní. Ta totiž na svůj X profil zveřejnila jejich společnou fotografii. „Rozmazali mi tam obličej. Neuvědomila jsem si ale, že to bude zveřejněno na X,“ říká Gaither. Její obavy, že ji někdo z fotografie pozná, se brzy naplnily. Začali jí psát studenti, že odhalili její tajemství. Měli dokonce chodit i k ní domů. Netrvalo to dlouho a celá věc se dostala i k vedení školy, na které vyučovala. Po krátkém vyšetřování jí vedení propustilo na dobu neurčitou.

Winery day with my sista!

5. listopadu 2023 v 0:25, příspěvek archivován: 14. listopadu 2023 v 14:30

Zvláštní je, že v dopise který jí zaslali, o její OnlyFans kariéře není žádná zmínka. „Není to prý kvůli OnlyFans. Technicky to je kvůli něčemu úplně jinému,“ říká Gaither, že kvůli mlčenlivosti nesmí prozradit důvod své suspendace. Sama si však prý je na sto procent jistá, že jde o její hanbatou kariéru. Škola si tak podle ní zřejmě jen vymyslela nějaký jiný důvod, aby ji nemusela konfrontovat s erotickým byznysem.

Z celé situace je prý velice ztrápená. „Hodně jsem plakala. Mám pocit, že jsem ztratila část sebe,“ říká. Všeho prý velice lituje a kdyby mohla vrátit čas, aby na OnlyFans nikdy nezačala podnikat, udělala by to. „Vím, že to nevypadá dobře. Tohle jsem ale opravdu nechtěla. Vmžiku bych se všeho vzdala. Vrátila bych i všechny peníze, co jsem si vydělala. Vrátila bych se na začátek léta a nezačala podnikat na OnlyFans, protože svoji práci miluji. Moc ráda učím,“ říká.

I přes tato silná slova se však nyní na OnlyFans vrátila. Založila si nový účet, kde si prý jen za dva týdny vydělala téměř jeden a půl milionu korun. „Škola nemá právo říkat mi, co můžu a co nemůžu dělat, když přijdu večer domů,“ říká Gaither.

Where are you from?

13. listopadu 2023 v 2:06, příspěvek archivován: 14. listopadu 2023 v 14:29

Nejvíce bizarní a zřejmě i humorná část celého příběhu je ta, že se jedná už o druhou učitelku, která byla z té jedné školy suspendovaná kvůli OnlyFans. O její bývalé kolegyni Coppage informovalo nedávno spoustu různých webů z celého světa, což jí v její sexy kariéře velice pomohlo. Ta měla být vyhozená za velice podobných okolností jako Gaither.