Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Billie Eilish promluvila o své orientaci. | foto: Instagram.com

Billie Eilish promluvila o své orientaci: Uvědomila jsem si že chci mít obličej ve vagíně, řekla

Populární zpěvačka Billie Eilish zahrála na hudebním festivalu Coachella svoji novou zatím nevydanou písničku „Lunch“. „Mohla bych tu holku sníst k obědu,“ je část textu, která zarazila mnoho fanoušků. Nyní se v jednom rozhovoru rozpovídala o své sexuální orientaci. Prý až minulý rok si uvědomila, že chce mít svůj obličej v ženském přirození.
  15:16

Nebylo by to poprvé, co známá zpěvačka Billie Eilish promluvila o své sexuální orientaci. Koncem minulého roku se v jednom rozhovoru svěřila, že preferuje ženy. Tehdy řekla, že ji ženy přitahují, ale děsí ji jejich krása. Od té doby se ke své sexuální orientaci moc nevyjadřovala, až do teď. Na hudebním festivalu Coachella svým fanouškům zazpívala zatím nevydanou písničku. Její text mnohé fanoušky zarazil, a začali nad ním spekulovat. V rozhovoru pro časopis Rolling Stone se nyní rozpovídala o tom, že se jí vždy líbily ženy.

„Tu holku bych mohla sníst k obědu. Jo, tančí mi na jazyku. Chutná, jako by to mohla být ona. A já nemám nikdy dost,“ je část textu, ze které mnoho fanoušků začalo uvažovat nad tím, že se Eilish zřejmě zakoukala do nějaké slečny. Celá část zatím nezveřejněné písně je o dívce, které by koupila něco vzácného a je z ní zřejmě pořádně poblázněná. V písni zmiňuje i jméno „Claire“. Lidé tak na sítích ihned začali uvažovat, o koho by mohlo jít. Někteří si myslí, že zpívá o další americké zpěvačce Claire „Clairo“ Cottrill.

S tou se Eilish v poslední době zdá se velmi sblížila. Před pár týdny byly spatřeny, jak si v restauraci užívají společnou večeři. Jejich historie však nesčítá jen jedno setkání. Obě zpěvačky se znají už poměrně dlouho a je pravděpodobné, že nějaká ta jiskra mezi nimi přeskočila. „Chci být nejlepší kamarádka s Billie Eilish,“ napsala Cottrill v roce 2017 na svůj X (dříve Twitter) profil.

Že má určitou slabost pro ženské pohlaví, řekla také nyní v rozhovoru pro časopis Rolling Stone. „Celý život jsem byla zamilovaná do dívek, ale prostě jsem to nechápala. Až minulý rok jsem si uvědomila, že chci mít obličej ve vagíně,“ řekla. Některé části rozhovoru s ní jsou velice zajímavé a vskutku pikantní. Rozpovídala se také například o sexuálních hračkách a masturbaci. V té si myslí, že by měla získat doktorský titul. Často se prý uspokojuje před zrcadlem, jelikož to je sexy. „Ale také mě to vede k tak syrovému, hlubokému spojení se sebou samým a mým tělem a láskou ke svému tělu, kterou jsem ve skutečnosti nikdy nezažila,“ řekla.

Promluvila také o tom, jak těžké pro ni je mluvit o své sexualitě. Odkázala se i na již zmíněný rozhovor z konce minulého roku, po kterém se rozhodla, že o své orientaci už nikdy nepromluví. Ačkoliv se shledala s velikou vlnou pozitivních reakcí, našlo se i spoustu hejtrů a na Instagramu v té době přišla o sto tisíc sledujících. „Chvíli trvá, než se najdeš a myslím, že je to opravdu nespravedlivé, jak tě internet šikanuje, abys mluvil o tom, kdo jsi a co jsi,“ řekla nyní.

Toto její šokující vyjádření se shledalo spíše s pozitivními reakcemi. Mnoho lidí se však také svěřilo, že je to na ně až moc informací, které si Eilish mohla nechat spíše pro sebe. „Nyní jsem obětí příliš mnoha informací,“ napsal jeden z lidí na X. „Je tak upřímná. Za to ji milujeme,“ píše další. Do různých vláken na toto téma se připojilo i mnoho OnlyFans tvůrkyň s vlastními přiloženými erotickými fotkami se zprávami, jak je toto vyjádření Eilish potěšilo. „Doufám, že se naše cesty střetnou,“ napsala jedna a přiložila svojí fotku s výstřihem.