Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Britney Spears zmizela z Instagramu | foto: Instagram Britney Spears

Britney Spears zmizela z Instagramu. Hleďte si svého, vzkazuje v nové skladbě

Britney Spears prý nahradila umělá inteligence. Sledující se už několik měsíců snaží dokázat, že zpěvačka není v pořádku. Ona však má konspiračních teorií dost. Zdá se, že se na ně rozhodla odpovědět novou skladbou, ve které se spekulacím vysmívá. Následně si deaktivovala Instagram.
  12:08

Jednačtyřicetiletá zpěvačka Britney Spears zažívá těžké období. Zhruba před dvěma lety soud v Los Angels rozhodl, že otec populární zpěvačky už nebude jejím opatrovníkem a tak se zdálo, že se po třinácti letech její život obrátí k lepšímu. Její sledující však brzy začali spekulovat, že jí opět někdo ovládá a začali okamžitě podezřívat jejího manžela. Někteří si také myslí, že je mrtvá a byla nahrazena umělou inteligencí. Teď se zdá, že na konspirační teorie odpověděla novou skladbou.

Několik měsíců uživatelé na sociálních sítích řeší, co se stalo se Spears. Přidávala mnoho poměrně zmatených videí, na kterých se točila dokola v obývacím pokoji nebo třeba zveřejňovala nespočet polonahých, mnohdy i úplně nahých, fotografií. Později si však začali sledující všímat zvláštních detailů. Na některých fotkách jí třeba chyběly zuby, na jiných přebývaly, což byl prý jasný důkaz, že ji nahradila umělá inteligence. Ve videu se také údajně na moment objeví fotka zpěvačky z jiného dne.

@britneysmystery What do you guys think of this? I dont like it. #whereisbritney #britneyspears #britneyspearsisnotfree #freebritney #freebritnevspears2022 #freebritney2023 #britneyinstagram #britnevspearswedding #whereisbritneyspears #notbritney #britneyspearsdeepfake #britneydeepfake #britneyglitch #britneyarmy #whereisbritneyspears2023 #aitechnology #samexplainthis #whereisbritney🚨 #britneyspearsglitch #britneysinstagram ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Spears na podobné spekulace reagovala několikrát. Prý jí její sledující nepřejí nic dobrého a proto zvažovala, že na Instagram přestane přidávat příspěvky. Jenže nepřestala a tak sledující nepřestali ani s konspiračními teoriemi.

Na Instagramu Spears zveřejnila sestříhané video, ve kterém pózuje a ukazuje nový outfit nejdřív sama, později se svým manželem Samem Asgharim. Na TikToku se okamžitě začala množit videa, ve kterých uživatelé příspěvek různě analyzují a zpomalují. Někteří si všimli, že zpěvačce v některých částech videa mizí tetování, prsty na rukou, někdy se mění také proporce těla. V části videa, ve které je se svým manželem se některým zdá, že byla do videa přidaná v postprodukci. „Co je s Britney,“ ptají se uživatelé.

Ve stejný den však vyšla nová skladba populární zpěvačky, na které se podílela se zpěvákem will.i.am. Píseň nese název Mind Your Business, což v překladu znamená „hleďte si svého“. Skladba nemá příliš složitý text, dvojice v podstatě neustále opakuje několik vět dokola, které se týkají toho stejného. Spears zpívá o tom, že ji pořád všichni sledují a měli by radši řešit své problémy místo toho kam šla a co dělá. Zároveň se také konspiračním teoretikům vysmívá.

Netrvalo dlouho a posluchači okamžitě začali text skladby analyzovat. Podle mnoha z nich Spears reaguje na konspirační teorie, které se o ní na internetu šíří a posílá sledujícím vzkaz, že by její život měli nechat být. Jejich teorii také podporuje fakt, že si Spears smazala Instagram. „Tady se opravdu děje něco zvláštního. Britney evidentně není v pořádku,“ píše jeden ze sledujících. Na druhou stranu mnoho posluchačů věří, že text skladby nijak se zmizením z Instagramu nesouvisí. Podle nich chce mít zpěvačka jenom klid.