Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Britney Spears prý vytvořila umělá inteligence | foto: Instagram Britney Spears

Britney Spears nahrazená umělou inteligencí? Někde jí chybí zuby, jinde přebývají

Britney Spears by mohla být nahrazená umělou inteligencí. Nedávno sdílela fotky, na kterých je s manželem v letadle a sledující si všimli, že je s obličejem zpěvačky něco v nepořádku. Někde jí chybí zuby, jinde je má v místech, kde by být neměly. Zároveň není v odraze skel slunečních brýlí jejího muže.
  18:00

Britney Spears prožívá těžké životní období a její aktivita na sociálních sítích je poměrně zvláštní. Podivně se točí dokola a sdílí někdy i úplně nahé fotky. Před nedávnem někteří její fanoušci spekulovali, jestli náhodou není mrtvá. Nahradit ji prý měla umělá inteligence.

Jejich konspirační teorie podpořil nový příspěvek populární zpěvačky na Instagramu. Nedávno zveřejnila dvě fotky se svým manželem Samem Asgharim v letadle a napsala k nim, ať jí někdo dá margaritu. Fanoušci konspiračních teorií si však začali všímat, že s fotkami něco není v pořádku.

Na obou fotkách má Spears otevřenou pusu a na první fotce údajně, podle některých fanoušků, nemá spodní zuby. Mnozí se snažili spekulace vyvrátit tím, že jí je jazyk překrývá. Konspirační teoretici však fotku různě přibližují a upravují, aby dokázali, že na fotce zpěvačka opravdu žádné zuby nemá.

@britneysmystery Both Sam and Britney are missing teeth. Latest post 6/18/23 This isnt Britney. #whereisbritney #britneyspears #britneyspearsisnotfree #freebritney #freebritnevspears2022 #freebritney2023 #britneyinstagram #britnevspearswedding #whereisbritneyspears #notbritney #britneyspearsdeepfake #britneydeepfake #britneyglitch #britneyarmy #whereisbritneyspears2023 #aitechnology #samexplainthis #whereisbritney🚨 #britneyspearsglitch #britneysinstagram ♬ Spooky, Quiet, Scary Atmosphere Piano - Bucyrus Audio

S druhou fotkou mají sledující však větší problém, který opět dělají její zuby. Na fotce je má totiž i v místě, kde normálně zuby nerostou a zároveň tam, kde by růst měly, nejsou. Spears i její manžel mají na fotce sluneční brýle. V odrazu skel však populární zpěvačka vidět nejde. Někteří také spekulují, že na obou fotkách má Spears stejný obličej. Prý je zkopírovaný a přidaný na její obličej.

Zuby jsou na obou fotkách jsou pro sledující zásadní problém. Na druhé fotce totiž Asghari jeden ze zubů nemá, na první však ano. Fanoušci tak analyzují chrup manžela populární zpěvačky a přemýšlejí, zda mu náhodou nechyběl celou dobu. Zdá se, že opravdu nechyběl.

Celý příspěvek už je v současnosti smazaný. Celá záhada ohledně zubů a chybějící odraz ve slunečních brýlích je pro mnohé dalším argumentem, proč je Spears stoprocentně nahrazená umělou inteligencí. Pokud není mrtvá, má podle mnohých velké problémy a může za ně bezpochyby její manžel. Mohl by jí prý ubližovat. Na druhé straně si však sledující myslí, že je teorie přehnaná a s fotkou není nic v nepořádku.