Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Kirsten reaguje na kauzu s Bayerem a Macholasem | foto: Instagram.com

Však je mu osmnáct, reaguje Carrie Kirsten na kritiku svého ex. Nepřiživujte se na nás, vzkazuje

Influencerka Carrie Kirsten se rozhodla promluvit o kauze, která poslední dobou kraluje influencerské scéně. Její přítel Daniel Bayer se totiž rozzlobil na jejího expřítele Nicose Macholaose, který si ji pozval na velmi osobní rozhovor. Bayer přidal několik kontroverzních videí a dokonce Macholaose vyzval na zápas. Podle Kirsten se Bayer zachoval přiměřeně svému věku a odmítá už na sítích prezentovat své vztahy.
  15:00

Vedle ukončení Kazmovy hry o milion dolarů je v poslední době na sociálních sítích velice populárním tématem vztah Carrie Kirsten a Daniela Bayera. Oči všech se na ně upřely poté, co Kirsten přijala pozvání od The Mag, kde na detektoru lži odpovídala na otázky svému bývalému příteli Nicosovi Macholaosovi. Ačkoliv Kirsten odpovídala na všechny otázky, které byly většinou velmi na tělo, pravdivě, její současný přítel se s tím nechtěl smířit a rozhodl se Macholaosovi vyhlásit válku. Po několika hloupých vyjádřeních, kdy byl Bayer spoustě lidem na sociálních sítích pro smích, se do celé kauzy nově vložila také Kirsten. Ta svého přítele hájí a dokonce se obořila na všechny lidi, kteří jejich vztah řeší.

„Přestává mě bavit, že se na tom opět přiživují lidé, kteří si na tom nejen dělají sledovanost, ale začínají se na tom přiživovat i lidé, kteří si myslí, že mezi nás tři vidí,“ řekla Kirsten v úvodu svého vyjádření, které má být, podle jejích slov, první a poslední. Mladá influencerka byla po celou dobu rozzlobená a podle ní je celá kauza naprostý nesmysl. Do pořadu, kde byla podrobená výslechu na detektoru lži, prý šla s čistým svědomím a také proto, že chtěla uzavřít svou kapitolu s Macholaosem jednou provždy.

Velmi důrazně také zmínila, že po celou dobu rozhovoru mluvila pravdu, protože prý neměla důvod lhát a předem tušila, že jí její bývalý partner nejspíš bude pokládat otázky na tělo. Nápad s detektorem lži prý Kirsten velmi vyhovoval, protože to byl podle ní ten nejlepší způsob, jak světu dokázat, že se opravdu přes celou věc přenesla a jde dál.

Co Kirsten ale velmi neštvalo, byli lidé, kteří jí psali, že by se měla k Macholaosovi vrátit a rozejít se s Bayerem, který je, podle spousty lidí, naprostý hlupák. „Myslím si, že všichni tři víme tyhle věci nejlíp. Myslím si, že nikdo z vás nás nezná a nezná tu interní informaci, protože ani my nejsme lidi, kteří by o tom vyprávěli lidem, které známe,“ rozčilovala se ve videu Kirsten.

Její vyjádření ohledně celé situace ale ještě zdaleka neskončilo. Na řadu přišlo okomentování výroků jejího přítele Bayera, které byly lidem na sociálních sítích pro smích. „Já se nikoho nebudu zastávat, protože si sama uvědomuji, že to, co předvedl Dan, bylo na jednu stranu nevhodné a na druhou stranu to bylo naprosto úměrné jeho věku. I vy jste určitě někdy udělali chybu, ale jenom proto, že je někdo známý, tak máte strašnou potřebu říkat, že on je nejhorší. Místo toho by jste si měli zamést před svým vlastním prahem,“ kritizovala lidi na sítích Kirsten.

Podle mladé influencerky je v dnešní době už naprosto běžné, že se lidé, kteří spolu mají spor, vyzývají na zápas. Bayer totiž vyzval na zápas do Clash of the Stars Macholaose, který se ale k výzvě zatím nijak nevyjádřil. Bayer prý navíc není zvyklý na prostředí sociálních sítí a klidně se prý může stát, že z celé situace bude mít trauma. Ten ale naopak na sítích působí velice sebevědomě a vypadá, že moc dobře ví, co dělá. Kirsten má ale o svého přítele očividně strach a rozhodla se proto udělat jeden zásadní krok.

Kirsten totiž oznámila, že od této chvíle už nebude přidávat na sociální sítě fotky ani videa s Bayerem a pokud se někdy rozejdou, tak ani s dalším partnerem. Jediný, kdo na tom může něco ztratit, jsou prý její sledující, ona se už prý ale poučila ze svých chyb a nebude zveřejňovat vůbec nic, co by se nějak týkalo jejího vztahu. „Tady tím vším, co se děje, jsem si nechala zk*rvit jeden i druhý vztah a už nemám zájem to prostě víc ventilovat. Jsem sama soběstačná jednotka, vždycky jsem byla. Co z toho máte,“ pokračovala Kirsten, která svým videem prý celou kauzu uzavírá.

Influencerka už sice nejspíš nenatočí žádné video, ve kterém by lidem vysvětlovala věci ohledně celé kauzy, zároveň se ale hádá v komentářích s uživateli na TikToku. Někteří se jí totiž za její vyjádření vysmívají a ona to očividně nedokáže přejít. „Nejvtipnější je, že se Daniel na celé situaci přiživuje nejvíc. Vymlouvat se na věk svého partnera. To haló z toho udělal tvůj přítel. Kdyby sis našla rozumného kluka, který je vyspělý a má rozum, tak se tohle vůbec nemuselo dít,“ komentují video Kirsten lidé uživatelé na TikToku.

Mnoho z nich ale Kirsten vyjadřuje podporu, najde se však i několik komentářů, které ji podporují, ale zároveň velmi kritizují Bayera. Někteří lidé se ptají, zda to tedy znamená, že se se svým přítelem rozešla. Kirsten ale ani na takové dotazy zatím nijak nereagovala. Video, ve kterém se Kirsten rozhodla k celé situaci vyjádřit, má za necelý den už přes 700 tisíc zhlédnutí, nikdo ale neví, zda tímto vyjádřením celá kauza skončí, a nebo ještě bude mít nějaké nepříjemné pokračování.

Témata: Carrie Kirsten