Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Carrie Kirsten o svých ex: Jeden mě uhodil, druhý ze mě tahal peníze. Oba se brání, ona zveřejňuje důkazy

Carrie Kirsten se pustila do svých bývalých partnerů. Jeden ji při hádce uhodil, je to podle ní manipulátor a tyran. Druhý z ní neustále tahal peníze. Ač se oba brání a tvrdí, že Kirstenová lže, ona má pro svá tvrzení důkazy. A zdá se, že se nechce vzdát bez boje.
  13:27

Celý český internet o prvním březnovém víkendu řešil jediné téma – bývalé vztahy influencerky Carly Kirstenové alias Carrie Kirsten. Po měsících spekulací totiž konečně nejen, že přiznala rozchod s Danielem Bayerem, ale zároveň ho mimo jiné obvinila z toho, že ji měl uhodit. Nešetřila ani předchozího bývalého přítele Nikolaose „Nikose“ Macha, kterého obvinila z toho, že s ní byl jen pro peníze. Ani jeden z nich si to ale nechce nechat líbit.

Kirstenová nahrála o svých bývalých vztazích video na YouTube v sobotu. Prý ji už nebavilo poslouchat, že by se měla vrátit k některému z bývalých partnerů, a tak se rozhodla veřejně promluvit o tom, jaké chyby oba měli. Tvrdí, že už jednoduše nedokázala dál mlčet. Ač se Kirstenová nikdy ke vztahům veřejně nevyjadřovala, v tomto případě roky mlčení dohnala.

Větší část videa Kirstenová věnovala Bayerovi, tedy „nejčerstvějšímu“ bývalému příteli. Tvrdí, že po ní neustále chtěl, aby za něj platila dovolené, večeře, oblečení a zároveň aby mu kupovala drahé dárky. Údajně také žádal, aby půjčila peníze nejen jemu, ale i jeho rodině s tím, že to jsou pro ni jen „drobné“. Ve skutečnosti se ale prý jednalo o částku v řádech statisíců. Po celou dobu vztahu ji měl také podvádět, psát si s jinými ženami, sledovat její polohu, číst soukromé konverzace a zakazovat jí chodit ven. Navíc si myslí, že s ní byl jen kvůli slávě a penězům. Kirstenová také tvrdí, že ji měl Bayer při jedné z hádek také uhodit.

Video se začalo okamžitě šířit po sociálních sítích a v současné době ho vidělo na YouTube za dva dny téměř 800 tisíc lidí. Češi evidentně milují cizí vztahové drama pravděpodobně i víc, než bizár, TikTok se okamžitě zaplnil reakcemi. Lidé rozebírají, jak to celé mezi Bayerem a Kirstenovou bylo, řeší, jestli ho někde s jinou ženou někde nepotkali a o celé situaci na Bayerův účet i vtipkují. Každý, kdo se ke kauze vyjádřil, má jasno. Bayer je tyran, manipulátor a Kirstenovou si nezasloužil.

Podle Bayera ale nic není tak, jak se na první pohled zdá. Nejdříve reagoval jen krátkým vyjádřením na Instagramu ve Stories. Prý není násilník a ženu by nikdy neuhodil. O den později zveřejnil video, ve kterém přiznal, že si sice v době, kdy byl zadaný, s jinými ženami psal, zprávy podle něj ale nijak nevhodné nebyly. „Přijde mi nefér, aby mě označovala jako tyrana, násilníka a manipulátora,“ povídá na Instagramu. Vyvrací také to, že by měl od Kirstenové vyžadovat drahé dárky. Tvrdí, že pokaždé, když za něj platila, se cítil trapně. Nicneříkající vyjádření doplnil také prostřihem, ve kterém se směje.

Nutno dodat, že se k nejzávažnějším nařčením vůbec nevyjádřil, velkou část videa nemluví o ničem zajímavém a ještě navíc se celé situaci evidentně směje. Za nicneříkající vyjádření se mu vysmáli nejen lidé na sítích, ale i sama Kirstenová. Prý nechápe, že když vyjádření plánoval více než 24 hodin, nevymyslel něco lepšího. S ní se shodují i lidé na sítích.

Jenže influencerka se nevěnovala ve videu na YouTube jen Bayerovi, ke konci zmínila také předchozí vztah s Machem. Jejich rozchod předminulý podzim rozebíral na sítích v podstatě každý. Navíc po tom, co přijala pozvání do pořadu Detektor lži od The Mag, který Mach moderuje, se stal jejich profil nejodebíranější na platformě Herohero.co a rozhovor byl tou dobou nejdiskutovanějším tématem na sítích. Jednoduše, mladé jejich vztah i po tak dlouhé době od rozchodu stále zajímá. Kirstenová v novém videu promluvila o tom, že i Mach ji měl v podstatě jako „peněženku“. Všechno, včetně dárků pro ni, prý platil její platební kartou, kterou si nahrál do telefonu a celou situaci nakonec musel řešit její advokát.

Mach je na sítích velmi oblíbený a zdá se, že navzdory obvinění Kirstenové oblíbeným i zůstane. Sice mnozí lidé kritizují i jeho, vlna kritiky je však o poznání menší než ta, která se snesla na Bayera. Jednoduše, Bayer je všeobecně vnímaný jako manipulátor, o Machovi lidé tvrdí, že udělal v životě přešlap. K lepší image mu také pomáhá jeho vyjádření ke kauze. „Po našem rozchodu jsme mezi sebou měli nějaké nevyřešené finance. Na ty ale existuje smlouva mezi mnou a dotyčnou osobou, dohoda o splacení dluhu, kterou sepsal po našem rozchodu její právník a je tam napsáno, že si finančně nic nedlužíme a vše je srovnané,“ píše na Instagramu. V telefonu měl její kartu kvůli tomu, že na její údaje fakturoval část spoluprací a zároveň pro ni částečně pracoval. Podle něj se rozešli v dobrém, několikrát jí po rozchodu pomáhal a podobné vyjádření nečekal.

#nikos#borecek#vijaknato#fyp#carriekirsten

4. března 2024 v 12:59, příspěvek archivován: 4. března 2024 v 12:59

Je vhodné se vrátit k tvrzení, že na její údaje fakturoval část spoluprací. Prý kvůli tomu, že se to Kirstenové hodilo do účetnictví. Neexistuje mnoho případů, kdy by se podnikateli hodilo zvyšovat si uměle příjmy a je otázkou, jestli zrovna Kirstenová je jedním z nich. Podle ní to ale bylo jinak. Na její údaje fakturoval, protože byl vedený na úřadu práce, neměl živnost a tak jednoduše fakturovat nemohl. Její verze dává o poznání větší smysl. Na základě informací z živnostenského rejstříku Mach živnost má už od roku 2018, dvakrát ji na rok a půl ale přerušil právě v době, kdy s Kirstenovou tvořili pár.

Mach také odmítl, že by jí měl „ukrást“ platební kartu, s čímž ale Kirstenová nesouhlasí. Navíc má pro své tvrzení důkazy. Na Instagramu zveřejnila komunikaci s advokátem, který spor mezi nimi řešil. K tomu se už ale Mach nevyjádřil.

Zdá se, že Kirstenová rozpoutala internetovou válku a nemá v plánu se vzdát bez boje. Je otázkou, proč se pro ni rozhodla v tento moment, nicméně jí to evidentně funguje. Na základě informací z webu Socialblade.com, který se zabývá analýzou sociálních sítí, jí za sobotu přibylo na Instagramu více než 33 tisíc sledujících, za neděli 5 tisíc. Není ale jediná, Macha začalo sledovat přes 11 tisíc lidí a u Bayera informace dostupné nejsou, protože má dlouhodobě soukromý profil. Odhadem mu ale přibylo od zveřejnění videa Kirstenové kolem 27 tisíc sledujících.