Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Kirsten reaguje na kauzu s Bayerem a Macholasem | foto: Instagram.com

Kolem influencerky létají zvěsti, s kým vším má poměr. Ona tvrdí, že je stále s přítelem, kterého lidé nemají rádi

Carrie Kirsten zveřejnila video, ve kterém přiznala, že i nadále chodí s kontroverzním Danielem Bayerem. Sama přitom před časem řekla, že videa ze vztahu už od ní neuvidíme. Někteří mladíci si ale vymýšleli, že s ní něco mají a Kirsten proto veřejně potvrdila, že je s Bayerem. Toho ale většina lidí i nadále kritizuje za jeho chování.
  17:00

Influencerka Carrie Kirsten, tedy Carly Kirstenová, je poslední dobou středem pozornosti především kvůli nevhodnému chování svého přítele Daniela Bayera. Ten totiž vyzval jejího bývalého partnera na zápas, následně se na TikToku omlouval a potom se k situaci vyjádřila také sama Kirsten. Ta od té doby odmítala přidávat jakákoliv videa, která by se nějak týkala jejího vztahu, ale nyní se rozhodla tuto zásadu porušit. Mnoho lidí totiž diskutovalo, zda se s Bayerem nerozešla a někteří chlapci toho využili. V důsledku toho přidala Kirsten video, ve kterém se objevil také Bayer a potvrdila, že jsou i nadále spolu.

Carrie Kirsten, pětadvacetiletá influencerka a youtuberka, která svou kariéru na sociálních sítích odstartovala v roce 2014, se nyní dostala pod drobnohled lidí, kteří ji vnímají zcela jinak, než by si jistě sama přála. Je to především kvůli jejímu o sedm let mladšímu příteli Danielu Bayerovi. Ten se totiž na sítích prezentuje velmi zvláštně a podle spousty lidí to na Kirsten vrhá špatné světlo. Té už ale došla trpělivost, protože v jednu chvíli byl jejich vztah na sociálních sítích velmi probíraný a Kirsten proto veřejně oznámila, že už nikdy nepřidá žádný příspěvek z osobního života.

„Já tomu nerozumím. Tak je tedy s tím Bayerem nebo není?“ ptali se uživatelé na TikToku. Ani Bayer se od posledního vyjádření Kirsten nijak nezmínil, zda jejich vztah i nadále pokračuje. Nyní ale influencerka zveřejnila na TikTok video, ve kterém potvrdila, že je s Bayerem i nadále ve vztahu. Kirsten ale měla pro zveřejnění videa své důvody. To, že se nijak nevyjádřila k současné situaci v jejich vztahu, totiž vyústilo ve využívání jejího jména pro svůj vlastní prospěch a někteří mladíci začali tvrdit podivné věci.

„V poslední době se začalo šířit dost nepříjemných lží o mé osobě, kdy kluci doslova zneužívají toho, že nikdo neví, jak se věci ohledně mých vztahů mají a roznáší nějaké ubohé nepravdy o tom, co se mnou kdo z nich měl, s kým z nich se vídám, tahám a co kde s kým dělám,“ odůvodnila Kirsten video s Bayerem, které se nově objevilo na jejím TikTok profilu. Influencerka uznala, že výhodou veřejného vztahu je, že si nikdo nevymýšlí podobné věci a jí už došla trpělivost. Rozhodla se proto poslat jasný vzkaz všem, kteří si myslí, že už s Bayerem netvoří pár a video, které na TikTok nahrála, má všechny spekulace utnout.

Video, které Kirsten nově zveřejnila, také potvrdilo to, co bylo zřejmé už dříve, tedy že influencerka není tím, kdo všem vadí. „Nevšímej si jich, hlavně, že jsi šťastná. Já si myslím, že Carrie z těch situací musí nebo musela být psychicky úplně vyčerpaná. Jdi dál! Hlavně buď šťastná a my to štěstí budeme sdílet s tebou,“ vyjadřují influencerce podporu lidé v komentářích pod videem. Kritika se opravdu netýká Kirsten, ale jejího přítele Bayera. Ten totiž na sociální sítě přidává videa, která většina lidí považuje za naprosto zbytečná a hloupá.

@iamcarriekirsten

V poslední době se začalo šířit dost nepříjemných lží o mé osobě, kdy kluci doslova zneužívají toho, že nikdo neví, jak se věci ohledně mých vztahů mají a roznáší nějaké ubohé nepravdy o tom, co se mnou kdo z nich měl, s kým z nich se vídám, tahám a co kde s kým dělám. Zcela upřímně, v tomto směru výhoda veřejného vztahu byla taková, že si podobná tvrzení nikdo nedovolil. Uráží mě to, je mi to pod úroveň a nehodlám tomu jen tak přihlížet, proto jsem se rozhodla dát tímhle videem alespoň nepřímo najevo, že v mém životě, i když to už nesdílím veřejně, opravdu není prostor pro nikoho dalšího a vy, pokud takové věci někde uslyšíte, tak tomu nevěřte. Děkuji za pochopení.

♬ iris - ☆

Bayer je velmi pohledný mladík a velmi často se na TikToku prezentuje jako model. Spoustě lidí ale vadí a to především proto, že se několikrát nevhodně vyjádřil ke kauze, kterou v podstatě odstartoval on sám. Vyzval totiž bývalého přítele Kirsten na zápas v organizaci Clash of the Stars a to velmi podivným způsobem.

I když se později za své vystupování omluvil, mnoho lidí ho má zafixovaného jako kluka, který se snažil vyvolat drama. Pod videi Kirsten se objevilo několik komentářů, ve kterých influencerce lidé radili, aby se s Bayerem rozešla. Ta to ale očividně nemá v plánu.

Bayer nicméně pokračuje v tvorbě podivných videí a to, že ho lidé opravdu nemají rádi, dokázala také jeho přítomnost na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars. Objevil se totiž na pódiu, kde se ho moderátor Jakub Jíra ptal na různé otázky ohledně zápasení. Bayera ale celá aréna vypískala a lidé na něj bučeli.

Podle některých Bayer vůbec neměl na pódium chodit a zcela se vyhnout tomu, aby si lidé mysleli, že chce opravdu zápasit s bývalým přítelem Kirsten. „On je strašně hloupý. Jestli někdy dokázal myslet, tak to byl zázrak. Že se na něj po tomhle ta Carly nevy*ere,“ reagují na přítomnost Bayera na galavečeru Clash of the Stars lidé na TikToku. Kirsten ale očividně chce být s Bayerem i nadále a to i nehledě na to, že se podle mnohých opravdu nechová vhodně.

Témata: Carrie Kirsten