Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Daniel Bayer a Carrie Kirsten | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Bayer se omluvil za podivné chování. Navedla tě tvoje holka, pořád jsi k smíchu, píšou mu lidé

Terčem posměchu na sociálních sítích je v poslední dnech influencer Dan Bayer. Mladík, známý hlavně kvůli vztahu s Carrie Kirsten, se bizarně ohradil vůči jejímu bývalému partnerovi Nikosovi. Nyní se za své chování omluvil, stále je však většině pro smích. Někteří si myslí, že ho k tomu navedla partnerka.
  7:00

Influencerka Carrie Kirsten to v posledních dnech zřejmě nemá lehké. Její bývalý partner Nikos Macholaos si ji pozval do speciálního rozhovoru, kde jí pod detektorem lži pokládal zajímavé a pikantní otázky. Přes to se rozhodně nedokázal přenést stávající přítel Dan Bayer. Na svým profilech na sociálních sítích začal sdílet zhrzená a uražená videa, ve kterých Nikose dokonce vyzval na zápas do bojové organizace Clash of the Stars. Jen těžko by se našel člověk, který by s jeho uraženým postojem soucítil. Zřejmě po obrovském návalu kritiky se uklidnil a za své chování se omluvil. Téměř nikdo ho však nebere vážně.

@danbayer1 #fy#vyjádření ♬ původní zvuk - Dan Bayer

Zdá se, že i samotný Bayer si uvědomil, že se choval zvláštně. Jeho omluvné video je však většině uživatelů TikToku k smíchu. „Chtěl bych se jen vyjádřit k tomu, co se za posledních pár dnů stalo. Zároveň se chci omluvit za své chování. Jednal jsem na základě emocí,“ říká Bayer ve videu. Uvědomil si prý, že není dokonalý a že ani takový hezoun jako on si nemůže dovolit takové vyjadřování, píšou někteří. „Brácho, myslím si, že už je pozdě,“ píše do komentářů jeden uživatel.

Ve videu Bayer žádá sledující o pochopení. „Zkuste se vžít do mé kůže. Máte holku a její ex si ji pozve do show, kde se jí následně ptá na nevhodné otázky, jak vůči mně, tak vůči ní,“ pokračuje. „Ale ona tam nebyla do ničeho nucená a mohla to vědět, že to budou takové otázky,“ komentuje video jedna uživatelka. Podobných názorů se dá v komentářích najít nespočet. Většina nechápe, co vlastně Bayera tak naštvalo. Podle mnohých se nejednalo o otázky, pokládané s úmyslem ho urazit, či pošpinit. Bayer je však ještě nevyspělý, a tak to nepochopil, tvrdí někteří.

Hrozně bych chtěla napsat, jak za mnou Nikos letěl 8.5 tisíce km z Prahy kvůli jednomu společnýmu dni, ale i těch 150 km z Havany do Varadera se počítá!

9. června 2022 v 18:54, příspěvek archivován: 25. září 2023 v 12:05

Zdá se, že Bayer žárlí. Naštvalo ho totiž prý také to, že uživatelé na sítích vytvářeli různá romantická videa s Kirsten a Nikosem. „Natolik mi to ublížilo. Natolik mě to vyvedlo z míry, že jsem v afektu natočil videa na TikTok, které jsou naprosto zbytečné,“ vysvětluje. Tato část vyjádření přijde některým uživatelům poněkud úsměvná. „Proboha, na světě jsou tisíce horších věcí a borec neunese blbý edit z TikToku. Mám dost,“ komentuje video na Facebooku jeden uživatel. Ve videích, které Bayer natočil, se podle některých lidí tváří spíše namyšleně, než smutně. „Zastal jsem se své holky. Stojím si za tím a jenom mě mrzí, že jsem to přehnal,“ doplňuje Bayer.

Nemálo uživatelů mluví o tom, že toto vyjádření udělal Bayer na popud Kirsten. Ta na svých profilech od zveřejnění jeho prvního vyjádření začala sdílet videa o tom, jak je smutná. „Prosím, nedělejte to všechno ještě horší, než už to je,“ píše Kirsten ve videu, ve kterém leží v posteli a zakrývá si rukou obličej. „Kámo, jediný kdo to zhoršuje, je Dan,“ píše do komentářů pod video jedna uživatelka.

Někteří tedy vtipkují nad tím, že Bayera k vyjádřená dohnala Kirsten. „Carrie na něj míří pistolí za mobilem,“ komentuje Bayerovo video jeden uživatel. „Carrie mu řekla, ať natočí to vyjádření,“ píše další. Ačkoliv většina Bayerovu omluvu bere spíše za směšnou, najdou se i tací, co ho za takový krok respektují. „Cením. První člověk, kterého vidím, že se veřejně omluvil,“ píše do komentářů pod video jedna uživatelka. „Je hezké, že jakoby řekl, jak se cítí a vyjádřil se k situaci. Ale prostě nemůže změnit názor lidí. Bohužel s něčím nemůžeš nic dělat,“ komentuje další.

Témata: Carrie Kirsten