Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Pátý galavečer Clash of the Stars jsme komentovali přímo z místa a přinesl mnohá překvapení. | foto: Antiyoutuber.cz

Exkluzivně: Sledujte s námi živě pátý galavečer Clash of the Stars a dění mimo kamery

Pátý galavečer Clash of the Stars je tu. Pojďte si spolu s námi užít poslední momenty galavečera. Redakce Antiyoutuber.cz je totiž stále na místě a celé dění vám exkluzivně komentuje živě tak, jak to zatím v Česku ještě nikdo neudělal. Diváci jsou nadšení a na místě je také spousta influencerů.
  9:00,  aktualizováno  22:54

Dalšího, v pořadí už pátého galavečera Clash of the Stars, se nemohla dočkat spousta lidí. Lístky do O2 Universa rychle zmizely. Pro ty, kteří nemají prostor sledovat stream galavečera je tu exkluzivní online komentář redaktorů redakce Antiyoutuber.cz a autorů podcastu Anticast Matěje Čecha a Jakuba Šorma.

Přímo z místa vám komentujeme a glosujeme, co bizarního a zajímavého se na místě děje.

Pro nejnovější informace a postřehy si článek pravidelně aktualizujte.

ONLINE

22:30 - Pátý galavečer organizace Clash of the Stars končí a my vám děkujeme, že jste byli spolu s námi jeho součástí.

22:24 - Dynamo vítězí! Valáška v podstatě k ničemu nepustil a po pár tvrdých úderech ho poslal k zemi. Aréna jásá a oslavuje nového šampiona.

Dynamo vs Datel

22:21 - Barbora Střítecká, přítelkyně Marka „Datla“ Valáška, měla spor s divákem, který do ní vrazil při tom, co se snažil natočit atmosféru v aréně. Její přítel mezitím nastupuje do klece a celá aréna bučí. Tak tohle bude opravdu něco!

22:20 - Je tu poslední zápas velmi vyostřeného galavečera. Do klece právě přichází Tomáš „Dynamo“ Križan. Diváci ho doprovázejí do klece potleskem.

Mavar vs Tadeáš Veselý

22:12 - Zápas začíná a Mawar si s Veselým hraje. A pozor, Veselý se drží za rameno a je konec. Tak to bylo opravdu nečekané. Nebyl přitom vidět jediný úder do ramene, který by Veselého ohrozil.

22:10 - A je tu i Tadeáš Veselý. Hala opět skanduje „tlustá svině“.

22:05 - Do klece nastupuje Tadeáš „Mawar“ Růžička. Do klece ho doprovází nástupovka, kterou pro něj napsal rapper Yzomandias. Celá aréna zpívá a Mawara žene k vítězství.

22:03 - Do klece přišel Žralok, který napadl Bendu. Ochranka ho ale zpacifikovala a vyvedla pryč.

Karlos Benda vs Diego Kotlár

21:58 - Benda vítězí a aréna bouří. Benda poslal dobře mířený kop Kotlárovi do břicha a ten se v bolestech svalil na zem. Rány do obličeje, které následně Benda Kotlárovi uštědřil, už v podstatě nebyly nutné.

21:55 - Nastupuje Diego Kotlár a Karel Benda. Oba jsou soustředění a nemůžou se dočkat, až se do sebe pustí. „Myslím si, že vyhraje Benda. Přál bych to ale Kotlárovi,“ komentuje nástup Kaluba.

Holomek vs Kuběnka

21:45 - Daniel Holomek to vzdává. Došly mu síly a po počítání od rozhodčího byl zápas ukončen. Redaktor z Antiyoutuber.cz se dokonce dostal do debaty s jedním z diváků. „Co to má k*rva být? Ten h*jzl mi zkazil tiket,“ stěžoval si redaktorovi naštvaný divák.

21:43 - Holomek jde k zemi, okamžitě ale vstává a bojuje dál. Neuvěřitelná řežba!

21:40 - Nastupuje Daniel Holomek a Tadeáš Kuběnka. Kuběnka tančí s holkami, které vypadají jako roztleskávačky. Kaluba si myslí že vyhraje Kuběnka, ale spíš by to přál Holomkovi.

Hanka Gelnarová vs Satnady

21:31 - Ou, Gelnarová knockoutovala Satnady a ta se bezvládně složila na zem. „Tak to se Hance opravdu povedlo,“ hodnotí výkon Gelnárové Kaluba. Aréna je z vítězství Gelnarové opravdu nadšená.

21:30 - Neuvěřitelné, Matouš Kaluba se rozhodl na nějaký čas připojit k redaktorům Antiyoutuber.cz a komentovat zápasy. Začíná jediný dívčí zápas, ve kterém se utká Satnady a Gelnarová. Kaluba přeje vítězství oběma slečnám.

Matouš Kaluba a Jakub Šorm

21: 17 - Po krátké odmlce, kterou jsme museli udělat proto, abychom vám zjistili pikantní novinku, jsme zpět. Matouš Kaluba se nám totiž svěřil, že je velmi nespokojený s vedením Clash of the Stars. Konkrétně byl naštvaný na moderátora Jakuba Jíru, kterého nazval „p*čou“. I po rozhovoru za námi opuštěně stojí a tváří se velmi zákeřně. Redaktoři z Antiyoutuber.cz jsou sice tvrďáci, oční kontakt s Kalubou ale pro svou vlastní bezpečnost neudržují.

Honza Michálek vítězí

21:02 - Ou, Michálek vítězí nad Seaserem po několika vteřinách. Začal ho škrtit a Seaser se vzdal. Michálek si právem užívá obrovské ovace. Neuvěřitelné!

20:59 - Začíná velmi očekávaný zápas mezi Seaserem a Honzou Michálkem. Jako první nastupuje Seaser a jako druhý za bouřlivého potlesku Michálek.

Malej Zmijozel vs Obr

20:50 - Zápas liliputů je tedy pořádná řežba. Obr sice krvácí, ale úspěšně se dostal ze škrcení Malého Zmijozela. A máme tady ukončení od Malého Zmijozela, který zasypal Obra sprškou úderů a donutil ho zápas vzdát.

20:44 - Začíná zápas mužů malého vzrůstu. Jako první přichází obr, jako druhý Malej Zmijozel v masce smrtijeda z filmu Harry Potter.

Satnady

20:41 - Jaroslav Kotlár si sedl na místo před matku Tadeáše Kuběnky. Ta se na něj rozkřikla, že tam nemá co dělat a Kotlár jí začal sprostě nadávat. Vypadal přitom velmi hrozivě.

Danny vs Dragunov

20:30 - A je tady konec zápasu. Vítězem se stává jednomyslným rozhodnutím Danny, který se objímá s Dragunovem a v kleci se strhla rvačka.

20:26 - Třetí kolo je v podstatě stejné, jako předchozí dvě. Danny dominuje na zemi a Dragunov zatím bohužel nic zvláštního nepředvedl. Pokud bude chtít zvítězit, bude muset předvést něco extra. Danny ale už nemá dostatek sil.

Fregamer a Kluk s kamením

20:23 - Druhé kolo je opět spíše pro Dannyho. V podstatě pokaždé, když se spolu s Dragunovem střetne, skončí oba zápasníci na zemi. Probojovali se ale i do třetího kola.

20:15 - Zápas začíná! Oba se snaží navzájem najít, oba jsou také úplně v jiné části klece. A máme tady první kontakt. Danny sráží Dragunova na zem ale nedokázal ho ukončit. Danny ale opět našel Dragunova a nyní s ním pracuje na zemi. Končí první kolo a oba se radí se svými trenéry.

20:12 - Do klece nastupuje slepý tiktoker Dragunov a jeho soupeř Danny z TvTwixx. Oba mají zavázané oči a do klece je doprovází jejich trenéři.

20:02 - Kluk s kamením poráží Fregamera. Uškrtil ho za pouhou půl minutu. Oba si vyříkali ještě pár věcí a oba také vyzvali lidi, které se jim příčí. Fregamer samozřejmě vyzval Jana Kulase.

19: 58 - Nastupuje David „Fregamer“ Pražák a Ondřej Untermuller alias Kluk s kamením. Untermuller vypadá sebevědomě a usmívá se.

19:55 - Anička Šulcová byla viděna, jak se prochází s neznámým klukem a drží se spolu za ruce. Vláďa Houška to ale rozhodně nebyl. Co to znamená?

19:50 - Snejsk ukončuje Krále Berouna po necelých dvaceti vteřinách a Král Berouna má pravděpodobně zraněné rameno. Snejks tak tentokrát v rakvi neskončí.

19:47 - Král Berouna nastupuje do klece oblečený jako kněz. Jeho kumpáni nesou symbolickou rakev a v rukou mají pochodně. Pohřbí Král Berouna Snejkse?

19:45 - Snejks nastupuje se svými typickými pohyby do klece za znělky z filmu Terminátor. Vypadá velmi agresivně.

19:35 - Jaroslav Kotlár je na pódiu a je oblečený jako mafián ve stylu. Oznámil nový song s Flex Kingem. Vyzval Karla Bendu do „Klece strachu“. Benda si dokráčel na pódiu a vysvětluje, proč nechce jít do klece strachu.

19:30 - A máme tady představovačku zápasníků, kteří stojí kolem klece. Diváci své oblíbence doprovází různými pokřiky a potleskem, který se rozléhá po celé aréně. Po ukončení představování začala celá aréna skandovat „tlustá svině“ směrem k Tadeáši Veselému.

19:20 - Víšek vítězí po velmi povedené páce na nohu a Aleeky leží s velkou bolestí na zemi.

19:15 - Do klece nastupuje mladý tiktoker Aleeky, který nahradil zraněného rappera Riada. A už se blíží také jeho soupeř Erik Víšek který se pokusí o druhé vítězství v organizaci. Víšek vypadá velmi koncentrovaně.

19:10 - První kolo oba zápasníci přežili a to i navzdory velmi ostrému startu. Kaluba ale najednou odchází z klece a zápas vzdává. Velmi nečekané. Kaluba naštvaně gestikuluje a Gal se raduje z vítězství.

19:03 - Do klece vstupuje také Matouš Kaluba, kterého doprovází jeho vlastní skladba, kterou nazpíval spolu s Králem Berouna. I jeho aréna nadšeně vítá. První zápas může začít.

19:01 - Tak a je to tady! Do klece právě nastupuje Ladislav Gal a aréna ho vítá bouřlivým potleskem. Gal si vesele poskakuje a je vidět, že si velmi užívá atmosféru.

19:00 - Dorazila také influencerka Ana Šulcová. Ta je v obklopení několika mužů, její přítel Vladislav Houška ale mezi nimi není. Tak snad se pouze zdržel na hokejovém tréninku.

18:55 - Tadeáš Veselý se mezitím cpe v backstagei dortem. Samozřejmě, správná předzápasová strava nesmí chybět. Veselý se přiznal, že jeho záhadné zmizení bylo plánované. Uvidíme, jak jeho plány budou fungovat v kleci s Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou.

18:48 - Další influencerka, která se právě objevila na pódiu, je Sugar Denny. Diváci na ní bučí snad ještě více, než na Ladušku. Sugar Denny má na sobě křiklavě růžové šaty a stejnou barvu má také její kabelka. Lidé na ní pokřikují „tlustá svině“ tak, jako na Tadeáše Veselého.

18:45 - Lea Brichtu vystřídala mladá kontroverzní influencerka Lada Horová a celá aréna na ni reagovala bučením a pískotem. Horová se přiznala, že už se příliš nebaví s influencery, protože si podle ní všichni staví na svém písečku. Aréna se jí naprosto vysmála.

18:40 - Objevují se hvězdy reality show Like House. Sebastian Šikl se baví se Simonou Tvardek a spolu s nimi vede konverzaci také matka Tadeáše Kuběnky. O čem se asi mohou bavit?

18:32 - Jakub Jíra a Tomáš Linh Lesy odstartovali celý galavečer. Spolu s nimi je na pódiu také Leo Brichta, kterého aréna přivítala bouřlivým potleskem. Brichta mluví o své nedávné výhře v prestižní organizaci KSW.

18:30 - Václav „Král Berouna“ Flachsa se prý cítí ve skvělé formě a je prý připravený na sto procent. Zápasit bude jako třetí.

18:18 - Dorazil MMA zápasník Leo Brichta, který natáčí vlog z celého galavečera. Brichta se nehal slyšet, že půjde otestovat místní raut. Na jednom z galavečerů organizace Oktagon si stěžoval, že je jídlo špatné, tak snad mu tentokrát chutnat.

18:10 - Aréna se zaplňuje lidmi, mezi diváky to vře nadšením a všichni se teší na nadcházející zápasy. Na místo už také dorazili influenceři, kteří jsou přítomní na každém galavečeru. Na místě jsou například Lukáš Túma, Dominika „Mína“ Elisherová, Denisa „Sugar Denny“ Kouřilková a další. Celý turnaj už za chvíli odstartuje.

Témata: Mawar