Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Danny z TVTwixx bude zápasit se slepým Dragunovem | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Clash of the Stars překvapilo zápasem slepých. Proti sobě se postaví Dragunov a Danny z TVTwixx

Clash of the Stars se každý galavečer posouvá o level bizarnosti výše. Organizátoři vždy překvapí s něčím novým a tentokrát opět nezklamali. Do klece se proti sobě postaví slepý influencer Dragunov a známý potížista a youtuber Danny z TVTwixx. Oba budou mít zavázané oči a na těle přivázané rolničky. Co bude příště? Zápas vozíčkářů? Ptají se diváci.
  15:00

Clash of the Stars každým galavečerem roste a přináší nové a dosti pikantní zápasy. Za nejoblíbenější se doposud dal považovat ten třetí. Zápasnická karta byla v ten večer zaplněná bizarními a zajímavými zápasníky. Organizátoři se však překonali a po ne zas tak záživné čtvrté řadě přichází s pátou, která veřejnosti doslova vyrazila dech. Téměř každý zápas je něčím zajímavý a speciální. Za zřejmě nejbizarnější se dá považovat ten, ve kterém si to podle pravidel MMA bez kopů rozdá slepý influencer Dragunov a Danny z TVTwixx. Pro jistotu budou mít oba zavázané oči a na těle připevněné rolničky.

Šílená tisková konference pátého galavečera vyvolala jak v přítomných divácích, tak i v těch za obrazovkou silné emoce. Při téměř každém nástupu bojovníků se v pražském Duplexu, kde se tisková konference konala, strhla obrovská vlna emocí, pokřiků a jásotu. V udivení zůstali sledující při nástupu jednoho zřejmě z nejbizarnějších zápasníků v historii Clashe. Jak je v organizaci zvykem, i tentokrát oznámili něco, co tu ještě nebylo. Historicky poprvé budou u nás zápasit bojovníci bez možnosti cokoliv vidět. Když na pódium přišel bizarní influencer Dragunov, sledující se s překvapením nemohli dočkat, kdo si to s ním v kleci rozdá.

Jelikož je Dragunov slepý, většina si zřejmě myslela, že proti němu nastoupí zápasník se stejným hendikepem. V úžasu tak většina zůstala, když byl jakožto jeho protivníkem představen youtuber Danny z TVTwixx. Vyjevené výrazy a ticho v Duplexu bylo zcela viditelné. Jak můžou postavit slepého člověka proti němu, uvažovala zřejmě většina. To však jak bude zápas probíhat vysvětlili organizátoři. „Dragunov nevidí a Danny vidí. Abychom tento rozdíl srovnali, tak obou dvou bojovníkům zalepíme a zavážeme oči. Takže budou oba dva kompletně slepí,“ říká hlavní promotér organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

Takový bizár zřejmě nečekal nikdo. Jelikož budou zápasit v klasické kleci, je možné, že se v ní budou oba potácet delší dobu bez toho, aniž by našli jeden toho druhého. To se organizátoři rozhodli vyřešit tím, že jim někam na tělo připevní rolničky, pro možnost najít soupeře podle zvuku. Jelikož žije Dragunov se zrakovým postižením už od svých dvou let, temný svět je jeho život. Le Sy se ho tak zeptal, jestli si myslí, že mu to do zápasu dává nějaké plusové body. Dle Dragunova však prý zřejmě o moc velkou výhodu nepůjde. „Výhoda by to byla, kdyby v té hale nebylo tolik lidí. Normálně bych ho slyšel kde je. Takhle vzhledem k tomu hluku si myslí, že budeme ve stejné situaci. Myslím si, že ani ty zvonečky nepomůžou,“ říká Dragunov.

Zápas by tedy podle Dragunova měl být vyrovnaný. Proč se však tito dva zápasníci rozhodli si to v kleci společně rozdat? Dragunov prý vyzval do klece Dannyho. Jejich spor se má táhnout už několik let dozadu a šlo v něm o nahé fotky a peníze. „Naším jménem Dragunov vytahoval z nezletilých holek nahé fotky. Nabízel jim za to můj podpis, podepsané tričko, nebo něco takového,“ říká Danny. Ve chvíli co to řekl, se v Duplexu na chvilku zastavil hluk a nejeden sledující zakřičel „Vždyť je slepý ty de*ile,“.

Co říkáte na tuto decentní změnu? Je o lepší nebo horší? Pokud tu bude 5 tis. lajků, nechám si narůst vlasy a půjdu na trvalou

25. ledna 2023 v 10:21, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 12:49

Co je na tom pravdy není jisté. Není to ale vše. Danny sdělil i další důvody, proč má s Dragunovem spory. „Dragunov domlouval nějakou spolupráci ohledně pyrotechniky naším jménem,“ říká Danny. Údajně mělo tedy zřejmě jít o to, že Dragunov za zády TVTwixx domluvil nějakou spolupráci o které oni nevěděli, čímž osloveným firmám prý přivodil škodu v hodnotě zhruba čtrnáct tisíc korun.

Danny zřejmě moc nevěří Dragunovi, že je slepý. Není jediný. Na internetu se před určitou dobou diskutovalo o tom, že to Dragunov pouze předstírá kvůli sledovanosti a číslům. Danny se tak rozhodl, že otestuje Dragunovu teorii o tom, že i poslepu umí prý hrát některé videohry lépe, než hráči s normálním zrakem. Na tiskovku si sebou Danny přinesl svůj údajně první laptop, na kterém měl pár her stáhnutých. Ten tak postavil na stůl před Dragunova a vyzval ho, aby lidem ukázal, jak ty hry hraje. To se ukázalo jakožto ne zrovna dobrý plán. Dragunov se rozhodl, že s laptopem udělá krátký proces a rozmlátil ho.

@antiyoutuber.cz Dragunov se s tim nemazal😱💻 #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Sledující si myslí, že je jejich spor nahraný. Chvilku poté, co se to stalo, začali uživatelé na živém vysílání tiskovky na YouTube psát do komentářů, že se na tom předem domluvili. „Atrapa, staged, fake, nahraný, domluvený a scripted,“ myslí si sledující.

Témata: TvTwixx