Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Bitva dvou Tadeášů | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Simulace a brzké vzdání zápasů na Clashi? Veselý se zranil, nikdo mu to zase moc nevěří

Máme za sebou dle většiny nejlepší galavečer bojové organizace Clash of the Stars. Bouřící dav v O2 Universu a zajímavá zápasnická karta udělali z celého večera nezapomenutelnou show. Někteří ale tvrdí, že se mnoho zápasníků vzdalo moc brzy. Nejeden odcházel s bolavou rukou. Nasimulovali svá zranění?
  12:00

Popularita bojové organizace Clash of the Stars roste raketovým tempem. Poslední galavečer je mnohými označován za ten nejlepší vůbec. Napjatá a vyostřená atmosféra v O2 Universu by se dala doslova krájet. Od prvního až do posledního zápasu téměř každý divák skandoval a naplno si užíval každou sekundu celého večera. Ačkoliv byl každý zápas něčím zajímavý, mnoho fanoušků si stěžuje na vytrvalost některých zápasníků. Nejeden tvrdí, že svá zranění nasimulovali.

Fanoušci se konečně dočkali toho nejvíce očekávaného galavečera vůbec. Od začátku až do konce se jak v ringu, tak mimo něj něco dělo. Zápas, na který se mnozí velice těšili, byl ten jediný dívčí, a to mezi Hankou Gelnarovou a Satnady. Ačkoliv někteří ocenili zřejmě tvrdou přípravu Satnady, na Gelnarovou dle nich neměla šanci. Snažila se působit sebevědomě a drsně, píšou fanoušci. V zápase však moc dlouho nevydržela. Už v prvním kole podlehla na tvrdé KO Gelnarové.

Ačkoliv se zřejmě jednalo o tvrdou ránu, dle některých mohl zápas pokračovat. Poté, co Gelnarová zasadila svojí osudnou ránu, se Satnady sesunula k zemi a většina si na chvilku myslela, že je mimo. Po chvilce však ukázala, že je při vědomí, ale to bylo už pozdě. Rozhodčí zápas ukončil, a tak se Gelnarová stala vítězkou.

@antiyoutuber.cz Gelnarová vs Satnady #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Mnoho zápasů se neslo v duchu zraněné ruky. Z ringu odcházel v bolestech i Král Berouna, který se držel za ruku a bolest v jeho očích byla naprosto viditelná. Poté co vyšel z klece na tom nevypadal vůbec dobře. Zdravotníci ho usadili hned vedle klece a několik desítek sekund ho ošetřovali.

@antiyoutuber.cz Vymítání ďábla ze Snejkse nevyšlo✝️👑 #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Do zdravotních problémů s rukou se měl dostat i Tadeáš Veselý. Zápas ukončil rozhodčí poté, co se Veselý po pletivu sesunul k zemi. Dle toho, jak si držel ruku a sténal se zdá, že si mohl vykloubit rameno. Většina si však myslí, že své zranění nasimuloval. V zápase s Mawarem měli zápasníci jedno velice důležité pravidlo. Ani jeden z nich nemohl zápas vzdát. Sledující tak podezřívají Veselého, že své zranění nasimuloval a tím toto pravidlo obešel.

Na místě se situace však v jednu chvíli zdála docela vážná. Veselý se po delší dobu nezvedal ze země, a tak do klece zdravotníci přinesli nosítka. Nakonec se však postavil a z klece po chvíli odešel. Některým to tedy přijde ale celé divné. „Simulace se léčí rychle,“ píše do komentářů na Instagramu jeden uživatel. „Špatný herec toto,“ píše známá influencerka Eva Feuereislová. Za jednu z nejpodezřelejších věcí někteří označují to, že se Veselý vcelku tvrdě sesunul na ruku, kterou měl mít zraněnou. „Dobře zahrané. Bude za hrdinu, že vlezl do klece a když už měl dost a nemohl, šup zranění a jdeme domů,“ píše další.

Sám Veselý se den po zápase pro redaktory Expres.cz vyjádřil, že to určitě není vymyšlené, jak si někteří zřejmě myslí. Ruku si měl zranit už při přípravě a pak ještě na mediálním tréninku. V zápase si tak měl vyhodit rameno, od Mawara prý ale čekal větší rány. Momentálně je tak prý na cestě do nemocnice.

Jako kdyby toho nebylo málo, zranění ruky si přivodil zřejmě i Marek Datel valášek. V jeho ne až tak nakonec titulovém zápase drtivě prohrál proti slovenskému soupeři Dynamovi. Ten si tak ze zápasu odnáší historicky první titul šampiona organizace. Po zápase se na svém Instagramu ukázal, jak má ruku v šátku. Ačkoliv je často odsuzován za své jednání a chování, u mnohých si po tomto zápase vydobyl respekt. Vyjádřil své gratulace soupeři a dokonce s ním i později popil zřejmě nemálo Ruského Standardu.