Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

McGregor se vrací do klece a lidé o něm pochybují. Budeš muset přestat šňupat, smějí se mu

Conor McGregor se oficiálně vrací do akce, ale podle lidí už na to nemá. Hodně se mluví o tom, že irský zápasník bere kokain a steroidy a jde mu pouze o další pozornost. Mnoho lidí proto jeho návrat kritizuje. Zároveň se také dočkal obrovské kritiky kvůli tomu, že se objevil v akčním filmu. Místo natáčení by se prý radši měl věnovat zápasení.
  12:55

Ikona MMA Conor McGregor se vrací k zápasení. Zápasnická organizace UFC potvrdila, že se McGregor utká v červnu na galavečeru s Michaelem Chandlerem. Ačkoliv byl McGregor vždy mezi fanoušky MMA oblíbený, jeho návrat mnoho lidí kritizuje. Podle některých byl totiž McGregor mimo zápasnickou klec až příliš dlouho a nemá proto cenu se pokoušet zápasit dál.

McGregor naposledy zápasil na začátku roku 2021, kdy si zlomil nohu. Od té doby se v zápasnické kleci neobjevil. Nyní se po tříleté pauze vrací, ale mnoho lidí z toho nemá nijak zvlášť velikou radost. Od doby, kdy se zápasník zotavoval ze svého zranění, totiž na veřejnost začaly prosakovat informace, že má hvězda MMA brát kokain a anabolické steroidy. McGregor navíc neuvěřitelně přibral na váze a odmítl podstoupit dopingovou kontrolu. Někteří lidé ho proto vůbec nevítají s radostí. „Má deset týdnů na to, aby přestal chlastat a šňupat. Conor si dá před zápasem tři obrovské lajny a potom se uvidí. Doufám, že McGregor do té doby přestane brát drogy. Ať radši nezápasí. Byl to sice frajer, ale už na to nemá. Poslední tři roky jenom pil, šňupal kokain ve velkém a teď se zase snaží získat pozornost, protože mu chybí. Chandler ale pořád makal a bere to seriózně, Conor z toho tempa vypadl,“ reagují na návrat irského zápasníka lidé na Instagramu.

McGregor byl před zraněním opravdu ve skvělé formě a díky tomu měl také obrovské sebevědomí. Často se na tiskových konferencích navážel do svých soupeřů, protože věděl, že má na to je porazit. Podle některých lidí už ale nemá takové sebevědomí díky zápasnické formě, ale díky kokainu. Na sociálních sítích se už dlouho diskutuje o tom, že McGregor bere kokain a objevilo se také mnoho videí, na kterých byl opilý a dost možná skutečně pod vlivem drog. Někteří lidé ale mají samozřejmě radost, že se McGregor opět objeví na galavečeru UFC. Z MMA totiž dokázal udělat jakýsi životní styl a mnoho lidí k němu vzhlíží, protože vidí, kam až se to dá ve světě bojových sportů dosáhnout. Právě proto se spousta lidí těší na to, až budou moci sledovat, jak si McGregor povede po tříleté pauze a jaký vliv na něj tolik dlouhá přestávka měla.

McGregor si ale při pauze stihl vyzkoušet, jaké to je zahrát si ve filmu. Objevil se totiž v roli záporáka ve filmu Road House, kde hlavní roli ztvárnil herec Jake Gyllenhaal. I když McGregor podal opravdu obdivuhodný herecký výkon, objevilo se mnoho lidí, kterým jeho obsazení ve filmu vadilo. „Tady je vidět, co s ním kokain udělal. Potřebuje neustálou pozornost a teď se natlačil do filmu. Nemusel ani hrát, stačilo zapnout kameru a říct, ať je sám sebou. Je to tvrďák, ale co k*rva dělá ve filmu. Měl by se soustředit na zápasy a ne ze sebe dělat idiota v úplně jiném průmyslu. Asi mu došly peníze na kokain,“ reagují na McGregorův herecký výkon lidé na TikToku. McGregor byl ale opravdu skvělá volba, i když tím mnoho lidí pohoršil. Některým lidem se zkrátka nelíbilo, že plýtvá časem na hraní ve filmu, když se místo toho může věnovat zápasení. Jeho návrat ale nebyl tolik jednoduchý a rozhodně to nezáleželo pouze na něm.

I když se o McGregorovi objevují ty nejrůznější informace, nyní přišel čas, kdy bude moci ukázat, jak na tom opravdu je. Po dlouhé době se totiž vrací a jeho soupeř Michael Chandler, bere zápas opravdu vážně. Už je to dlouho, co Chandler McGregora vyzval na zápas a nyní se mu jeho přání konečně splnilo. Oba zápasníci se mají střetnout 29. června a mluví se o tom, že se bude jednat o nejsledovanější zápas za posledních několik let. McGregor totiž vždycky dokázal přitáhnout pozornost všech a nyní se blíží jeho comeback, který zajímá nejen jeho fanoušky, ale také hatery. Zlomenou nohu už má prý v pořádku a je připravený se opět pustit do zápasení. Ve svých pětatřiceti letech má za sebou opravdu velkolepou kariéru, ale otázkou je, zda ho tříletá pauza skutečně tolik poznamenala. Pokud by totiž zápas s Chandlerem prohrál, mnoho lidem by tak dal záminku k ještě většímu kritizování jeho schopností.