Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Calin | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Na festivalu Coolin spadla návštěvnice při koncertu na zem. Ochranka jí prý nechtěla pomoct

Začaly letní prázdniny a o víkendu se konal Coolin, jeden z prvních festivalů letošní sezony. Nikdo na koncertech neomdléval, jednu z návštěvnic však někdo trefil loktem do hlavy a spadla. Zdálo se však, že jí nikdo z členů ochranky nechce pomoct. Podle pořadatelů to tak však nebylo.
  18:00

Léto má mnoho hudebních fanoušků spojené především s venkovními koncerty a festivaly. Jeden z prvních festivalů sezony se konal první prázdninovou sobotu v Kolíně. Ne všichni si však koncerty oblíbených interpretů užili. Na TikToku se objevilo video, ve kterém jedna z návštěvnic zkolabovala. Nikdo jí však delší dobu nepomohl.

Na festival Coolin se těšilo celý rok mnoho rapových fanoušků. Mezi vystupujícími interprety se objevili Yzomandias, Viktor Sheen, Smack, nebo Calin. Na jiných festivalech byl problém především protože při jednotlivých koncertech návštěvníci neustále omdlévali, což se v Kolíně podle dostupných informací nedělo. Jednou však Calin koncert přerušit musel.

@tvojemimino1 #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #calin #coolin ♬ původní zvuk - TvojeMimino👀🤗

„Páni securiťáci, běžte se tam podívat. Tam se něco děje,“ říká Calin do mikrofonu a ukazuje do davu. Podle dostupných informací jednu z návštěvnic někdo trefil loktem do hlavy a ona upadla. Nikdo Calina však neposlouchal a ani jeden ze členů ochranky jí však pomoct nešel. Mladý hudebník je neustále upozorňoval, že slečna pravděpodobně není v pořádku, nikdo na něj však nereagoval. „To tam mám jít já?“ ptal se.

„Holce se udělalo špatně a tu ochranku to vůbec nezajímá,“ říká jeden z návštěvníků festivalu. Po chvíli jeden ze členů security zraněné slečně pomohl. Většina publika si však myslela, že se pomoci nedočká, jeden ze členů ochranky totiž z pódia odešel pryč.

Podle pořadatelů festivalu vše nebylo tak, jak se zdálo. „Jakmile slečna spadla, tak Calin začal mluvit do mikrofonu, jenže security ho neslyšel, protože to bylo za pódiem odhlučněné. Když ho uslyšel, okamžitě šel pro zdravotníka, který byl za pódiem,“ popisuje produkce Coolin festivalu pro redakci Antiyoutuber.cz a tím i vysvětlují, proč se zdálo, že jeden ze členů ochranky odchází z pódia. Slečna podle nich byla po chvíli v pořádku, takže prý jen spadla a nezkolabovala.

Festival trval třináct hodin a pořadatelé tvrdí, že šlo o jediné přerušení koncertu. Prý se snažili zabránit omdlévání na koncertech, které často způsobuje nedostatek pitného režimu. „Snažili jsme se všechny rizika minimalizovat tím, že jsme lidem stále rozdávali vody a přes sociální sítě říkali, ať pijí dostatek vody,“ dodávají.