Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Courtney Clenney zabila svého přítele | foto: instagram.com

Zavraždila OnlyFans tvůrkyně svého přítele? Dokázat nevinnu má házením nožů na mrtvé prase

Courtney Clenney, sedmadvacetiletá OnlyFans tvůrkyně, před rokem zavraždila nožem svého přítele. Celou dobu tvrdila, že po něm hodila nůž ze strachu, protože se k ní choval agresivně. Nově se ale objevila videa, která dokazují, že agresivně se naopak pokaždé chovala Clenney. Podle pitevního lékaře po něm nůž nehodila a žalující strana chce, aby hodila nůž na mrtvé prase.
  18:00

OnlyFans tvůrkyně Courtney Clenney je v opravdu špatné situaci. Před téměř dvěma lety totiž nožem zabila svého přítele Christiana Obumseliho. Clenney celou dobu tvrdí, že se pouze bránila, protože ji Ombuseli napadl a ve strachu uchopila nůž, kterým následně svého přítele nešťastnou náhodou zabila.

Takové tvrzení by možná bylo věrohodné, kdyby se neobjevilo hned několik svědectví o tom, že v jejich vztahu byla právě ona tou agresivní. Nově se dokonce objevilo video, kdy Clenney bije svého přítele a on se ji snaží uklidnit. Podle pitevních lékařů se navíc určitě nejednalo o nešťastnou náhodu a Clenney nůž po svém partnerovi určitě nemohla hodit. Teď celou věc řeší americké soudy.

Courtney Clenney, sedmadvacetiletá OnlyFans tvůrkyně, měla opravdu dobře rozjetou kariéru. Díky OnlyFans si totiž vydělávala miliony a dařilo se jí také na sociálních sítích. Na Instagramu, kde vystupuje pod jménem Courtney Tailor, ji sledovalo přes 2 miliony lidí. Clenney si našla partnera Christiana Obumseliho a vše se zdálo jako naprosto perfektní. Jenže to se mělo brzy změnit.

Clenney se začátkem roku 2022 vydala spolu se svým přítelem do Aspenu v Coloradu, kde se konal sraz OnlyFans tvůrců. Tehdy si mnoho lidí všimlo, že se Clenney chová jako smyslů zbavená. Svého přítele totiž začala obviňovat z toho, že ji údajně podvedl se třemi slečnami a dokonce došlo i k hádce. Už tehdy jejich hádku někdo natočil a ve videu bylo vidět, jak Clenney bije Obumseliho, který se pouze brání a snaží se ji uklidnit.

„Už dva týdny jsem byla střízlivá, ale teď už zase nejsem! A to jenom kvůli tobě! Jsem v p*deli, rozumíš? A to jenom proto, že jsi mě podvedl! To, jak mluvíš s ostatními holkami mě naprosto ponižuje! Vypadni,“ křičí Clenney ve videu a mlátí přitom Ombuseliho, který je ale po celou dobu klidný a uklidňuje také ji. Podle očitých svědků to bylo naprosto šokující. Ombuseli navíc prý svou partnerku opravdu miloval a nikdy by ji nepodvedl. Ale Clenney na to měla jiný názor a s Ombuselim se proto hádala. Později se ale vše urovnalo a opět se zdálo, že je mezi oběma zase klid. Tedy až do chvíle, kdy se objevila šokující zpráva. O pouhé dva měsíce později, tedy 3. dubna 2022, Clenney svého partnera zavraždila nožem v jejich bytě v Miami.

Od té doby je ve vazbě a zúčastnila se už několika soudních líčení. Clenney tvrdí, že se jednalo o sebeobranu. Bohužel pro ni se ale nyní objevilo další video, kde svého partnera bije ve výtahu a on se ji opět snaží uklidnit. Ani v jednom videu ji přitom neuhodil a ani na ni nekřičel, pouze ji utěšoval. Právě proto se nikomu nechce příliš věřit, že by Ombuseli svou partnerku napadl. Zatím to totiž působí tak, že Clenney zkrátka nedokázala udržet nervy na uzdě a v záchvatu vzteku svého partnera zabila. Žalující strana, tedy rodina zavražděného, přišla se zvláštním požadavkem a to na základě pitevního lékaře, který zkoumal tělo Ombuseliho. Ten totiž tvrdí, že je naprostý nesmysl, že by po něm nůž hodila a navíc také upozornil na fakt, že pro někoho, kdo neumí házet s nožem, je takřka nemožné se tak přesně trefit.

Právě proto se žalující strana rozhodla požádat soud, aby jim Clenney ukázala jak umí házet s nožem. K tomu by prý mohli využít mrtvé prase, které by zavěsili a Clenney by následně mířila na něj. Takovou věc ale nejspíš soud neschválí, ale jistě vezme na vědomí lékařský posudek pitevního lékaře, který zastává názor, že vražda byla provedená úplně jinak. Clenney tedy nejspíš opravdu nedokázala ovládnout svůj vztek a Ombuseliho zabila.

Obviněná OnlyFans tvůrkyně od té doby není aktivní na žádných sociálních sítích. Protože zpráva o vraždě obletěla svět, rozhodla se vypnout si možnost okomentování svých příspěvků. Navíc jí výrazně klesá počet sledujících. Kdysi ji sledovalo 2,2 milionů lidí, ale nyní ji sleduje už pouze 1,9 milionů. Stále je to obdivuhodné číslo, ale je možné, že Clenney nakonec skončí za mřížemi a sociální sítě si bude moci zkontrolovat až za hodně dlouhou dobu.