Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Profimann si založil OnlyFans | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Bizarní tiktoker ve středních letech si založil OnlyFans. Láká na zlobivé kočičky, které si rády hrají

Pomíjivá sláva bizarního tiktokera Profimanna je prakticky pryč. Jeho videa nemají sledovanost a populární nejsou ani jeho živá vysílání. Zřejmě proto se tak rozhodl pro velice nevšední a kontroverzní krok. Založil si OnlyFans. Podle popisku se zdá, že na něj tvoří obsah s více slečnami.
  18:14

Podle mnoha uživatelů na sítích vyšinutý tiktoker říkající si Profimann, vlastním jménem Luboš Řídký, je pro slávu schopný udělat téměř cokoliv. Na svých profilech tak zveřejňuje velice zvláštní a často i děsivá videa. Ani takový obsah však soudě podle sledovanosti už téměř nikoho nezajímá. Odejít z internetu je však pro Profimanna zřejmě pasé. Chytá se tak posledního stébla trávy a přistupuje k nevšednímu kroku. S neznámou slečnou si zakládá OnlyFans.

Aladin vs Profimann ❤️
#friend #friends #fun #funny #smile #bff #bf #gf #love #instagood #igers #friendship #party #chill #thehashtagsapp #happy #cute #photooftheday #live #forever #best #bestfriend #lovethem #bestfriends #goodfriends #besties #awesome #dubai #profimannos #dubaimall

6. července 2021 v 21:18, příspěvek archivován: 5. ledna 2024 v 11:12

OnlyFans je platforma zaměřující se převážně na erotiku a pornografii. Fanoušci si na ní mohou za měsíční předplatné zaplatit odběr u své oblíbené tvůrkyně či tvůrce a radostně se dívat na jejich hanbaté fotky. Průměrná cena měsíčního odběru se na platformě může pohybovat kolem zhruba patnácti dolarů. Profimann je však zdá se zřejmě ve finanční krizi a cenu nastavil nevšedně vysoko. Za měsíční odběr si účtuje třicet dolarů, což je v přepočtu téměř sedm set korun.

Roční předplatné nabízí s třicetiprocentní slevou, a to za více jak 5 200 korun. Za takovou cenu by většina tvůrkyní nabízela doopravdy luxusní obsah. Jestli Profimann sdílí erotické fotky a videa se dá domyslet z popisku jeho profilu. Ačkoliv podmínkou podnikání na platformě není zveřejňování erotiky, on to na svém profilu zřejmě dělá. „Ahoj miláčci. Jsem tu já a mé zlobivé kočičky, které si rády hrají . Takže můžeme hrát hry společně,“ píše v popisku svého profilu.

Nejen podle profilové fotky, na které jde vidět slečna držící si poprsí, ale i podle popisku je pravděpodobné, že se na profilu zaměřuje na erotiku. Vyčíst se z něj dá ale ještě další věc. V množném čísle popisuje, že se na profilu nachází on a jeho kočičky. Pokud nemá zálibu v zoofilii a nemyslí to doslovně, mluví zřejmě o dalších několika slečnách. Dá se tak jen domýšlet, jaké slečny má namysli.

S různými dívkami se na svých sociálních sítích fotí často. Na svém Facebooku dříve sdílel fotky, na kterých se vyskytoval společně se svojí dcerou Denisou Řídkou a evidentně partnerkou. Ty už momentálně redakce Antiyoutuber.cz nedohledala. Je tak nejasné, jestli se svojí drahou polovičkou stále je. Najít se dají však fotografie s jinými slečnami, z čehož se dá uvažovat, že právě s nimi tvoří obsah na OnlyFans. Na již zmíněné profilové fotce jde vidět slečna s velice ojedinělým tetováním. Ačkoliv jí nejde vidět do obličeje, podle jeho TikToku se dá dohledat o koho se jedná. Právě s touto ženou natočil i jedno video. Že se jedná o slečnu z fotografie, jde poznat podle stejného tetování na rukou.

@trendyvidea Lidičky poďme na stream! #shorts #shortmovie #foryou #fy #protebe #vprotebe #fyp #zábava #sranda #zabavamusibyt #goh #viraltiktok #viralvideo #czechboy #czechgirl #profimann #profimannos #prague #holky #českytiktok #cztiktoker #cz #stream #streamer #streaming #fun ♬ původní zvuk - TrendyVidea

Jeho dcera se zřejmě OnlyFans cestou ještě nevydala. Dá se tak pouze doufat, že se nebude vyskytovat na profilu svého otce. Již zmíněná pravděpodobně bývalá partnerka a matka jeho dcery však zřejmě s Profimannem stále v kontaktu je. Usuzovat se tak dá podle fotky, kterou Profimann láká své přátele na Facebooku na svůj OnlyFans. Tato slečna dala příspěvku lajk.

Témata: Profimann