Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Fanoušci si „novou“ Karolínu pochvalují. | foto: Instagram

Viděla jsem mrtvé lidi a hady. Daisy Lee popsala zkušenosti s ayahuascou

Daisy Lee podstoupila první ceremonii s ayahuascou v Peru. Prý viděla mrtvé lidi, hady a pavouky. Zároveň ji prý ayahuasca poprvé pustila do svého světa jako odměnu za to, že přestala brát drogy a změnila se. Měla by v následujících dnech podstoupit ještě sedm ceremonií.
  19:00

Daisy Lee, vlastním jménem Karolína Urbanová, je známá především jako herečka z filmů pro dospělé. Nikdy se netajila tím, že brala drogy, její výlet do Ekvádoru za obřadem s psychotropním nápojem ayahuasca ji však změnil a od té doby si žádnou drogu nevzala. Nedávno se za podobným zážitkem do Peru.

Nedávno na svém Instagramu popsala, že by měla v Peru podstoupit až osm ceremonií s ayahuascou. Sdílela se svými sledujícími také zážitek z prvního očistného rituálu. Devětačtyřicetkrát zvracela a bála se, že zemře. Zážitek prý způsobily drogy, které v minulosti brala, protože se od nich musela očistit. Když jí bylo lépe, tak prý věděla, že už zvládne všechno.

Teď podstoupila první ceremonii s ayahuascou v Peru. „Na začátek bych chtěla říct, že ayahuasca mě až teď uvítala do svého světa. Před tím to bylo tak, že jsem před Ekvádorem brala drogy a nedodržela jsem to, co mám. Byla jsem taková nečistá,“ popisuje. Prý ji tehdy nechtěla pustit ayahuasca k sobě a tak měla po užití nepříjemné stavy. „Myslela jsem, že se zblázním. Viděla jsem čáry, slyšela bzučení, byl to hrozný chaos,“ dodává.

Kvůli nepříjemným zkušenostem se prý bála, jaké na ni bude mít nápoj účinky tentokrát. „Najednou jsem se dostala do jiného světa, pomalu jsem proplouvala a viděla jsem bránu, tak jsem šla dovnitř. Viděla jsem různé šamany a indiány a bylo to, jako by mě vítali,“ popisuje. Ayahuasca prý pracuje dlouho, a tak všechny zážitky musí teprve zpracovat.

V jednu chvíli viděla oběšené lidi v domě bez zdí. Prý se jen houpali a měli ošklivé obličeje. V ten moment jí došlo, že to jsou zlí a toxičtí z její minulosti, které po své změně odstřihla. Později také viděla hady, kteří ji chtějí uštknout a různé pavouky. Myslí si, že je to kvůli tomu, že se kolem ní budou v blízké budoucnosti pohybovat lidé, kteří jí budou chtít ublížit. Ona se jim ale bude muset ubránit.

Urbanová tvrdí, že byla propojená s přírodou a cítila různé energie. V jeden moment se prý cítila jako ve filmu Avatar. Myslí si, že díky tomu, že se změnila, ji ayahuasca odměnila a pustila ji do svého světa. Prý to byla její nejdelší, nejsilnější a nejhezčí ceremonie.

Její sledující jsou zároveň ze změny života Urbanové nadšení. Myslí si, že vypadá mnohem lépe než dřív a nový životní styl jí svědčí. „Moc ti to přeju, doufám, že ti to takhle vydrží. Na drogy se vykašli,“ píše jeden ze sledujících. Podobných názorů je mnoho a její fanoušci jsou rádi, že se vydala novým směrem.