Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Daisy Lee změnila styl života. | foto: Instagram

Daisy Lee se stěhuje z porna do džungle. Prodává kvůli tomu většinu věcí a ruší živnost

Bývalá herečka z filmů pro dospělé Daisy Lee se chystá na stěhování do Ekvádoru, už má letenku i pro psa. Bude tam pořádat zájezdy za ayahuascou, které se rychle plní. Na první termín jsou místa téměř vyprodaná a cena za deset dní je zhruba 40 tisíc korun. Prý se průvodcem stane i její pes.
  19:00

Karolínu Urbanovou mnozí znají spíše pod přezdívkou Daisy Lee, herečku z filmů pro dospělé. S uměleckým jménem i kariérou však nedávno skončila a stala se z ní pořadatelka zájezdů do Ekvádoru za psychotropním nápojem ayahuasca. Plánuje se do džungle i přestěhovat.

K zásadní životní změně Urbanové pomohla právě ayahuasca a ona se právě proto rozhodla pomoct se změnou života i ostatním. Pořádat zájezdy do džungle začala teprve nedávno. 20. září, tedy na své sedmadvacáté narozeniny, spustila nový projekt, který nese název Amayas.

Princip projektu je jednoduchý. Na webu si vybere jeden ze tří termínů, které právě nabízí zhruba za 40 tisíc korun. Následně vyplníte přihlášku, zaplatíte a v zimě můžete vyrazit. Nejbližší zájezd se koná v lednu, nejzazší v březnu. Na vlastní náklady se do Ekvádoru dopravíte, následně se sejdete s Urbanovou, která si pro vás připravila desetidenní program. Absolvujete několik ceremonií s ayahuascou u různých šamanů a také několik výletů. Například k vodopádům nebo na kajak.

Fanoušci Urbanové jsou nadšení nejen z její změny, ale i ze zájezdů, které pořádá. A někteří z nich natolik, že se do Ekvádoru za ní opravdu vydají. Na leden by jí měla zbývat dvě volná místa a na únor čtyři. Urbanová už dříve tvrdila, že po ní sledující podobné zájezdy vyžadovali už dlouho a zdá se, že měla pravdu.

Zájezdy bude pořádat i kvůli tomu, že se chystá do Ekvádoru brzy přestěhovat. Cestovat by s ní měl i její pes a měla za jeho transport letadlem zaplatit zhruba pět tisíc korun. Ještě se pár dní před odletem s ním bude muset vydat na kontrolu k veterináři.

„Jestli za mnou přijedete do Ekvádoru, tak i tenhle skřítek bude váš průvodce,“ povídá na Instagramu a ukazuje psa. Následně mu slibuje, že už nikdy nebude muset nosit bundu ani svetr, protože v Ekvádoru je prý teplo. Stejnou částku, kterou platila za psa, platila i za kajak, který chce přestěhovat.

55 days only ->new home @amayas.ecuador

7. října 2023 v 21:00, příspěvek archivován: 17. října 2023 v 15:30

V pondělí zároveň sdílela na Instagramu, že si zrušila živnost. Mnoho sledujících v minulosti řešilo, že by měla živnostenské oprávnění naopak rozšířit. Právě kvůli pořádání zájezdů. Měla by mít k němu totiž oprávnění, které na základě informací ze živnostenského rejstříku nemá. Přinejmenším by měla mít živnost na provozování cestovní agentury a průvodcovskou činnost, která je sice volná a je tedy relativně jednoduché ji získat, ale na základě toho, jak projekt prezentuje, je nedostačující. Cestovní agentury totiž mohou pořádat zájezdy výhradně pro cestovní kanceláře a získání takového oprávnění je složitější. Nakonec se však nic z toho nestalo.

Zdá se ale, že si Urbanová nic z kritiky nedělá a je díky novému životnímu stylu šťastná. Už dříve tvrdila, že džungle bude její nový domov a najde si tam i budoucího manžela. Do Ekvádoru se přestěhuje už zanedlouho.

Témata: Daisy Lee