Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dan Benson tvoří na OnlyFans | foto: instagram.com

Od Disneyho na OnlyFans. Bývalý herec tvoří obsah pro homosexuály, sám jím ale není

Známý herec z Disney seriálu Kouzelníci z Waverly začal tvořit obsah na OnlyFans. Ne jen tak ledajaký, tvoří totiž homosexuální obsah. Dan Benson, bývalý úspěšný herec, se ale nechal slyšet, že on sám homosexuál není. Studoval prý homosexuální kulturu a na OnlyFans je velmi žádaný. Nikdy prý ale nebude natáčet videa s jinými muži.
  22:20

Kdysi úspěšný a slavný herec Dan Benson, který se proslavil především rolí Zekea Beakermana v seriálu Kouzelníci z Waverly, se nyní rozhodl dělat zcela jiné řemeslo. Benson se totiž objevil na platformě OnlyFans, kam přidává obsah pro dospělé. Jeho přítomnost na platformě je ale velmi zvláštní. Benson totiž vytváří homosexuální content, on sám je přitom heterosexuál. Nehledě na to se však bývalý herec rozhodl, že se pustí do tvorby videí pro muže a bude si tak vydělávat peníze. On sám přitom původně nikdy nepřemýšlel nad tím, že by se do něčeho podobného kdy pustil.

Pětatřicetiletý Benson tvrdí, že se k tvorbě na OnlyFans dostal úplnou náhodou. Před časem si totiž psal s jednou nejmenovanou osobou, pravděpodobně se slečnou a k té si vybudoval natolik silné pouto důvěry, že se rozhodl poslat jí své nahé fotky. Později však zjistil, že se fotky, které slečně poslal, prodávají na OnlyFans. Tehdy poprvé zaregistroval existenci platformy, ještě ale netušil, že se na ní později dobrovolně zaregistruje sám. Zajímavé ale bylo, že se rozhodl tvořit obsah právě pro homosexuály vzhledem k tomu, že on sám jim není.

Bývalý herec se ale rozhodl, že pokud opravdu bude homosexuální kontent vytvářet, chce u toho vypadat přesvědčivě. Začal se proto vzdělávat v kultuře homosexuálů a studovat, jaké věci je nejvíce vzrušují. Vzhledem ke své orientaci se ale rozhodl, že nikdy nebude natáčet sex s ostatními muži. „Nechci se na sebe podívat za deset let a říct si, že jsem díky tomu vydělal peníze a získal si popularitu a to jenom na základě toho, že jsem dělal věci, které mi byly nepříjemné,“ vysvětlil Benson v rozhovoru pro deník Page Six.

Benson se tedy odhodlal přidávat fotky i videa a tvořit kontent pro homosexuály. Prý je to pro něj naprosto v pořádku a necítí se při sexuálních praktikách nijak špatně. Podle Bensona jsou prý dokonce některé z nich velmi příjemné. Cesta k tomu, aby jeho kontent vypadal opravdu přesvědčivě, ale byla velmi dlouhá. Musel se naučit některé věci extrémně přehrávat a dát si záležet na tom, aby byly co možná nejvíce atraktivní. „Zkoušeli jste si někdy čistit zuby kartáčkem tak, aby jste u toho vypadali sexy? Není to zase tak jednoduché,“ nechal se slyšet Benson.

Je velmi zvláštní, že se Benson z herecké kariéry přesunul k tvorbě na OnlyFans. I zde sice může předvést jakýsi herecký výkon, stále se ale jedná o tvorbu sexuálního obsahu. Na platformě OnlyFans je prý velmi žádaný. Benson odhaduje, že 99 procent jeho sledujících tvoří homosexuálové. Narazil ale na problém, který při tvorbě takového contentu, způsobuje jeho heterosexualita.

Někteří jeho fanoušci mu totiž každý den píšou a žádají ho o speciální videa a zároveň také o videa s muži, samozřejmě za velké množství peněz. „Jsem v pozici, kdy můžu říct ne. Dostanete to, co dostanete a já kvůli vám nebudu dělat věci, které jsou mi nepříjemné a které zároveň nechci sdílet se světem,“ vzkazuje svým sledujícím Benson.

Benson nebyl ze začátku spokojený s tím, že se jeho nahé fotky dostaly na internet. Když ale zjistil, že z nich může těžit peníze, zcela otočil a pustil se do tvorby po hlavě. Podle jeho slov si díky nové profesi našel spoustu nových kamarádů, kterých má prý v OnlyFans branži plno. Nyní se mu skvěle daří, vydělává si slušné peníze a nejen na OnlyFans, ale také na svůj Instagram přidává vyzývavé fotky, kterými láká své sledující na platformu pro dospělé. Kdo by to byl řekl, že se z oblíbeného herce nakonec stane tvůrce homosexuálního obsahu.