Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bayer pokračuje v očišťování svého jména. Nejsem žádný násilník, tvrdí, lidé mu ale nevěří

Daniel Bayer opět reaguje na údajné napadení své bývalé přítelkyně Carly Kirstenové. Tvrdí, že není násilník a lidé věří Kirstenové proto, že je na sociálních sítích populární. Zároveň začal natáčet videa s Alexem Zachem, společně se snaží bojovat proti násilí na ženách. Většina lidí ale Bayera uráží a radí mu, aby se už k ničemu nevyjadřoval.
  18:45

Tiktoker Daniel Bayer pokračuje v očišťování svého jména. Tentokrát spojil síly s Alexem Zachem, se kterým zápasil na posledním galavečeru Clash od the Stars a společně promluvili k obětem domácího násilí. Bayer se opět vyjádřil k tomu, co o něm tvrdí jeho bývala partnerka Carly Kirstenová, která v jednom videu řekla, že ji Bayer uhodil. Mladý tiktoker se ale brání, že je to lež a vysvětlil, proč mu podle něj nikdo nikdy neuvěří.

Když Kirstenová řekla, že za Bayera platila veškeré jeho výdaje, lidé se smáli. Co jim ale už nepřišlo ani trochu vtipné, bylo tvrzení, že Bayer při hádce Kirstenovou udeřil do obličeje. Bayer se neustále obhajoval, že to tak není, ale většina lidí mu zkrátka nevěří. Mladý tiktoker se ale i nadále snaží zbavit nálepky násilníka. „Pro mě je absolutně nepřípustné jakékoliv násilí vůči holkám. A přijde mi fakt směšný, když mě někdo nazývá násilníkem. Proti tomuhle se samozřejmě nedá moc bránit, jelikož všichni vždycky budou věřit holce, když tohle řekne. Já v tomhle mám bohužel nevýhodu, protože to o mě řekla holka, která už působí na internetu dlouho a má hodně fanoušků,“ řekl Bayer, který se nově začal přátelit se svým bývalým soupeřem Alexem Zachem.

Ten se snaží svého nového kamaráda bránit a tvrdí, že lidé mohou klidně někoho odsoudit neprávem. Podle Zacha se v takovém případě nevěnuje pozornost těm, kteří se opravdu dopustili násilí na ženách stejně tak, jako ženám, které se staly obětí napadení mužů. Bayer i Zach poté promluvili ke slečnám i ženám, aby se nebály ozvat a klidně domácí násilí řešily s policií. „I kdyby mi holka dala sebevětší bombu, klidně i pěstí do ksichtu, tak ji prostě maximálně odstrčím. Ale určitě jí nedám bombu a hrozně mě mrzí, že si tohle někdo myslí,“ zakončil Bayer svůj proslov. Video má za necelý den přes 370 tisíc zhlédnutí a jak se dalo čekat, Bayer se stal opět terčem kritiky. Někteří lidé mu zkrátka nevěří, staví se na stranu Kirstenové a Bayera proto neustále urážejí v komentářích.

„Čím víc mluvíš, tím víc to zhoršuješ. On prostě lže. Hraje to na vás, ví, že by byl jinak v p*deli, kdy to přiznal. Je to ubožák. Myslíš si, že by to Carrie, taková slušná holka, jen tak řekla? Jsi normální násilník. Drž už radši p*ču, ty jeden č*ráku. Jde ti stejně jenom o čísla,“ píšou lidé Bayerovi pod video. Někteří lidé se ale nechali slyšet, že jsou na straně Bayera a Kirstenové nevěří. Podle nich se totiž snažila svého bývalého přítele co možná nejvíce očernit a neváhala proto zajít až do takového extrému. Jiní lidé zase tvrdí, že by ostatní neměli Bayera soudit, protože je to tvrzení proti tvrzení a ať už oba tvrdí něco jiného, nikdo jiný tam ve chvíli, kdy mělo dojít k hádce mezi nimi, nebyl. Někteří lidé ale zarytě tvrdí, že by se Bayer k incidentu už neměl vůbec vyjadřovat, protože prý lže a pouze na sebe zbytečně upozorňuje.

Video se Zachem, ve kterém Bayer opět mluvil o kauze s Kirstenovou, bylo propojené s profily obou mladíků. Vlastní příspěvky, které Bayer přidává, mají ale i nadále vypnutou možnost komentářů, protože Bayerovi lidé neustále psali urážlivé komentáře. Také na to mnoho lidí poukazuje. Podle nich zbabělec, který nedokáže čelit kritice. Stejné natavení Bayer zvolil také u svého profilu na TikToku, kam většinou přidává videa z tělocvičny. I tak mají jeho videa obrovskou sledovanost a jedno z posledních dokonce přesáhlo hranici milionu zhlédnutí. Bayer je sice v tuto chvíli na sociálních sítích středem pozornosti, ale jistě by si přál, aby ho lidé sledovali kvůli něčemu jinému. I tak se mu ale výrazně zvýšila čísla a na Instagramu ho aktuálně sleduje 117 tisíc lidí.

Témata: Carrie Kirsten