Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Už stačilo, Carrie. Kristenová na sítích veřejně rozebírá své vztahy, nikoho už to nebaví

Carrie Kirsten, vlastním jménem Carly Kirstenová, neustále tvoří videa, ve kterých rýpe do svých bývalých partnerů. Ona sama si je prý moc dobře vědomá toho, že do světa vypustila veliké drama, lidé ji ale kritizují, protože si myslí, že si Kirstenová pouze chce zvýšit počet sledujících. Daniel Bayer se stal terčem kritiky a vypnul proto možnost okomentovat jeho příspěvky.
  15:49

Influencerka Carly Kirstenová alias Carrie Kirsten je i nadále středem pozornosti kvůli kauze, kterou na sociálních sítích zaznamenal snad každý. I když od jejího prvního videa, ve kterém promluvila o svých dvou bývalých partnerech, uplynuly už zhruba dva týdny, Kirstenovou lidé neustále na sociálních sítích rozebírají. Také sama influencerka ale neustále natáčí videa, která se týkají její kauzy a lidé ji za to kritizují.

Kirstenová je od doby, kdy poprvé vypustila do světa informace o bývalých vztazích, velmi aktivní na TikToku. Její videa se ale většinou týkají právě kauzy, která na nějaký čas naprosto ovládla sociální sítě v Česku. Kirstenová se spřátelila s bývalou přítelkyní svého bývalého partnera Daniela Bayera a natočila s ní dvě videa. V jednom si dělají legraci z Bayerova vyjádření a vysmívají se mu. V jiném videu zase Kirstenová použila píseň Ecstacy, kterou si Bayer oblíbil a opět na něj reagovala.

„To, když se toxičtí lidé tváři, jako že jsou oběť, je ta nejvtipnější s*ačka ze všech,“ stojí v popisku videa. V dalších videích zase Kirstenová poukazuje na to, jaké drama rozpoutala svým vyjádřením a bylo vidět, že je na sebe opravdu pyšná. Mnoho lidí samozřejmě Kirstenovou podporuje a věří jí ve všem, co o svých bývalých partnerech tvrdí. Je ale také spousta lidí, kteří si myslí, že mladá influencerka pouze využívá obrovské pozornosti, kterou nyní má.

„Mě se líbí, jak Carrie dělala chudinku, že to lidi řeší, ale sama to pořád řeší. Ok, tak já chápu, že ses k tomu chtěla vyjádřit, ale tohle už děláš jen pro slávu, holka. Prostě potřebovala nové lidi, aby ji sledovali, hlavně děcka. Samozřejmě, vytěžit z jedné kauzy maximum, to se dalo čekat,“ píšou lidé Kirstenové pod videa na TikToku. Mnoho lidí také mladé influencerce připomíná, že ještě nedávno lidi prosila, aby neřešili její osobní život, ale nyní ho na sociálních sítích řeší ona sama. Jiní lidé zase Kirstenovou kritizují, že by neměla házet špínu na svého bývalého partnera veřejně, ale měla by si s ním o tom promluvit v soukromí. Na to už je ale očividně pozdě a Kirstenová neustálé pokračuje v očerňování svých bývalých partnerů. Velká kritika se snesla také na Bayera, na kterého už to bylo až příliš a rozhodl se vypnout lidem možnost okomentovat jeho příspěvky.

I když Kirstenová tvrdila, že pro ni není příliš jednoduché o některých věcech mluvit, nyní si už dokáže udělat ze svého vyjádření, které má na YouTube bezmála milion zhlédnutí, legraci. Mnoho lidí se jí ptá, zda by jim nepůjčila peníze a to včetně známého youtubera Vladislava Kadlece. Kirstenová lidem odpovídá, že ano a poukazuje tím na to, že svým bývalým partnerům údajně platila veškeré věci.

Bayer se k celé kauze vyjádřil hned několikrát a samozřejmě tvrdil, že to bylo celé jinak. Nikolaos Mach, který také nějakou dobou tvořil s Kirstenovou pár, se ke kauze vyjádřil pouze jednou a od té doby mlčí. Lidé na sociálních sítích si ale z celé kauzy dělají legraci a tvoří různá videa, ve kterých cílí na Kirstenovou, Bayera a Macha. Nejčastěji se ale ve videích objevuje Mach, který v jedné reklamě tvrdil, že lidem poví, jak získat odměny.

Ve videu se poté objeví Kirstenová, která mluví o tom, jak za Macha platila veškeré věci. Podobných videí koluje na sociálních sítích hned několik a lidé se jimi velmi baví. V jiných videích si zase dělají legraci z Bayera a parodují jeho vyjádření. I tak ale opravdu mnoho lidí kritizuje Kirstenovou, která se rozhodla o svých vztazích promluvit až po takové době.

„Když ti tolik vadili, proč jsi s nimi byla tak dlouho? Jestli tě využívali pro prachy, měla si jim říct ne. Kdybys je opravdu milovala, tak tady na ně teď neházíš špínu. Takové věci se nedělají, má to zůstat v tajnosti. Ty taky nejsi úplně svatá, tak si tady teď nehraj na chudinku. Stejně to děláš jen pro čísla, ty p*čo,“ urážejí Kirstenovou lidé na TikToku. Ta na kritické komentáře nijak nereaguje, ale zároveň lidem neodebrala možnost její příspěvky komentovat.

Témata: Carrie Kirsten