Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác

Daniel Bayer | foto: Instagram.com

Daniel Bayer se připravuje na zápas v Clashi. Z přípravy natáčí videa a jeho hateři ho uznávají

Kritizovaný tiktoker Daniel Bayer má mít brzy svůj první zápas v organizaci Clash of the Stars. Na sociální sítě přidává videa, kde tvrdě trénuje a snad poprvé se stalo, že ho za jeho odhodlání ocenili také lidé, kterým se jinak hnusí. Bayer ale pokračuje v tvorbě bizarních videí a kvůli tomu je i nadále převážně kritizovaný.
  15:00

Tiktoker Daniel Bayer se lidem nejvíce zapsal do paměti díky kauze, kterou v jednu chvíli řešilo opravdu mnoho uživatelů na sociálních sítích. Bayer tehdy nastínil, že by se rád utkal v bojové organizaci Clash of the Stars s bývalým přítelem své tehdejší partnerky Carrie Kirsten Nikosem Machem. Nakonec ale do zápasu míří s někým úplně jiným. Svou přípravu na zápas Bayer poctivě zaznamenává na svém Instagramu a také na TikToku. Protože ale i nadále přidává velmi bizarní videa, neustále se musí potýkat s obrovskou kritikou. Někteří lidí ale i přes nenávist vůči němu dokážou ocenit jeho tvrdou přípravu na zápas.

@danbayer1 #fy#clashofthestars#fyp ♬ why r so many hot people using this - shamelessistherapy

Bayera všichni odsuzovali za videa, která přidával na sociální sítě a především na TikTok. Nedávno oznámil, že bude zápasit v Clash of the Stars a pustil se do náročné přípravy, kterou zápasení zahrnuje. Většina influencerů takové věci zaznamenává na sociální sítě a ani Bayer není výjimkou. Bayer přidal hned několik videí s tématikou Clash of the Stars. Bohužel se však nesetkal s příliš pozitivními reakcemi. Může za to ale především styl, jakým Bayer videa natáčí. Ten totiž většinu lidí pobuřuje a ti mu to dávají velmi jasně najevo. Tiktoker přidal video, ve kterém se rozhoduje nad tím, jakou písničku si má vybrat pro svůj nástup do klece. Opět zmínil písničku Ecstasy, která hraje skoro v každém jeho videu. „Hlavně nezapomeň, že nejdeš na módní přehlídku. Nástupovka do cirkusu dobrá. Dej si písničku Já jsem gay,“ smějí se Bayerovi uživatelé TikToku.

Bayer ale poté přidal video, ve kterém seriózně trénuje. Je vidět, že se na zápas připravuje opravdu poctivě a ví, co je to tvrdá dřina. Snad poprvé se dočkal opravdu pozitivních reakcí a to dokonce i od lidí, kteří ho nemají rádi. „Nemám tě rád, ale trénuješ dobře. Myslím si, že předvedeš hezký zápas. Jako taky jsem si z něj dělal p*del, že je jak panenka, ale vůbec bych ho nepodceňoval. Myslím, že Zacha sekne jak nic,“ komentují Bayerovo video uživatelé na TikToku. Bayer kdysi zápasil v Judu a některé věci má očividně osvojené. Jeho forma vypadá opravdu skvěle a nejspíš skutečně předvede velmi dobrý zápas.

Bayer si sice získal od mnohých lidí respekt pro svou obrovskou dřinu, ale bohužel se stále nedokáže vyvarovat bizarním videím, kvůli kterým je opět terčem kritiky. Tiktoker přidal video, ve kterém přemýšlel, jestli má mluvit o svých pocitech nebo jít zápasit do Clash of the Stars. Poté se převlékl do zápasnického dresu a začal předvádět naprosto bizarní pohyby. Je jasné, že si z celé věci pouze dělal legraci. Většina lidí je ale na takové chování naprosto alergická a do Bayera se tak znovu v komentářích pustili. Ozvali se ale také Bayerovi fanoušci, kteří svého oblíbence před urážlivými komentáři hájili. Podle nich je totiž naprosto normální kluk, který si takovou kritiku absolutně nezaslouží.

„Zamyslete se nad sebou! Dan je úplně normální člověk jako každý, tak ho prosím nehroťte. Proberte se, lidi, je to jeho věc. Reálně vás vůbec nechápu. Dane, přeji ti hodně štěstí,“ píší Bayerovi fanoušci do komentářů pod jeho videa na TikToku. Bayer ale možná tuší, že pokud bude vydávat podobná videa, udrží si i nadále sledovanost. Jistě totiž zaznamenal, co konkretně na něm ostatním lidem vadí a za co ho naopak dokážou ocenit. I tak ale nadále tvrdohlavě přidává bizarní videa. Brzy se bude konat galavečer Clash of the Stars, na kterém Bayer může všem dokázat, že je v zápasení opravdu dobrý. Někteří lidé sice tvrdí, že nemá absolutně žádnou šanci něco předvést, ale realita je taková, že Bayer opravdu ví co dělá a pro zápasení má očividně talent. Uvidíme tedy, jaké budou reakce po jeho zápase.