Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Datel porazil Kotlára. | foto: instagram.com

Vítěz Datel sklízí ovace i kritiku. V dalším Clash of the Stars se popere několik žen

Šestý galavečer Clash of the Stars je za námi. Datel dle očekávání porazil Kotlára a, také dle očekávání, se mu mnozí lidé na sociálních sítích smějí kvůli jeho finanční situaci. Mnozí mu ale gratulují a mají radost, že spor s Kotlárem v kleci vyřešil. Víc už se ale řeší to, co se bude dít dál. Na dalším večeru si to konečně rozdá Laduška se svou nepřítelkyní Mínou.
  10:10

Dlouho se na šestý galavečer Clash of the Stars čekalo, člověk nestačil ani mrknout a je to celé pryč. Nejvíc očekávaný zápas mezi Markem Valáškem alias Datlem a Jaroslavem Kotlárem dopadlo podle očekávání, vyhrál Datel. Jediné, co diváky docela zklamalo, bylo to, že zápas, který měl být původně bez rukavic, byl nakonec v rukavicích. Podle Datla prý proto, že Kotlár měl zraněný prst a bez rukavic by do souboje údajně vůbec nenastoupil.

Datlův instagramový příspěvek, kde se chlubí trofejí za výhru, sbírá liky, ale i komentáře. Řada lidí mu gratuluje a chválí ho. Jako už tradičně však nechybí množství komentářů, které se pětadvacetiletému influencerovi vysmívají. „Juu, tak že by káply nějaký penízky na splacení dluhu?“ ptá se jeden komentující. Nutno dodat, že u soudu Datel tvrdil, že za jeden zápas v Clash of the Stars má třicet tisíc korun.

Jiní lidé řeší zase to, že Kotlár nebyl pro Datla plnohodnotným soupeřem. „Porazil jsi opravdu velmi silného soupeře, jako jestli se raduješ z tohodle z výhry tak tě nechápu,“ dodává další. Zdá se ale, že z toho si Datel nic moc nedělá. S Kotlárem měl dlouhodobé spory, které se rozhodli vyřešit právě v kleci. To už mají vyřešené a Datel tak může začít řešit jiné problémy a chystat se na roli otce. „Tahle výhra je pro naše dítě. Mám tě rád,“ řekl těsně po výhře.

Mezi milovníky Clash of the Stars se už ale řeší docela jiné téma. A to další galavečer a dvojice, které se proti sobě postaví. Konečně všichni nejspíš uvidí to, na co dlouho čekali, tedy souboj mezi Laduškou a Mínou. Někdejší kamarádky se dlouhodobě popichují skrze sociální sítě, nejednou se vyzvaly k souboji, nic z toho nebylo. Až do teď. „Já už jsem říkala několikrát, že bych za zápas byla ráda. Ona furt říkala, že Clash je pro ni bizár a že by do toho nešla. Tak jestli do toho chce jít, tak pojďme, já jsem jedině pro,“ povídala rozesmátá Laduška na pódiu v O2 Universu. Následně si daly staredown a tak se příště můžeme těšit, že budou padat pěsti i mezi těmito rivalkami.

Clash of the Stars online

A vidět bychom měli i další souboj mezi dvěma ženami, konkrétně mezi Veronikou Vobeckou a Dominique Alagia, kterou Vobecká vyzvala. Alagia přidala a tak o zápasy atraktivních žen nebude nouze.

Zda se v kleci znovu objeví Datel není jasné, kdo by ale bojovat měl, to je Aleš Bejr. On sám vyzval šéfa organizace Tomáše Linh Le Syho, který výzvu přijal. „Rozškubu tě na cimpr campr,“ smál se Le Sy a Bejr ho poté udeřil pěstí do obličeje. O Bejra v kleci je ale zájem, s ním by se údajně měl chtít prát Jaromír Soukup.

Už teď je jasné, že i sedmý galavečer Clash of the Stars bude zajímavá podívaná.