Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dating Wrapped | foto: Tiktok.comAntiyoutuber.cz

Sdílí své sexuální zážitky a přiznávají jaký je jejich body count. Dating wrapped na TikToku

TikTok každou chvíli přinese nový zajímavý a peprný trend. Kdo s kým randil, kdo se s kým líbal a vyspal. To vše prozradí nový trend Dating wrapped. Je inspirovaný Spotify shrnutím a ovládl jak zahraniční, tak český TikTok.
  15:08

Konec roku se blíží a s ním přichází i řada nových TikTok trendů a shrnutí za uplynulý rok. Hudební aplikace Spotify jako každoročně vytvořila pro každého uživatele osobní Spotify wrapped. Jedná se o přehled toho, co uživatel za uplynulý rok nejvíce poslouchal za hudbu. Je na čase se také poohlédnout za milostným životem. Uživatelé TikToku se Spotify funkcí inspirovali a vymysleli Dating wrapped trend. Sdělují s kolika lidmi se líbali, vyspali, či byli na rande.

@chris I KNOW SOME OF U CAN RELATE TO THE END ib: @Nic #dating #Inverted #wrapped #spotifywrapped ♬ original sound - Chris Olsen

Randění za rok 2022 bylo divoké. Někteří si pořádně užívali, jiní si našli lásku, nekontrolovatelně swipovali na Tinderu, či se soustředili hlavně sami na sebe. To vše nám prozrazují videa v rámci Dating wrapped trendu.

Od líbání přes jednorázovky až po vážný vztah. To také analyzují videa uživatelů na TikToku, přičemž dávají ostatním rady jak na randění, či v čem pochybili a čemu by se měl každý vyvarovat. Videa pod hashtagem #datingwrapped mají už přes jednačtyřicet milionů zhlédnutí.

@giannagiovi My dating wrapped 😭 if u see this and we went on a date this year plz just block me #datingwrapped #Inverted ♬ original sound - Gigi

S trendem přišla tiktokerka známá pod přezdívkou @alexandriathemediocre. Druhého prosince vydala video, které má momentálně přes 1,4 milionu zhlédnutí. Svěřuje se v něm, že byla za rok na jednadvaceti rande, přičemž většina vznikla na seznamce Bumble. Skoro všechny schůzky neskončily dobře a s protějškem se už poté nikdy neviděla. Plakala prý za rok kvůli dvěma mužům.

@alexandriathemediocre It’s brutal out here ✨ #spotifywrapped ##dating##datingintoronto##bumble##hinge ♬ original sound - Alexandria

S randěním přichází mnoho zodpovědností. Pokud chce pár vymyslet něco originálního a zábavného, musí počítat s tím, že se bude muset pravděpodobně plácnout přes kapsu. Tiktokerka Amber si spočítala kolik za rok utratila za všechny její rande. Bylo to skoro osm a půl tisíce korun, z čehož se v třiatřiceti procentech jednalo o drinky a v dva a dvaceti o večeře. „Přála bych si, abych to asi radši ani nepočítala. Co všechno jsem mohla s těmito penězi udělat? Lepší by bylo doslova cokoliv,“ Amber smutní nad utracenými penězi.

@amberwavesofbrain If any of these men see this, I want you to know that you’re not special and you’re just a number to me 😌✌🏼 #datingwrapped #wrapped #tinder #hinge #facebookdating #firstdate ♬ original sound - Amber

Dating wrapped ovládl i český TikTok. Uživatelka Michaela podrobně popisuje svůj kiss list za rok 2022. Líbala se s jedenácti kluky, přičemž většina byla starší. Mezi ně se zařadili kluci jak z Čech, tak i z Ukrajiny, Maďarska a Turecka. S většinou se líbala pod vlivem alkoholu a se čtyřmi to nezůstalo pouze u líbání. Její video má skoro osm set dvacet tisíc zhlédnutí.

@michaela.kolarova 🤪 #kisslist2022 ♬ původní zvuk - Michaela🤍

Je to vskutku zajímavý pohled na to, co se povedlo a nepovedlo v randění za rok 2022. Barevné prezentace a podrobná analýza dat videím dodává příjemný nádech humoru.