Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Fregamer | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Místo zubů si Fregamer chce koupit posilovnu. Jde o propagaci sázek?

David „Fregamer“ Pražák oznámil další věc, do které chce investovat své peníze. Tentokrát tvrdí, že si chce zřídit vlastní tělocvičnu a to za pomoci sázkového servisu. Na Instagram přidal děkovné video, které spíše působilo jako další propagace sázkového servisu. Pražák totiž svým sledujícím tvrdí, že si díky sázení mohou splnit své sny.
  10:20

Bývalý přítel Shopaholic Adel, a také zápasník z Clash of the Stars David „Fregamer“ Pražák, se už nějaký ten pátek chlubí tím, že si sázením vydělává peníze. Díky sázkovému servisu Aibet si údajně koupil ojeté auto a chtěl si našetřit další peníze na nové zuby. Nyní se ale zdá, že chce peníze investovat do něčeho zcela jiného. Pražák se totiž rozhodl, že chce své peníze investovat do posilovny. Způsob, kterým své plány Pražák oznámil, se ale zdál velmi podivný. Vypadalo to totiž, že opět propaguje další sázkový servis a svým sledujícím se pouze snaží namluvit, že na spolupráci domluvený není.

@fregamercz.ofc jestli jste z Mladé Boleslavi a nevíte kam na tetovani,tak doporucuju EMEN TATTOO,super borec!🔥 NENI TO SPOLUPRACE,ZA TETOVANI JSEM NORMALNE PLATIL!😊 #custom#tattoo#tetovani#tattooartist#fyp#foryou#foryoupage#trendy#viral#tiktok#comedy#pride#pridemonth#mentalhealth#mentalhealthmatters#davca#fregamer#fregamercz#dafca#bezkulas#kulas#shopaholicadel#adela#bizar ♬ Pirates of the Caribbean - Action & Adventure Ringtones

Pražák v poslední době propaguje samé pochybné profily. Nejdřív začal spolu s youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem propagovat Aibet a nyní se Pražák na svém Instagramu pochlubil, že si vydělává peníze skrze další sázkový servis. „Jak víte, tak vlastně makám rukama, ne jako každý influencer, ale zároveň investuji peníze od Clashe a zároveň od Aibetu, ale nyní jsem začal investovat někam jinam, kde o tom ten člověk ani neví s tím, že jelikož miluji sport, potřebuji trénovat, tak jsem investoval prachy do toho, že si chci pořídit vlastní posilovnu s profi nástroji,“ oznámil Pražák na svém Instagramu.

Pražák se už dříve nechal slyšet, že chce v Clash of the Stars zápasit i nadále. Na mušce má totiž Jana Kulase, který v současné době chodí s Pražákovou bývalou přítelkyní Shopaholic Adel. Pokud by chtěl Pražák zlepšit svou fyzičku, rozhodně na tom není nic špatného. Nechat si zřídit svou vlastní posilovnou ale stojí nemalé peníze a Pražák proto očividně opět začal sázet na různé zápasy.

@fregamercz.ofc Vidíme se tam🔥🤘🏻těším se na vás lidi❤️#tiktoksraz#fregamer#fregamerfamily#mladaboleslav#tiktok#fyp#foryoupage#foryou#stream#setkani#meet#davca#clashofthestars#COTS#mma#zapas#box#fit#fitness#fashion @Wikyna @elissa 🫶🏻 @Jenda500k🇨🇿 ♬ Intro - The xx

Jeho oznámení na Instagramu však bylo zvláštní v tom, že se zdálo, že místo oznámení o plánu pořídit si vlastní posilovnu, Pražák pouze opět dělá reklamu sázkovému servisu. Pražák ve svém videu několikrát tvrdil, že mladík, který mu údajně poskytl balíčky s tipy na sázení, o tom celou dobu neměl vůbec ponětí. Čím více to ale Pražák opakoval, tím méně znělo jeho tvrzení věrohodně.

Navíc až příliš vychvaloval servis, který mu mladík poskytl a video se nápadně podobá stylu propagace, který Pražák zvolil při propagování Aibetu. Pražák také v jedné části videa tvrdí, že mladík určitě ví, který balíček si od něj dříve zakoupil. Po chvíli si ale Pražák protiřečí, protože tvrdí, že mu přijde divné, že si ho mladík ze sázkového servisu vůbec nevšiml.

„Teď mi vyšly všechny tipy a zároveň do toho ta posilka bude reálná za chvilku,“ tvrdil Pražák ve videu, ve kterém zároveň děkoval mladíkovi ze sázkového servisu. Kdyby však Pražák chtěl pouze poděkovat za balíčky, které si zakoupil, mohl by video udělat zcela jinak. Pražák ale své sledující následně vyzývá k tomu, aby se zaregistrovali u stejného sázkového servisu, protože si tak prý budou moci splnit své sny.

Otázkou ale je, zda Pražák opravdu využil služby sázkového servisu. Už v minulosti si prý díky podobnému servisu pořídil ojeté auto a také si chtěl koupit nové zuby. Pražák navíc určitě dostal nějaké peníze za svůj zápas v Clash of the Stars, také pracuje v Candy Life a do toho údajně sází. Pokud by ale jeho sázky vycházely tak, jak tvrdí, dávno už by měl mít na nové zuby vyděláno. To se ale zatím pravděpodobně ještě nestalo a tak je jeho tvrzení velmi pochybné.

@fregamercz.ofc Lidi z okoli můžou v 18:00 dorazít do duplexu v Praze a ti kteří nemůžou dorazít,mají možnost koukat na živý přenos na youtube clash of the stars!🔥🔥🔥 . . . #foryou#foryoupage#clashofthestars#cots#clashofthestars5#priprava#zapas#mma#box#trenink#training#fit#fitness#marvelgym#marvel#fregamercz#klukskamenim#shopaholicadel#kulas#adela#david#davca#popular#viral ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Pražák se navíc nechal slyšet, že si chce pořídit další, novější auto, než kterým nyní jezdí a že toho opět dosáhne za pomoci sázení. Má tedy v plánu nové auto, zuby a nově také posilovnu. „Je to v rámci plánování a detaily zatím sdělovat nebudu,“ odpověděl na otázku jaké má plány ohledně posilovny pro redakci Antiyoutuber.cz. Je tedy velmi možné, že Pražák žádné plány nemá a pouze se tímto způsobem rozhodl propagovat další pochybný sázkový servis.

Témata: David Pražák