Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Fregamer | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Fregamer opět propaguje sázkový servis. Prý si chce koupit nové zuby

Bývalý přítel Shopaholic Adel David „Fregamer“ Pražák, se vrátil k propagování pochybného sázkového servisu Aibet. Stále totiž nemá na nové zuby a chce si na ně opět vydělat prý právě skrze hazard. Manažer bizarních influencerů Vojtěch Hlaváček, se na Instagramu vysmívá jeho novému autu, které Pražák pojmenoval „Moon“. Také si nechal vytetovat na ruku fáze měsíce.
  17:45

David „Fregamer“ Pražák je v poslední době spojovaný nejen se Shopaholic Adel a organizací Clash of the Stars, ale také s pochybným sázkovým servisem Aibet. Pražák totiž tvrdí, že si díky hazardu dokázal vydělat na nové auto a vděčí za něj především klukům z Aibet. Hodně lidí se ale Pražákovi vysmálo, když všem konečně své nové auto představil.

Pražák nyní pokračuje v propagaci sázkového servisu a opět si chce s jeho pomocí vydělat na nové zuby. Ty si chtěl původně zaplatit z peněz, které měl dostat za výhru v Clash of the Stars. Svého soupeře Kluka s kamením ale nedokázal porazit, a tak se opět vrátil k vydělávání si skrze hazard.

@fregamercz.ofc Jedeme bomby #fregamer #fregamerfamily #candylife @Candy life ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Pražák měl přitom dobře nakročeno k tomu, aby si z něj lidé přestali dělat legraci kvůli podivným propagacím. Nedávno totiž na svém Instagramu oznámil novou spolupráci s firmou Icustom, která měla vytvářet mikiny s vlastním potiskem. Na takovou spolupráci v podstatě nikdo nemohl mít žádné námitky a chvíli to opravdu vypadalo, že se nad sebou Pražák konečně pořádně zamyslel. Icustom má ale z neznámého důvodu smazaný profil, takže se možná přeci jenom nakonec nejednalo o zcela legální podnikání. To se ale může stát skoro každému.

Pražák se nicméně opět spojil s chlapci z Aibet a spolu vymysleli další reklamu na jejich sázkový servis. Pražák se opět nechal natočit u svého auta, které dokonce pojmenoval „Moon“ a které má očividně velmi nízkou hodnotu.

„Díky tomu, že investuji, tak jsem za dva měsíce získal Moon a ta si získala mě. Ale jelikož se posouvám dál, tak koncem srpna už dobou nové zuby. Tím pádem lidi, Aibetu věřím a možná bude i nové auto, to se nechte překvapit,“ oznámil Pražák ve videu pro Aibet.

@fregamercz.ofc Neváhej a nabíhej objednavat,tričko,mikina,tepláky…napadům se meze nekladou🔥 kvalita top!❤️ #spoluprace#custom#nike#disney#iscustomsk#foryou#foryoupage#fyp#trendy#popular#love #fregamercz#marvel#hellokitty#stitch#nature#hungergames#mantalhealth#mentalhealthmatters#pride#pridemonth#shopaholicadel#kulas#bezkulas#adela#clash#clashofthestars ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Pražák si také nechal udělat nové tetování, které znázorňuje měsíc v jeho různých fázích. Pro Pražáka to prý znamená konec toho, co bylo a začátek něčeho úplně jiného. Měsíc se v anglickém jazyce řekne „Moon“ a proto se prý Pražák rozhodl stejně pojmenovat také své auto. Navíc se jedná o jeho první tetování a také první auto a tím pádem se má jednat o jakousi spojitost. I když Pražák tvrdí, že je jeho auto perfektní, ostatní jsou zcela jiného názoru. Už při jeho prvním představení na Pražákově instagramovém profilu, se totiž objevilo hned několik pochybností o kvalitě jeho stavu.

Z Pražákova auta si dokonce dělá legraci také Vojtěch Hlaváček, který dělá manažera spoustě bizarních influencerů. Ten totiž na svůj Instagram přidal příběh, ve kterém řídí Pražákovo auto a spolu se svými kumpány se autu neskutečně směje. „Rozbité okno, Fregamer, oktávka ve stylu. A navíc hudba nehraje z rádia, ale z repráku,“ zalykal se smíchy Hlaváček, který si za jízdy natáčel interiér Pražákova auta. Celé video dokonce nazval demotivací a všichni pasažéři, s výjimkou Pražáka, se stavu auta vysmívali.

@fregamercz.ofc KOUKEJ DO KONCE🔥 VIDÍME SE V SRPNU🔥 #foryou#foryoupage#fyp#viral#popular#trend#dance#sad#sadness#mantalhealth#mentalhealthmatters#tiktok#comedy##popit#funkopop#czech#cesko#newyear#aesthetic#celebrity#quotes#popular#viral#ukraine#tiktok#edit#love#dark#summer#vibes#food#cute#edits#comedy#crystals#witch#foryoupage#fyp#dc#anime#shopaholicadel#david#fregamercz ♬ původní zvuk - 🔥David Pražák🔥

Pražák si sice plánuje koupit další auto, musí se ale zároveň rozhodnout, zda chce peníze investovat do vozidla nebo do nových zubů. Pokud je ale Aibet opravdu tak dobrý, jak na svém Instagramu neustále tvrdí, neměl by pro něj být problém vydělat si v krátké době na obojí. Kromě auta a zubů si chce Pražák nechat udělat i další tetování. Hlaváček totiž Pražáka se smíchem natáčel při jeho plánování budoucnosti. Ten si totiž chce nechat vytetovat svého mrtvého psa Cesara a spolu s tím také datum narození jeho rodičů.

Hlaváček jeho oznámení komentoval tím, že by si zároveň měl nechat udělat tetování na zadek a na čelo a také si vytetovat Hlaváčkovo datum narození. Pražák se ale k dalšímu tetování pravděpodobně hned tak nedostane. I nadále pracuje pro firmu Candy Life, kterou také promuje na svých sociálních sítích. Zatím ale stále neprozradil, jaké auto si chce pořídit a také kolik bude stát oprava jeho zubů.

Témata: David Pražák