Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

David Pražák o Shopaholic Adel: Ze začátku jsem s ní míval sex, je to ale nemocný člověk

David Pražák alias Fregamer promluvil o tom, co bylo klíčové v rozpadu jeho vztahu se Shopaholic Adel. Ta podle Pražáka lže o tom, že nikdy neměla sex, protože on sám ho s ní několikrát měl. Zároveň také nastínil, co vede k rozpadu všech vztahů jeho bývalé přítelkyně. On sám prý už nechce na sociálních sítích vystupovat a v novém vztahu je velmi spokojený.
  5:00

Bývalý přítel Shopaholic Adel David „Fregamer“ Pražák se nyní snaží vést klidný život. I tak ale nejspíš z hlavy nedokáže vymazat zážitky, které si prožil ve vztahu s bizarní influencerkou. Pro redakci Antiyoutuber.cz Pražák nyní popsal některé věci, které ve vztahu zažil. Ty se ale kolikrát rozchází s tvrzením Adel, která se nyní rozešla s dalším přítelem, o kterém tvrdila, že je ten pravý. Podle Pražáka to tak ale bude pokračovat neustále.

Pražák řekl, že se spolu se svou přítelkyní o jeho vztahu s Adel bavili, ale nijak zvlášť to neřešili. Jeho současná přítelkyně prý radši nechce řešit, co bylo a užívá si svůj současný vztah s Pražákem naplno. „Já sám už ani nekoukám na videa Adély, protože je to furt to samé dokola. Začarovaný kruh a pořád to tak bude, pokud se z toho nedostane sama. Adéla je prostě Adéla,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz Pražák, který po rozchodu s Adel na chvíli skončil na ulici, protože neměl kam jít. Prý ale sledoval, jak si Adel vede také v ostatních vztazích a prý pochopil, co je zdrojem neustálých krachů jejích vztahů. „Narcismus. Je to na ní poznat. Ona se chvíli chová mile a jakmile si je jistá, že s ní ten člověk bude, tak otočí. Začne potom říkat, že je všechno její, že to ona je ta celebrita. Když se ti lidi začnou bránit, tak je to hned zle, když není po jejím,“ vysvětlil Pražák.

Byl to prý právě on, kdo jí pomohl rozjet kariéru na sociálních sítích. S Adel se prý poznal ještě v době, kdy na internetu vůbec nepůsobila a mohl proto s přehledem sledovat, jak ji její nově získaná popularita mění. Podle spousty lidí Adel bere drogy a pije alkohol, protože podle nich není možné, aby se někdo choval tak, jak se Adel chová. „Můžu říct, že v době, kdy jsem s ní byl, tak žádné drogy nebrala a ani alkohol. To, jestli je brala později, vůbec netuším. Ale když jsem ji později sledoval, tak jsem si všiml, že je výrazně hubenější. Ale může to být prostě stresem nebo tak, nemyslím si, že by něco brala,“ řekl Pražák. Podle něj je ale Adel nemocný člověk, který se snaží neustále kopat kolem sebe, ale zároveň se nedokáže nikam posunout. Občas se prý baví tím, když sleduje, jak se chová ke svým dalším partnerům, protože vzpomíná na to, že se k němu chovala podobně.

Adel spolu se svým posledním partnerem nedávno přiznala, že ještě nikdy v životě neměla sex, protože se ho prý bojí. Také to je ale podle Pražáka naprostý nesmysl. „My jsme spolu ze začátku normálně spali, ale ke konci už vůbec. Ona se prostě snaží hrát chudinku, to je právě ono. Já nevím, jestli s těmi dalšími partnery byla domluvená, že o tom budou lhát, ale přijde mi to fakt dost divný. Jako v jejím věku tvrdit, že se bojí sexu, navíc po těch všech vztazích, co měla? To prostě nevymyslíš,“ smál se Pražák, podle kterého se nedá Adéle věřit nos mezi očima. On sám je prý ale rád, že už s Adel není a zdá se, že si nový vztah užívá naplno. Spolu se svou dvacetiletou přítelkyní Eliškou prý mají krásný vztah, ale nechtějí ho příliš ukazovat na sociálních sítích, protože mají rádi své soukromí. Občas prý pouze živě vysílají na TikToku, ale to jenom výjimečně.

„Pro mě ty sítě už nejsou to, co to bývalo. Radši žiji obyčejný život, záleží mi na tom, abych se dokázal postarat o rodinu a navíc mám teď práci, která je skvělá a nepotřebuji to měnit,“ vysvětlil Pražák. Ten se prý nyní živí jako kurýr, ale nechce veřejně prozradit, pro jakou společnost zásilky rozváží. Někteří lidé jsou prý překvapení, když jim zásilku přiveze právě on a mají z toho prý velikou radost. Pražáka samozřejmě lidé poznávají i na ulici a občas se s ním dokonce fotí, protože je pořád svým způsobem populární a navíc si ho lidé neustále spojují právě s jeho bývalou přítelkyní Adel. Sociální sítě už ale Pražák odložil a je prý rád za to, že se o svou přítelkyni může starat i bez nich. Dítě ale Pražák zatím neplánuje, i když se na to prý velmi těší. „My si prostě říkáme, že na všechno máme čas a není kam spěchat. Co se týče svatby, žijeme spolu a pro nás je to prostě jenom papír, který vlastně jenom potvrdí to, že jsme spolu,“ řekl Pražák, který chce prý se svou přítelkyní naprosto seriózně strávit zbytek života.