Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jak si nyní žije ex Shopaholic Adel Fregamer: Dítě s partnerkou chceme, svatbu zatím neplánujeme

Kam zmizel bývalý partner Shopaholic Adel známý jako Fregamer? Redakci Antiyoutuber.cz vysvětlil, proč odešel ze sociálních sítí. Promluvil o své práci kurýra a o osobním životě. Adel podle něj žije v začarovaném kruhu, ze kterého se mu povedlo dostat. Moc naděje na lepší zítřky jí nedává. Dítěti se s partnerkou nebrání.
  18:00

Jakoby se po něm slehla zem. David Pražák, známý také jako Fregamer, dělal různé spolupráce na sociálních sítích, natáčel videa a zápasil v bojové organizaci Clash of the Stars. Je to už ale mnoho týdnů od doby, co zveřejnil svůj poslední příspěvek. I do té doby však v posledních týdnech nebyl moc aktivní. Redakce Antiyoutuber.cz ho tak momentálně vyzpovídala z jeho osobního života, ale i toho internetového.

Co ho přimělo zmizet ze sociálních sítí? „Osobní život je pro mě důležitější, než na těch sociálních sítích,“ říká Fregamer. Minulá kariéra a platformy na kterých byl aktivní, mu prý ani nechybí. Poté, co podle jeho slov sociální sítě zametl pod koberec, se cítí daleko lépe. Bere to jako úlevu od zřejmě velikého nátlaku, který bezpochyby po celou svoji kariéru pociťoval. Plánuje se někdy ke své minulé kariéře dá se říct influencera vrátit? Až bude vše ustálené, tak by zřejmě opět kariéru na sociálních sítích mohl rozjet naplno. Do té doby se chce soustředit hlavně na svojí partnerku Elišku a práci.

Jelikož internetovou kariéru dá se říct hodil za hlavu, ze sítí si nyní nic nevydělává. Musel si tak najít novou stabilní práci, a to se mu také povedlo. Živí se prý jako kurýr. „Baví mě to. Za volantem jsem rád,“ říká. „Občas vídám i fanoušky, tak ti jsou rádi, když mě vidí. Živí mě jen tato práce a popravdě se mám fakt o mnohem líp, než když bych se živil těmi sociálními sítěmi,“ doplňuje.

@fregamercz.ofc

♬ KASANDRA - ALVIN STAR

Je prý daleko šťastnější než kdy dříve. Je rád, že má konečně partnerku, se kterou je šťastný a miluje ji. „Po tom člověku, jehož jméno nebudu vyslovovat, tak po té zkušenosti to je jak z pekla do nebe,“ naráží na bývalou partnerku Adel. Je velice rád, že se konečně od ní oprostil a žije si svůj život. To, co se kolem ní děje, označil za začarovaný kruh, který se pořád opakuje a nemění. „Ta osoba si to asi nedokáže představit bez těch kontroverzí,“ řekl.

Co říká na to, co se kolem Adel momentálně a v poslední době děje? „Popravdě se divím ještě, že v to uvozovkách ten český národ baví tuhle opakovaná kontroverzi sledovat,“ vysvětluje, jak i jeho samotného nebaví sledovat bizár, který se neustále opakuje. Ačkoliv si Adel často stěžuje na reakce na ni od ostatních tvůrců, podle Fregamera by za to měla být ráda, jelikož jí to dodává sledovanost a je nadále relevantní. „Včera už bylo pozdě,“ říká, že se Adel podle něj nikdy nezmění.

Po dvou měsících vztahu s jeho aktuální partnerkou se zasnoubili. Na svatbu však prý momentálně nespěchají. „Je to jen kus papíru, který vlastně jenom ukazuje, že jsme spolu, ale přitom na tom papíru vůbec jako vlastně nezáleží,“ říká, že nechtějí nic uspěchat a chtějí si užít život, který momentálně mají. K tomu papír od úřadu prý nepotřebují. Dítě by ale chtěli. „Myslíme na děti. Řekli jsme si: ,až to vyjde, tak to vyjde’. Takže se nechápe překvapit,“ říká. Jestli by měli mít holku nebo kluka, je mu jedno. Nejvíce mu záleží na zdraví dítěte a ne na jeho pohlaví.

Témata: David Pražák