Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Fregamer se zasnoubil | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Fregamer se po dvou měsících vztahu zasnoubil. Jeho vztah je však terčem kritiky

Bývalý partner Shopaholic Adel David Pražák alias Fregamer má novou partnerku. Ve vztahu s ní je prý pouhé dva měsíce, tak se už zasnoubili. Svatbu plánují v příštím roce na úřadě. Na líbánky si vybrali pro ně exotické místo. Odletí společně do Egypta.
  13:59

Kontroverzní influencer David Pražák alias Fregamer je známý hlavně svými bizarními vztahy. Stejně jak současný partner Shopaholic Adel Jan Kulas se i Fregamer proslavil jen díky tomu, že byl s bizarní influencerkou ve vztahu. S Adel se už dávno rozešel a nyní má další partnerku. Od pikantního rozchodu se však jedná už od druhou slečnu, se kterou Fregamer randí. S předešlou přítelkyní se prý nerozešel v dobrém, a tak se nyní na sítích popichují. On je prý ale momentálně šťastný. Po pouhých dvou měsících se se svojí stávající přítelkyní Eliškou Tůmovou zasnoubil.

@davcaeli1

♬ původní zvuk - Davča a Elí

Seznámit se měli přes kamaráda na TikToku. „Když jsem bydlel s Adélou v Jablonci, tak jsme se právě že potkávali, vídali jsme se. Já jsem nevěděl ani její jméno,“ říká Fregamer pro redakci Antiyoutuber.cz. S Tůmovou tak začal randit a po pouhých dvou měsících ji požádal o ruku. „My jsme si řekli, že spolu trávíme hodně času. My jsme vlastně předtím spolu už chvilku byli, pak to ale skončilo kvůli nedorozumění a teď jsme se k sobě vrátili,“ doplňuje.

Dá se říct, že Fregamerovu influencerskou kariéru živí jen jeho vztahy. Každý se dá označit z jistých směrů za kontroverzní. Že mu pomáhají ve větším dosahu na sítích jde příkladně vidět na jeho účtech. Na svém osobním TikTok profilu má v poslední době v průměru deset tisíc zhlédnutí. Na společném účtu s jeho přítelkyní se však jedná o desítky, až stovky tisíc.

Po rozchodu s Adel měl začít randit s mladou slečnou, která má prý dětskou mozkovou obrnu. Jelikož od sebe bydleli daleko, jejich vztah podle Fregamera kvůli tomu nebyl udržitelný. Bývalá přítelkyně to však zřejmě nevzala nejlépe a začala ho prý na sítích špinit. „Co vím, tak ona mě začala špinit, že se mnou údajně čeká dítě, což fakt není pravda. Snaží se mě pošpinit, aby ona byla ta dobrá a já ten špatný,“ vysvětluje Fregamer, že to není poprvé, co se svého bývalého partnera snažila po rozchodu pomluvit.

Nyní je s novou partnerkou a bývalé vztahy hodil za hlavu. I s jeho novou přítelkyní se však pojí jistá kontroverze, která opět živí jeho sociální sítě. Uživatelé převážně na Instagramu mluví o tom, že je nezletilá a Fregamera tak označují za pedofila. „Tu našel před základkou ne?“ komentuje jeden uživatel na Instagramu. „Nevypadá na víc jak čtrnáct,“ píše další. Podle Fregamera to jsou drby. „Je jí devatenáct, bude jí dvacet. Takže jsme od sebe jakoby devět let,“ vysvětluje Fregamer. Tůmová na svém Facebooku uvádí, že se narodila 7. července v roce 2004.

Svatbu prý plánují na příští rok. „Svatba bude poslední týden v červnu v Jablonci nad Nisou,“ říká. Jelikož prý není věřící, v kostele ji určitě mít nebudou. „Nejsem věřící, přítelkyně je pokřtěná. Domluvili jsme se, že svatbu budeme mít na úřadě,“ doplňuje. Zařízené mají už prý i líbánky. Zhruba měsíc po svatbě by měli odletět na dovolenou do Egypta.

Fregamerova internetová kariéra mu zřejmě nevynáší moc peněz, a tak musí chodit do práce. „Dělám montážního dělníka ve fabrice. Normálně osmihodinové směny, ale máme nařízené přesčasy. Jinak to je normálně třísměnný provoz,“ vysvětluje. Celkově se má prý lépe, než kdy jindy. Auto mu stále funguje, práce ho zřejmě baví a už se nemůže dočkat na svatbu s přítelkyní.

Podle uživatelů na sítích si Fregamer vybírá velice obdobné typy dívek. Tůmová měla dokonce dříve promluvit o tom, že je nesvéprávná. „Já jí chvíli sledovala, ještě když byl David s Adélou. Jednou o tom mluvila na streamu. Nevím, jak to přesně je, jestli má omezenou svéprávnost, nebo úplně a na jak dlouho. Ale bavili se tam o tom, že skrz to má i opatrovníka,“ píše jedna uživatelka v diskuzi na Facebooku.