Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Diego Kotlár lhal o tom, že měl rakovinu. Teď tvrdí, že má žloutenku. Jsi lhář a podvodník, píšou mu lidé

S blížící se tiskovou konferencí na další galavečer Clash of the Stars se nyní jeden ze zápasníků svěřil, že na bojovou organizaci podá trestní oznámení. Diego Kotlár tvrdí, že chybou Clashe dostal žloutenku typu C, a tak požaduje finanční odškodnění. Podle lidí na sítích by měl raději zkusit normální práci a nelhat. Téměř nikdo mu nevěří. Podle organizace není možné, aby se nakazil v Clashi.
  15:30

Poslední galavečer bojové organizace Clash of the Stars opět, jak je tomu zvykem, nabídl několik zajímavých, ale i nevšedních zápasů. Jeden z nich byl podle pravidel sumo. Do něj měl nastoupit již známý bojovník z organizace Diego Kotlár a tiktoker vystupující na sítích pod přezdívkou Gappa. Nedlouho před samotným galavečerem se však Kotlár svěřil, že do zápasu nastoupit nemůže, jelikož má rakovinu. Nyní však na svém Instagramu přišel s šokujícím vyjádřením. Rakovinu prý nemá. Přiznal se, že lhal. Tvrdí naopak, že měl chybou Clashe chytit žloutenku typu C.

„Musel jsem mlčet, protože jsem podepsal nějakou mlčenlivost, takže teď to půjde ven,“ říká Kotlár na začátku svého vyjádření na Instagramu. Na pátém galavečeru zápasil s influencerem, youtuberem a kulturistou Karlosem Bendou. Podle jeho slov nastupoval do zápasu čistý bez jakýchkoliv nemocí. „Po půl roce jsem si udělal testy a vyšlo mi to, že jsem pozitivní na žloutenku typu C,“ tvrdí, že se nakazil od dalšího bojovníka, který na pátém galavečeru také zápasil. Společně se zápasníkem, říkající si Král Berouna, prý popíjel alkohol ze stejné lahve.

Myslí si, že od něj žloutenku chytil až po zápase, kdy prý jeho i Krále Berouna lékaři měli ošetřovat ve stejné místnosti. „Tak já jsem to tam musel dostat, protože po půl roce se mi ukázalo tady toto,“ říká. Následně se tedy svěřil, že si vymyslel, že měl rakovinu a ostře se pustil do vedení Clashe. „Vy jste nebyli ani schopní mi nějak pomoct nebo něco. Zabili jste mi prostě celý život. Mám tady děti, mám tady ženu. A vy jako lidi, který vám dělají sledovanost, tak byste se k ním měli chovat tak, aby nedocházelo k takovým věcem,“ pokračuje.

Následně také oznámil, že má prý právníka, se kterým bude podávat na Clash trestní oznámení. „Vy jste mě vlastně nakazili tady tou nemocí. Tím jste mohli nakazit i mé děti. Udělali jste to vy jako Clash. Udělali jste to špatně jako organizace,“ říká a v pozadí mimo záběr kamery jde podle lidí na sítích slyšet hlas jeho manželky. „Já od vás budu chtít kompenzaci, vyrovnání,“ říká, že chce po organizaci peníze, jelikož kvůli nim přišel o další zápas a práci. „Měl jsem vás rád kluci. Zničili jste mi celý život, zničili jste život mé rodině,“ pokračuje, když už jde zřetelně slyšet, jak mu někdo za kamerou napovídá, co má říkat.

Postoj organizace k celé věci je jednoduchý. Není podle nich možné, aby se Kotlár nakazil v Clashi. „Diego Kotlár se určitě nemohl nakazit na Clashi. Všichni naši bojovníci před zápasem předkládají výsledky testů. Všichni bojovnici, kteří zápasí u nás v bojových sportech. A všichni, kteří nastoupili do zápasu, předložili negativní testy na žloutenku a HIV,“ uvedl pro redakci Antiyoutuber.cz hlavní moderátor organizace Jakub Jíra.

Podle lidí na sítích si to celé Kotlár vymyslel. Označují ho za lháře a podvodníka. „Ty nechutný, tlustý a prolhaný prase. Život sis pos*al leda tak sám. Z tebe bych se poblil na místě. Táhni do práce ty nechutná socko,“ napsal pod jeho video na Instagramu jeden muž. Reakce lidí je vskutku neúprosná. Jen těžko se mezi komentáři dá najít ten, který by Kotlárovi vyjadřoval soucit, či důvěru. „Ubožák, stejně dostaneš h*vno. Tohle je fakt ubohý. Ale co čekat od takového člověka s IQ houpacího koně. Co takhle zkusit někdy práci?“ píše další.