Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Divoká tvorkyňa. | foto: facebook.com/divokatvorkyna

V říjnu byla na dovolené s Bohem, teď tvrdí, že lidé mohou vstát z mrtvých. Má i očitého svědka

Slovenská influencerka, která si říká Divoká Tvůrkyně, natáčí především videa o víře v Boha. Myslí si, že díky tomu dělá zdarma marketing nejen sobě, ale i jemu. Teď tvrdí, že její kamarád viděl muže předávkovaného drogami vstát z mrtvých. Prý jenom díky tomu, že se za něj modlil.
  18:00

Veronika Gažíková alias Divoká Tvůrkyně patří mezi nejzapálenější křesťanské influencerky nejen na Slovensku, ale i v Česku. Nedávno vyrazila do Itálie s Ježíšem, který prý celý výlet zaplatil, před tím léčila pomocí modlitby. Teď tvrdí, že její známý viděl zmrtvýchvstání.

Influenceři, kteří se zaměřují především na videa spojená s křesťanskou tématikou, si v poslední době oblíbili obsah, který by měl dokazovat existenci Boha. Ukazují například vymýtání démonů z těla, povídají o tom, že viděli dorůstat lidské končetiny nebo tvrdí, že modlitbou vyléčili nějaké nemoci.

Mezi ně patří i Gažíková, která přesně taková videa velmi ráda natáčí. Některé situace sice nezažila ona, ale pokaždé se ve videu objeví někdo, kdo byl údajného svědkem zázraku. Naposledy její kamarád Marty u ní v videu povídal o tom, že prý viděl už mrtvého člověka ožít. Když byl společně s přáteli na církevním setkání, zaklepala jim na dveře vyděšená žena. Její partner se prý předávkoval drogami a na zadní straně pozemku církve zemřel.

Videl človeka vzkrieseného z mŕtvych ❤️

#viera #modlitba #smrt #zazrak #krestan #zaujimavosti #divokátvorkyňa #johnglakeministries #ucenikjezisakrista

31. října 2023 v 23:05, příspěvek archivován: 1. listopadu 2023 v 12:48

Marty se proto šel s manželkou na mrtvého podívat. Našli muže, který nedýchal a nebušilo mu srdce. Ostatní se rozhodli zavolat záchranku, nicméně on s manželkou se rozhodli za něj modlit. Položili na něj ruce a v moment, kdy to udělali, údajně ožil. Po tom, co dali ruce pryč, zase začal umírat, tak na něm ruce nechali do té doby, než zase začal dýchat. Mladík se vrátil do budovy církve o týden později a chtěl vidět kde zemřel. Proto je kamarád Gažíkové přesvědčený, že viděl vzkříšení mrtvého člověka.

Gažíková na sociálních sítích mluví v podstatě jenom o Bohu a tvrdí, že mu díky tomu dělá marketing. Před několika měsíci jí totiž řekl, aby odešla z práce, která ji nebavila a začala podnikat v oblasti online marketingu a sociálních sítí. To také udělala a v současnosti pomáhá se sociálními sítěmi několika klientům. Díky tomu, že je paní svého času a může si práci rozvrhnout tak, jak potřebuje, má čas i na sociální sítě. Protože je využívá především k tomu, aby šířila myšlenky Bible, dělá zdarma marketing Ježíšovi.

Její tvorba však zůstává širší veřejností nepochopená. Nejen, že si z ní mnozí uživatelé na sítích utahují a nevěří jí, mnozí jsou také přesvědčení, že její obsah je příliš fanatický a radikální. Ona se téměř k žádným negativním komentářům však nevyjadřuje a žije spokojený život s Bohem po boku.