Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Divoká tvorkyňa. | foto: facebook.com/divokatvorkyna

Slovenská influencerka vyrazila na romantickou dovolenou s Ježíšem. Ten to celé prý platil

Slovenskou influencerku pozval na dovolenou do Itálie Ježíš. Trávila tam s ním romantické chvíle a v letadle šířila evangelium. Nakonec jí na večeři Ježíš slíbil, že jí dovolenou zaplatí. To se prý nakonec také stalo, měla zpožděný let a tak jí letecká společnost nabídla finanční kompenzaci. Vše prý díky Ježíšovi.
  20:00

Křesťanská komunita na sociálních sítích se neustále zvětšuje. Mezi nejznámější influencerky, které se věnují videím s tematikou víry, patří bezpochyby Lady Zika. Nejednu debatu však vzbudila i Veronika Gažíková alias Divoká Tvorkyňa. Tentokrát se vydala na dovolenou s Ježíšem do Itálie. Na mysli má doopravdy Syna Božího.

„Na rande s Ježíšem jsem si odskočila na jeden den na Sicílii. Začalo to hrozně, zaspala jsem tři budíky a málem jsem zaspala let,“ uvádí nové video na TikToku. Následně ukazuje záběry, kde povídá o Bohu taxikářovi a povídá o tom, že mu chtěla udělat radost a tak pár lidem povídala evangelium. „Žena, která seděla vedle mě v letadle, byla v šoku, když jsem jí řekla, že jedu na rande s Ježíšem,“ dodává.

Jenže v šoku nebyla jenom spolusedící, ale také většina uživatelů na TikToku, kteří video viděli. „Fakt přemýšlím o tom, jaký je rozdíl mezi silně věřícími a fanatiky,“ píše jeden z nich. „Slyšela jsem kde co, ale tohle je hodně šílené,“ myslí si další. Největší část komentujících se s dvěma zmíněnými názory shoduje.

@divokatvorkyna Išla som s Ježišom na rande na Sicíliu. 🇮🇹 Tento Jesus date som si veľmi užila. #jesusdate #randesjezisom #viera #vztah #vztahovevidea #solodate #single #cestovanie #krestan #divokatvorkyna ♬ original sound - Divoká Tvorkyňa

Gažíková dále ve videu ukazuje, co všechno na Sicílii viděla a jak se rande s Ježíšem rozhodla strávit. Prý chtěla romantiku, tak si vzala oblíbené červené šaty a procházela se městem. Prý prožívala velmi intimní a hluboké chvíle s Ježíšem, který k ní zároveň promlouval pomocí Bible. Prý jí celý zážitek pomohl si uvědomit, jak moc je víra důležitá.

Na závěr videa Gažíková dodává, že to, co Ježíš slíbí, to také dodrží. Jak to myslela? Celou dovolenou v Itálii jí totiž prý zaplatil, což šokovalo pravděpodobně nejvíce uživatelů. Mnoho z nich si utahuje z toho, jak jí peníze předal, jestli je poslal na účet nebo jí dal peníze hotově. I na to má však Gažíková odpověď. Její let měl několikahodinové zpoždění, a tak za něj dostane finanční kompenzaci. Tím pádem dostane od letecké společnosti dostatek peněz na to, aby jí pokryly veškeré výdaje spojené s dovolenou a ještě jí něco zbude navíc. Ježíš jí den předem na večeři jasně pověděl, že jí dovolenou zaplatí, což také tímto způsobem, alespoň podle ní, také udělal.

Zároveň to rozhodně není poprvé, co ke Gažíkové podobným způsobem údajně Ježíš promlouval. Na konci září ji pozval například na romantickou dovolenou v Řecku. Zjistila tam, že má s Ježíšem tak hluboký vztah, že naplňuje i romantickou část jejího života. Prý neodkáže žít ze sebelásky, tak žije z lásky Ježíše. Tvrdí, že nikdy nikam nechodí sama, ale pokaždé má s sebou jeho. V minulosti jí také například poradil odejít ze zaměstnání.

Nutno dodat, že Gažíková na sociálních sítích čelí dlouhodobě kritice. Prý je totiž příliš radikální a extremistická. V minulosti například tvrdila, že pouhou modlitbou někomu dorostla chybějící končetina. V jiných videích ukazuje, jak se vyhání démoni z těla posedlých lidí.