Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Vztah Domi Alagii a Jana Michálka je u konce | foto: Instagram

Hry o Alagiu. Influencerský pár se rozpadl, o dívku sledující pořádají soutěž

Fanoušci influencerské scény jsou momentálně zaražení nečekaným rozchodem. Dominique Alagia s Honzou Michálkem oznámili, že je jejich vztah u konce. Reakce sledujících na sebe nenechaly dlouho čekat. Zatímco část fanoušků rozchod oplakává, jiní se rozhodli pojmout rozpad páru po svém. Na víkend plánují na Václavském náměstí uspořádat středověké hry o srdce Dominique Alagie.
  11:25

Na české influencerské scéně není příliš párů, které by spolu vydrželi několik let bez větších dramat. Věrní fanoušci tak celým svým srdcem většinou prožívají veškeré jejich karamboly i šťastné momenty. Když se tak někdo takový rozejde, scénář reakcí je téměř vždy stejný. Většina fanoušků píše na sítě, že už nevěří na lásku a že nechápou, jak se jejich milovaní influenceři mohli rozejít. Podobné reakce tak jsou momentálně na rozchod tiktokerů Dominique Alagii a Jana „Honziho“ Michálka. Ne všichni jsou však z jejich rozchodu smutní. Někteří v něm vidí jistou příležitost.

Rozešli jsme se.

ani nevíme, kde začít, jelikož byl náš vztah veřejný již od samého začátku a podporujete nás, tak vám musíme sdělit i tohle.

Naše cesty se bohužel rozdělují. Rozcházíme se. Povedlo se nám zažít tak velkou lásku v tak mladém věku, tolik krásných zážitků, procestovali jsme spolu svět a vy jste toho byli součástí, od našich nejlepších chvil po ty nejslabší. Přemýšleli jsme nad tím dlouhou dobu, zda udělat tak razantní krok, ale myslíme si, že to už bohužel jinak nepůjde. Potřebujeme čas. Nerozcházíme se ve zlém, máme spolu rozjeté projekty a rádi bychom je některé i dotáhli do konce. Máme se rádi. Děláme stejnou práci, tak nás společně pravděpodobně někdy ještě uvidíte, ale už jako kamarády. Jako lidi, kteří spolu zažili společné momenty a podporují se nadále.

Děkujeme za veškerou podporu, kterou jste nám dávali a dáváte, snad nás budete podporovat nadále i rozděleně. Jste nejlepší komunita.

time will heal everything ❤️‍
asi naposledy,
domča a honzi

14. listopadu 2023 v 19:43, příspěvek archivován: 15. listopadu 2023 v 10:51

Alagia s Michálkem na svých Instagramech oznámili ve společném příspěvku rozchod. „Rozešli jsme se,“ je úvodní věta v příspěvku. Tvrdí, že mezi sebou nemají žádný spor a jejich rozchod proběhl v klidném duchu. „Nerozcházíme se ve zlém, máme spolu rozjeté projekty a rádi bychom některé i dotáhli do konce. Máme se rádi. Děláme stejnou práci, tak nás společně pravděpodobně někdy ještě uvidíte, ale už jako kamarády,“ píšou.

Většina komentářů pod příspěvkem je v duchu vyjádření smutku nad jejich rozchodem. „Navždy v našich srdcích,“ píše pod příspěvkem influencer Jakub Smrek známý jako Freescoot. „Mrzí mě to, vy jste k sobě patřili. Držte se oba,“ komentuje Shopaholic Adel. Influencer, kterému je to jedno a rozhodně se nedržel zpátky, je Ondřej Untermüller známý jako Kluk s kamením. Ten se do obou influencerů ostře pustil. „Co meleš? Koukni se, jak jste se seznámili. Seznámili jste se na sociálních sítích díky streamu, který jsme dělali při tom blbém covidu. A teď by jsi se rozcházel. Úplná blbost,“ píše Untermüller do komentářů v příspěvku, který nedává příliš smysl.

Tvůrci na TikToku se chytli příležitosti a začali ohledně jejich rozchodu natáčet vtipná a ironická videa. Tiktoker říkající si K0udyy zveřejnil video, ve kterém oznámil soutěž o Alagiu. „Zdravím ze Zimohradu. Donesla se ke mně informace, že se rozešla Dominika Alagia. Takže tímto bych chtěl slavnostně zahájit první ročník her o Domi Alagiu,“ říká ve videu. „Započnou v sobotu ve dvanáct hodin v Praze na Václavském náměstí, kde se bude bojovat podle středověkých technik a poslední žijící zvítězí a usedne tak na trůn,“ pokračuje.

Že by šlo o smutnou událost, v komentářích pod videem nikdo neřeší. Většina se drží vtipu a píše o tom, jako o příležitosti k získání srdce Alagie. „Náš klan tam bude. Jsme připravení zemřít. Máme vzít i kopí, nebo jen meče?“ komentuje jeden uživatel. „Kvůli tomuto momentu probouzím Jana Žižku z mrtvých a bude to můj spojenec, takže se omlouvám všem, ale jste bez šance,“ píše další.

Autor videa se sám redakci Antiyoutuber.cz ozval s vysvětlením akce. „S kamarádem na počet jejího rozchodu pořádáme hry o Domi Alagiu. Myslím si, že by se nějaká zmínka o této sobotní akci hodila,“ píše David Berek.

@k0udyy 1. ročník Her o @Dominique Alagia #fyp #alagia #rozchod ♬ původní zvuk - k0udyy

I přes veliké množství podporujících komentářů se najde i mnoho těch, co si z jejich rozchodu spíše utahují. „Byla to jen otázka času“ píše v diskuzi na Facebooku jedna uživatelka. Mnoho lidí mluví o tom, že zpráva, kterou k příspěvku napsali, je směšná. „Přijde mi hrozně trapné, jak influsrandy vždycky oznamují rozchod srdcervoucím způsobem. Jak se všichni rozchází v dobrém, jsou kamarádi a pak na sebe plivou,“ komentuje další. Jiní dokonce mluví o tom, že to udělali pro sledovanost a čísla na sítích.

Řešila se i otázka toho, co se stane s jejich psem. Jelikož ho měla Alagia od Michálka dostat darem, někteří si myslí, že zůstane u ní. Jelikož se o psa obávalo zřejmě až moc fanoušků, Michálek o tom natočil krátké video na svém TikToku. „Bentleyho budeme mít nadále. Budeme se střídat, nikdy bychom ho neopustili“ píše Michálek ve videu.

Témata: Dominique Alagia