Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

Drake promluvil o uniklém sexuálním videu | foto: instagram.com

Drake reagoval na uniklé intimní video, pak vsadil na Super Bowl a vyhrál 2,3 milionu dolarů

Kauza rappera Drakea ovládla sociální sítě. Jeho uniklé intimní video je totiž probírané na sociálních sítích a lidé si z rappera dělají legraci. Ten se rozhodl k celé kauze vyjádřit na jednom ze svých koncertů. Zároveň své fanynce, která se léčí s rakovinou, daroval přes 100 tisíc dolarů. Drake si také vsadil přes sázkovou společnost, kterou propaguje, a vyhrál přes 2 miliony dolarů.
  16:20

Rapper Drake je nyní na sociálních sítích velmi populární. Může za to především skandál, kdy se na internetu objevilo jeho sexuální video. Rapper přiznal, že ve videu je opravdu on a lidé po celém světě z toho mají ohromnou legraci. Na sociálních sítích se objevují různá videa, ve kterých se rapperovi lidé vysmívají a to i přes to, že Drake sám si z toho veřejně dělá legraci. Drakeovy kauzy se sexuálním videem využili dokonce také čeští tvůrci.

Drake očividně video poslal někomu, kdo si ho měl nechat pro sebe, ale nakonec se dotyčná osoba rozhodla video zveřejnit na platformě X. Na sociálních sítích se okamžitě začalo řešit, zda je ve videu opravdu známý rapper a lidé na něj ihned začali reagovat na sociálních sítích. Mnoho lidí vytváří různé vtipy, které se velmi často týkají rapperova penisu. Velikost rapperova penisu je asi ta nejčastější věc, která se v této kauze rozebírá. Také několik českých tiktokerů natočilo video, ve kterém na kauzu reagují. „Takže mi chcete říct, že Drake je talentovaný zpěvák, miliardář a navíc takhle vybavený? Život je nefér,“ reagoval na kauzu tiktoker Jan Michálek. Na TikToku se také objevilo hned několik videí, ve kterých jsou jejich autoři smutní, protože jejich partnerky začaly znenadání poslouchat Drakeovy skladby.

Protože se na sociálních sítích řeší Drakeovo sexuální video opravdu ve velké míře, rapper se rozhodl ke kauze vyjádřit při jednom ze svých koncertů. Jeho reakce byla opravdu podivná. „Zjistil jsem, že tu koluje jedno video. Možná jste mě viděli s mojí raketou Apollo 12. Rád bych věci uvedl na pravou míru. Nechránil jsem svoje maso před světem, chránil jsem svět před mým masem. Takže když už je to venku, dámy s jemnými rukami, kde jste,“ řekl Drake uprostřed svého vystoupení. Lidé na TikToku jsou z jeho vyjádření naprosto nadšení. Podle nich je to totiž nejlepší možná reakce, jaké se mohli fanoušci dočkat a rapper tak dokázal, jak moc je nad věcí. Zároveň se ale někteří nechali slyšet, že si myslí, že je Drake ve skutečnosti velmi naštvaný a osobu, která jeho sexuální video zveřejnila, bude jistě žalovat o miliony dolarů.

Mimo diskutování o sexuálním videu se ale Drake nedávno rozhodl podpořit jednu ze svých mnoha fanynek. Ta totiž na koncert přišla s cedulí, že právě dokončila chemoterapii. Rapper si cedule všiml, pozastavil svůj koncert a fanynce oznámil, že jí chce věnovat 100 tisíc dolarů, což je v přepočtu skoro 2,5 milionu korun. „Zapomeňte teď na Drakea i na kohokoliv jiného. To ona je pravá bojovnice,“ řekl Drake a přítomní fanoušci dívku podpořili hlasitým křikem a potleskem. Zpráva o tomto gestu se rychle rozšířila po celém internetu, ale někteří lidé se stále nedokázali přenést přes to, že se objevilo Drakeovo sexuální video na platformě X a dělají si proto legraci také z obdarování rapperovy fanynky. „Stejně to udělal jen proto, aby lidé přestali mluvit o jeho cuketě. Z toho se už nedostane, to nezakryje,“ píší lidé na Instagramu pod příspěvek, který informuje o Drakeově velkorysém daru.

Drake se ale nyní dočkal alespoň nějakého úspěchu. Rozhodl se totiž vsadit přes milion dolarů na zápas v americkém fotbalu, kdy se proti sobě postavily týmy Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. Drake si vsadil, že vyhraje tým Chiefs a tak se nakonec opravdu stalo. Díky tomu rapper vyhrál dvojnásobek vsazené částky a výhru si velmi užíval. Drake si vsadil skrze platformu Stake, kterou zároveň propaguje a to znamená, že mu společnost musela vyplatit vyhrané peníze. Rapper měl přitom často v sázení smůlu, protože na koho si vsadil, ten nakonec prohrál. Lidé rapperově smůle začali říkat „Drakeova kletba“, ale nyní se ji Drakeovi podařilo odvrátit. Sázková společnost Stake z toho ale nejspíš není příliš nadšená, protože přišla o obrovské množství peněz.