Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Ela Macejková | foto: instagram.com

Na TikToku se objevila slovenská agresorka, která zbila spolužačku. Do její kritiky se pustil i syn Nerudové

Dívka, která před dvěma lety opila a brutálně zmlátila svou spolužačku, se objevila na TikToku. Lidé ji ale okamžitě poznali a začali jí psát nenávistné komentáře. Její video se stalo na TikToku virální, někteří lidé Elu Macejkovou brání. Ta se přitom nechala slyšet, že už minulost neřeší, ale mnoho lidí jí vzkazuje, že na její činy nikdy nezapomenou. Připojil se i syn Danuše Nerudové Filip.
  18:00

V lednu roku 2022 došlo k brutálnímu napadení mladé dívky, kterou si vyhlédla skupinka agresivních teenagerů. V Miloslavově na Slovensku ji opili a poté brutálně zmlátili. V čele skupiny mladistvých agresorů stála mladá slečna Ela Macejková, která měla údajně celý útok vést. Ta se nyní objevila na TikToku, kde přidala jedno video. To ale vyvolalo neuvěřitelné množství reakcí.

Macejková, slečna, která se rozhodla napadnout nevinnou spolužačku, na TikTok přidala příspěvek, který obsahoval dvě fotky. Jedna byla z roku 2022, tedy z doby, kdy napadla svou spolužačku a druhá fotka byla z letošního roku. K videu napsala, že se za dva roky výrazně změnila. Lidé si ale její tvář a jméno okamžitě spojili s případem, který otřásl nejen celým Slovenskem, ale zasáhl také mnoho lidí v Česku. Začali proto okamžitě Macejkové pod video psát nenávistné komentáře a ani trochu přitom nešetřili nadávkami. „Počkej, na tebe jednou dojde a budeš ráda, jestli to rozchodíš. Radši nikam nechoď. Na tebe dojde. Měla by si sedět, radši zemři. Doufám, že se ti to vrátí stonásobně. D*vko zk*rvená, nikdy nezapomeneme,“ píšou lidé pod video Macejkové.

Objevilo se také několik komentářů, kterými se lidé snažili Macejkové vyjádřit podporu. Podle nich se totiž každý svými chybami učí a neznamená to, že je zlý člověk. Právě proto někteří lidé Macejkové psali, aby si z množství kritiky vůbec nic nedělala. Takové lidi ale ostatní okamžitě začali konfrontovat s tím, jak moc je to podle nich nesmyslné a připomínali, jak odporného útoku se Macejková dopustila. Ona sama si do popisku svého profilu na TikToku napsala „Minulost neřešte“, což mnoho lidí velmi pobouřilo. „To si piš, že takovou minulost budeme řešit. Na tohle nikdy nezapomeneme. Je dobré si takové věci připomínat, aby k ničemu podobnému nedošlo. Minulost neřešte, ale to, že ta holka má kvůli tobě nejspíš doživotní trauma, je ti jedno? Jsi totálně nechutný člověk,“ reagují na Macejkovou lidé na TikToku.

Video, které Macejková zveřejnila na TikToku, má za necelé tři dny přes 700 tisíc zhlédnutí a přes dva tisíce komentářů, z nichž je většina urážlivá. Macejková navíc lidem ukázala, jak se za dva roky změnila vzhledově, ale lidi to očividně vůbec nezajímá. Mnoho lidí totiž poukázalo na to, že i když přeci jen vyrostla do krásy, rozhodně to neznamená, že se změnila charakterově a její krása nijak neodčiní to, čeho se před dvěma lety dopustila. Ke komentování videa Macejkové se připojil také syn političky Danuše Nerudové Filip Neruda. Ten stejně tak, jako mnoho dalších lidí, Macejkovou ujistil, že nikdy nezapomene a jeho komentář má 17,5 tisíce lajků. Macejková později přidala ještě jedno video, ale nakonec se ho rozhodla odstranit. To možná proto, že po několika hodinách nemělo nijak zvlášť vysoký počet zhlédnutí a nevyvolalo takové reakce, jako její první video.

Podle dostupných informací Macejková skončila ve výchovném zařízení, kde měla být dva roky. Nyní už jí ale pravděpodobně pobyt v zařízení skončil a Macejková se proto opět vrátila ke své rodině. Ještě dlouho se ale nejspíš nedokáže zbavit nálepky, kterou si získala kvůli napadení své spolužačky. Ta se sice z vážných zranění, která jí Macejková způsobila, dávno zotavila, ale nejspíš si také odnesla doživotní trauma, na což také mnoho lidí v komentářích pod videem Macejkové poukazuje. Macejková se ale nejspíš rozhodla, že bude z incidentu těžit, protože některé její popisky lidé považují za cílenou provokaci. Extrémní sledovanost jejího videa dokázala, že ji opravdu mnoho lidí zná, ale většina z nich má o ní velmi špatné mínění a není to proto ten správný způsob popularity.