Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Flexybabka není aktivní na sociálních sítích už dva měsíce | foto: Instagram

Flexybabka se ztratila ze sociálních sítí. Přidala video z pohřbu, teď dva měsíce mlčí

Influencerka seniorka Flexybabka se ztratila ze sociálních sítí. Poslední video přidala před dvěma měsíci. Ukazovala v něm, co si vzala na pohřeb kamarádky, prý tričko českého rappera. Pod videem se začaly okamžitě množit negativní komentáře. Skopalová od té doby mlčí a sledující o ni začínají mít strach.
  19:20

Flexybabka, vlastním jménem Marie Skopalová, je pravděpodobně nejznámější influencerka důchodkyně. Na sociální sítě tvořila poměrně bizarní obsah. Ve videích měla sexuální narážky, zmiňovala marihuanu, mluvila sprostě a zpívala si vulgární skladby českých rapperů. Teď se však ze sítí ztratila.

Ač je Skopalová na sociálních sítích aktivní více než dva roky, videa vždy sdílela v relativně nepravidelných intervalech. Vždy natočila sérii videí, kterou několik dní po sobě sdílela a následně se odmlčela. Buď na týden, na dva, nebo třeba i na měsíc. V současné době však mlčí téměř dva měsíce a sledující se začínají zajímat, co se s ní stalo. „Dlouho jsem od ní nic neviděl. Vlastně vůbec nevím, kam se poděla,“ myslí si jeden ze sledujících.

️️️️️

2. června 2023 v 17:40, příspěvek archivován: 27. července 2023 v 12:09

Skopalová v posledním videu sdílela outfit, který si vzala na pohřeb. Byla v něm se svou kamarádkou Jaruškou, se kterou točila i mnoho jiných videí. „Vzala jsem si tyhle brýle, protože hlásili silný vítr,“ povídá kamarádka s lyžařskými brýlemi na očích. Skopalová si vzala tričko rappera Dollara Prynce, protože to je prý styl. „Jájo z našeho hoodu, měj se tam nahoře hezky,“ povídají seniorky současně. Následně ukážou na nebe a objeví se nápis „R.I.P. #fellaforever,“ s emotikonem holubice.

Pod videem se okamžitě začaly množit negativní komentáře. „Tohle vám ještě přijde vtipné? Mně už to začíná připadat trapné,“ píše jeden z komentujících. „Ostuda, že se nestydíte. Dejte si obě dvě facku“ myslí si další. Pod videi Skopalové se sice objevovaly negativní komentáře vždy, pod posledním videem je podobných většina.

Někteří sledující proto spekulují, že se ze sociálních sítí stáhla právě kvůli velké kritice. Jeden ze sledujících tvrdí, že by radši také zmizel, než aby musel čelit takové kritice. Jiní o ni však začínají mít strach. Prý není obvyklé, aby mlčela tak dlouho a doufají, že je Skopalová v pořádku.

Redakce Antiyoutuber.cz oslovila vnuka Skopalové, který jí s produkcí videí pomáhá, s dotazem, zda seniorka ukončila kariéru nebo si chce od ní jen odpočinout. Do doby zveřejnění článku však na dotaz nereagoval.

Témata: FlexyBabka