Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Koleso a Flexybabka | foto: instagram.com/flexybabka

Bizarní spojení Kolesa a Flexybabky. Dno českého internetu, myslí si sledující

Koleso a Flexybabka se objevili v několika společných videích. Koleso se za ní a její kamarádkou seniorkou Jaruškou vydal na návštěvu a podle mnohých vzniklá videa z návštěvy jsou až příliš bizarní. V jednom z videí Koleso vychází polonahý ze sauny a v jiném například dvojice rozebírá, co jde cítit z jeho říhnutí.
  16:08

Patrik Pešava alias Koleso je jednou z nejkontroverznějších postav českého internetu. Polštářová bitva, pouliční potyčky nebo večírky plné alkoholu jsou s Pešavou na sociálních sítích nejspojovanější. Zároveň je také známý pro své spolupráce s některými jinými bizarními influencery. Teď se spojil se seniorkou tiktokerkou Marií Skopalovou, známou pod přezdívkou Flexybabka.

Skopalová svůj obsah cílí primárně na mladší publikum. Používá hovorové výrazy dospívajících, tancuje, zmiňuje marihuanu a má sexuální narážky. Sledující Pešavy i Skopalové překvapila dvojice společnými videi, ve kterých ji influencer navštívil doma. Podle mnohých je spojení až příliš bizarní.

„Moji milí, teď jedu na setkání s mým chábrem a to budete teda překvapení,“ uvádí Skopalová své nové video. Následně si podává s Pešavou ruku a zdraví se. Potom mu předá lahev alkoholu kamarádka Skopalové, seniorka Jaruška. Následně jdou společně nakoupit a Skopalová mu koupí pití. Později se ho ptá, zda má teď v životě nějakou slečnu a jak se měl na večírku předešlý den.

V jiném videu ze stejného dne dvojice přemýšlí, co by mohli dělat. Pokud by jim bratranec Kolesa půjčil auta, prý by mohli někam zajet. „A co bychom dělali,“ ptá se Skopalová. „Nevím, ožrali si držku třeba,“ odpovídá. Následně si Pešava říhne a dvojice rozebírá, co jde z jeho dechu cítit.

Dvojice kontroverzních influencerů ze společného dne natočila několik videí. V jednom z nich seniorka posiluje a na dalším záběru vyleze Pešava pouze v ručníku ze sauny. „Tak co brácho, ty hraješ machra? Já ti teď jedu pr*at vnučku, ty de*ile,“ říká Pešava. „Ty de*ile,“ odpovídá Skopalová. Na dalším videu seniorky zvedají Pešavu zvedají do vzduchu se slovy „ať žije Koleso“ a u toho se smějí. Poměrně bizarní obsah ze společného trávení času doplňuje fotka s policejním autem, na které mají oba zdvihnutý prostředníček.

Ač jsou sledující na podobný obsah u obou influencerů zvyklí, jejich spojení je podle mnohých přes čáru. „To snad není možné, to je fakt dno českého internetu. Jeden je větší bizár než druhý,“ komentuje jeden ze sledujících. „Tohle je nejhorší duo na sociálních sítích,“ myslí si jiný.

Podobných komentářů je mnoho a shodují se v podstatě na tom stejném. Skopalová je sice podle mnohých bizarní influencerka, takové spolupráce by však dělat prý neměla. „Já rozumím, že chtějí být kontroverzní, ale Koleso asi není úplně v pohodě a ona by ho takhle podporovat nemusela,“ myslí si jedna ze sledujících.

Témata: FlexyBabka, Koleso