Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Fenomén českého TikToku Flexybabka | foto: Instagram

Flexybabka je po dvou měsících mlčení zpátky. Zpívá o alkoholu a zase natáčí bizarní videa

Influencerka seniorka Flexybabka se na dva měsíce ztratila ze sociálních sítí. Teď je zpátky s podobně kontroverzním obsahem jako dřív. V nových videích předstírá, že ji potenciální partnerka odmítla a zpívá o alkoholu. Ač ji mnoho sledujících kritizuje, někteří jsou z návratu nadšení.
  14:45

Marie Skopalová, známá spíše pod přezdívkou Flexybabka, je pravděpodobně nejznámější influencerka seniorka v Česku. Na sociálních sítích sdílela především kontroverzní videa, ve kterých se svým chováním chtěla přiblížit mladým. Mluvila sprostě, citovala populární české rappery nebo třeba mluvila o marihuaně. Před dvěma měsíci se ze sociálních sítí ztratila, teď je ale zpátky.

Skopalová přidala na sociální sítě video naposledy před dvěma měsíci. Se svou kamarádkou Jaruškou, se kterou točí většinu videí, ukazovala, co si vzala na pohřeb kamarádky. Ač video bylo podobně bizarní jako většina její tvorby, někteří uživatelé si mysleli, že je přinejmenším trapné a nevhodné. Následně ze sociálních sítí zmizela.

I am back

3. srpna 2023 v 14:08, příspěvek archivován: 7. srpna 2023 v 14:53

Fanoušci kontroverzní influencerky o ni začali mít strach a přemýšleli, zda už s tvorbou na sociální sítě skončila úplně nebo se ještě vrátí. „Každý občas potřebuje přestávku. Čas Flexybabky ještě neskončil,“ popsal pro redakci Antiyoutuber.cz vnuk Skopalové, který jí s produkcí videí už od začátku jejího působení na sítích pomáhá.

O pár dní později od vyjádření vnuka Skopalové se na sociální sítě opravdu vrátila i se svou kamarádkou Jaruškou. „Fakt ti to sluší, kočičko,“ povídá Skopalová, která má pravděpodobně hrát roli muže. „Díky, kámo,“ odpovídá Jaruška. Přátelské oslovení podle nich znamená odmítnutí a Skopalová na základě toho vybízí, abyste video poslali přátelům, které také někdo odmítl. Celé video okomentovala slovy „I am back“.

Výzva Skopalové však pravděpodobně příliš účinná nebyla, protože s videem sledující v podstatě neinteragují. Mohlo by se tedy zdát, že ač se o ni její fanoušci dříve báli, teď už je nezajímá.

O den později Skopalová zveřejnila další video, ve kterém předstírá, že zpívá o alkoholu. To už chtěnou pozornost získalo. „Kdybych byla její vnučka, tak asi chodím kanálama,“ píše jedna z komentujících. I přes to, že podobně kritických komentářů je nespočet, většina jejích fanoušků je ráda, že opět natáčí a baví je svým svérázným humorem.

Témata: FlexyBabka