Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

David Pražák má novou práci. | foto: Tikok.com

Bývalý přítel Shopaholic Adel má novou práci. Balí objednávky pro obchod se sladkostmi

Jak se daří bývalému příteli Shopaholic Adel Davidovi? Na to se ptá mnoho lidí. On je však ohledně soukromého života poměrně uzavřený. Sám sliboval, že si najde práci, ale dlouho zůstával nezaměstnaný. Nyní to však vypadá, že svým slibům dostál. Na TikToku balí objednávky sladkostí pro firmu Candy Life. Ná svém účtu streamuje farmářské videohry a uráží Shopaholic Adel.
  15:14

David Pražák alias Fregamercz je, kromě vztahu se Shopaholic Adel, známý tím, že toho moc nenapracoval. Po celou dobu vztahu se Shopaholic Adel neměl mít práci a žít pouze z výdělků své přítelkyně. Poté, co se rozešli, však začal slibovat, že si najde práci a obrátí svůj život naruby. Místo spořádané práce však přišly podivné spolupráce a zřejmě opilé streamy. Údajně se i zadlužil a žádal prý své známé o peníze. Nyní to však vypadá, že to u něj vypadá na novou pracovní kariéru. Brigádně balí objednávky pro firmu se sladkostmi Candy Life. Ve volném čase streamuje na TikToku a hrubě uráží Adel.

Na TikToku se začala objevovat videa od účtu Candy Life, jejichž sledovanost raketově vylétla poté, co se v nich začal objevovat právě Pražák. Uživatelé tak začali uvažovat, jestli se Pražák nezapletl opět do nějaké pochybné spolupráce, či jestli si už konečně nenašel práci. Na tuto otázku odpověděl pro antiyoutuber.cz za Candy Life Vojtěch Hlaváček. „Není to spolupráce. Dalo by se říct, že to je přátelská výpomoc a zároveň zařazení Davida do nějakého pracovního procesu,“ říká Hlaváček.

Vypadá to tedy tak, že pokud bude Pražák schopný pravidelně do nové brigády docházet, zajistí si tím stálou práci na hlavní pracovní poměr. Jak si tedy v posledních týdnech Pražák bez práce vedl? Zřejmě ne moc dobře. Původně prý kontaktoval Hlaváčka s prosbou o půjčení peněz. „David byl v háji a neměl žádné peníze. Chtěl si ode mě peníze půjčit. Já jsem byl spíš pro to, udělat takzvaný výchovný proces. Chtěl jsem tedy, aby si ty peníze u mě vydělal, než půjčil,“ vysvětluje Hlaváček.

@candylife.cz Ahoj lidičky a zlatíčka, jednou týdně u nás bude balit vaše objednávky FREGAMER! ❤️ #new #job @FregamerCZ @FregamerCZ #candylife #fyp #fregamercz ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Pražák tak začal pracovat u Candy Life zatím jen jako brigádník. Má prý dvě směny týdně. „Domluvili jsme se tak, že teď bude brigádně pracovat dva dny v týdnu,“ říká Hlaváček. „Když bude makat od rána do večera celý den a k tomu natočí pár objednávek, tak ho zaměstnáme od příštího měsíce na stálý pracovní poměr,“ doplňuje. Kolik si Pražák vydělá Hlaváček nesdělil. Řekl ale, že jde o slušný plat, který by si zasloužil jakýkoliv jiný zaměstnanec.

Jaká je tedy Pražákova pracovní náplň? Nejvíce se zatím seznamuje se všemi druhy sladkostí, které firma prodává. Zároveň se stará o balení objednávek. „Balí objednávky a na konci toho dne natočí na video třeba čtyři až pět z nich,“ říká Hlaváček. To je také jeden z důvodů, proč si Pražáka prý váží a dává mu slušný plat, který si zaslouží. Hlaváček se snažil apelovat na to, že si na Pražákovi nechtějí stavět byznys. Šlo prý čistě o kamarádské gesto a podání pomocné ruky.

Jsem sám sebou, pokud se někomu má tvorba nelíbí nebo Muj vzhled tak mě nesleduj, mě baví co dělám a makám na své tvorbě a na sobě, díky všem…

6. června 2022 v 18:49, příspěvek archivován: 13. dubna 2023 v 14:18

Sklad firmy je v Táboře, ale Pražák bydlí v Mladé Boleslavi. Musí tak prý vždy dojet do Prahy, kde si ho vyzvedne auto a to ho už dopraví do práce. Stejně tak ho poté odveze zpátky do Prahy na hlavní nádraží, odkud jede Pražák zpátky domů.

Většinu zřejmě zajímá, jestli na něj doma někdo čeká. Pražák se už několikrát nechal slyšet, že má přítelkyni, ale nechce říct, kdo to je. Na jednom streamu Adel se ji snažil bránit s výběrem vcelku nevybíravých slov. „Nojo, k*rva vždy zůstane k*rvou. Hlavně, že jsi se k*rvila. Nechápu, proč si blokuješ mojí mladou,“ osočuje Pražák v komentářích na streamu Adel.

@candylife.cz Odpovědět uživateli @B💎 Moc děkujeme za objednávku🩷🍭 #fregamercz #candylife #job #new #ComingOut ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Uživatelé na TikToku oceňují Pražákovo zřejmé nadšení z videí pro novou práci a podporují ho v ní. „Tak snad bude už vše v pohodě, přeji Davidovi hodně štěstí při práci. Jsem ráda, že jste dali někomu druhou šanci,“ napsala do komentářů pod video účtu Candy life jedna uživatelka. Jiní se zas převážně v diskuzích na Facebooku do Pražáka obořují ohledně jeho vzhledu a špatných zubů. „Já se omlouvám, ale když vidím ty zuby, tak je mi akorát zle a rozhodně si tam po zhlédnutí tohoto videa nic neobjednám,“ napsal jiný.