Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Gabbie Hanna | foto: instagram.com/gabbiehanna

Měla mánii, nastěhovala k sobě cizího člověka a sdílela videa o Bohu. Teď influencerka učí zumbu

Americká influencerka Gabbie Hanna vzbudila ve fanoušcích obavy. Před rokem a půl totiž zažívala mánii a mimo jiné si domů nastěhovala naprosto cizího člověka. Teď se ale zdá, že jí je mnohem lépe. Pracuje jako instruktorka zuby a vydává novou hudbu. Fanoušci jsou z její změny nadšení.
  18:00

Americká influencerka Gabbie Hanna má za sebou několik těžkých měsíců. V podstatě celý minulý rok byla offline. Proč? Na podzim předminulého roku totiž prožívala manickou epizodu, kdy nahrávala denně stovky videí na sociální sítě, nesouvisle mluvila o Bohu a na pár dní si domů nastěhovala naprosto cizího člověka. Teď o sobě po delší době dává vědět a zdá se, že se má lépe než kdy dřív.

Jméno Hanny je spojované především s kontroverzemi. V minulosti například natočila video o spolužákovi, který se předávkoval. Později propagovala levné štětce na makeup. Měly ale zásadní problémy. Za prvé nebyly kvalitní a za druhé, poštovné bylo mnohem dražší než štětce samotné. O rok později tvrdila o své kolegyni influencerce, že má herpes.

Předminulý podzim se ale s jejím jménem spojovaly nejen kontroverze, ale i strach fanoušků. Už dávno před tím se s fanoušky podělila o to, že má diagnostikovanou maniodepresivní poruchu. Nikdo z nich však nečekal, v jaké míře se manická fáze projeví o několik měsíců po tom. Natáčela stovky videí denně a sdílela je na TikToku. Mluvila v nich o tom, že je dcera Boha, povídala o umění a jednoduše o všem, co ji napadlo aniž by se nad výroky zamyslela. Později videa smazala s tím, že opravdu prožívala manickou epizodu a od té doby byla v ústraní.

Na konci ledna se o ní ale po více než roce objevily nové informace. Stala se trenérkou v jednom z pensylvánských fitcenter. Hanna v novém propagačním videu tvrdí, že cesta k dosažení cílů spojených se cvičením spočívá v zábavě a disciplíně. Začala proto vést lekce zumby a mnoho dalších.

Ač tehdy fanoušci byli z její životní změny nadšení, teď jsou jako u vytržení. Po dlouhé době se objevila na sociálních sítích a navíc láká na novou hudbu. Na TikToku zveřejnila ukázku nové skladby, která téměř tématicky nese název Where Did I Go. Zveřejnila také několik dalších videí, ve kterých na novou skladbu tancuje s kamarády a nebo ukazuje grafiku ke skladbě.

Nezveřejnila video jen na TikToku, po více než roce sdílela i video na YouTube, které uvedla veršem z Bible. Opět v něm tancuje na novou skladbu a na straně obrazovky ukazuje výpis hovorů. Má v něm nejen nepřijaté hovory od finančních poradců a investičních bankéřů, volal jí také někdo, koho pojmenovala jako „realita“ a „popírání“. Jako přijatý hovor má jméno Emile Ghantous, se kterou na nové skladbě spolupracovala. Název skladby nejspíš opravdu odkazuje na její psychické problémy z minulého roku a její zmizení ze sítí.

Zdá se tak, že je Hanna už doopravdy v pořádku a náročné životní období má konečně za sebou. Lze také předpokládat, že se na sociální sítě nevrátila, jenom dala fanouškům vědět o nové hudbě, na které pracovala. A jim už vlastně ani nevadí, že Hanna pověsí kariéru influencerky na hřebík. Jsou nadšení především z toho, jak Hanna vypadá a z toho, jak vypadá spokojeně. „Dlouho jsem přemýšlela, jestli je Gabbie v pořádku. A teď už to konečně vím. Je,“ píše jedna z nich.