Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Gabca Czech miluje Shopaholic Adel | foto: TikTok.com

Bizarní tiktokerka Gabriela chce mít sex se Shopaholic Adel. Měla by se jít okamžitě léčit, píšou lidé

Bizarní tiktokerka, která si říká Gabca Czech, touží po sexuálním styku se Shopaholic Adel. Nabízí jí za to peníze, ale Adel na peníze neslyší. Nemá prý nic proti lesbám, ale nikdy se s Gabrielou nevyspí. Lidé se ale obávají toho, že je Gabriela psychicky labilní a může být nebezpečná. Podle některých dokonce Adel unese a zabije.
  10:44

Na TikToku lidé narazili na další bizarní tvůrkyni, která se stává stále více populární. Jmenuje se Gabriela a na sociálních sítích vystupuje pod jménem Gabca Czech. Lidé její tvorbu přirovnávají k tvorbě Shopaholic Adel, kterou také velmi dobře Gabriela zná. A co víc, Gabriela se nechala slyšet, že Shopaholic Adel neskutečně miluje.

Gabriela na první pohled zaujme tím, že je v každém videu oblečená v policejní uniformě. Mluví o svém životě a komentuje dění kolem sebe. Velmi si také oblíbila videa, ve kterých ochutnává různá jídla, která kolikrát nejsou ničím zajímavá. Lidem se nejvíce zapsala do paměti tím, že vyznala lásku Shopaholic Adel, a to velmi podivným způsobem. „Já miluji Shopaholic Adel z celého srdce. Udělala bych všechno na světě, aby byla se mnou, ale nebude, protože je na ptáky a já ptáky nesnáším. Pravý důvod, proč jsem se sní setkala, bylo to, že jsem její fanoušek a zároveň to, že jsem chtěla vidět, jak vypadá, protože se mi líbí takovéhle malé ploché holky. Mám ráda malá prsa, vzrušují mě. Doufala jsem, že se se mnou vyspí. Přemlouvala jsem je, aby si se mnou dali trojku,“ řekla Gabriela ve videu na TikToku.

Gabriela přiznala, že je lesba a Adel ji údajně neskutečně vzrušuje. Také tvrdí, že bude brzy milionářka a veřejně Adel nabídla, že pokud s ní bude mít sex, pošle jí peněžní dárky na TikToku a také peníze na účet. Zároveň je prý smutná z toho, že se to nejspíš nikdy nestane. I tak se ale nijak netají tím, co by s Adel chtěla provádět. „Tak strašně bych tě lízala, úplně tě miluji, Áďo a nestydím se za to. Prostě mě hrozně přitahuješ,“ vzkázala Adel Gabriela. Rozhodla se, že bude bojovat proti všem haterům, kteří Adel nemají rádi, protože si prý nikdo neuvědomuje, jak dokonalá Adel je. Na TikToku už prý nepošle peníze nikomu jinému, než své oblíbenkyni a bude ji před ostatními bránit. V budoucnu si prý chce založit nový účet na TikToku, kde si hodlá koupit falešné sledující, protože jsou prý lepší než skuteční sledující. Zároveň prý bude sledovat pouze ty, kteří Adel podporují.

Adel už samozřejmě zaregistrovala, že se na sociálních sítích objevila její výrazná fanynka a pro redakci Antiyoutuber.cz řekla, co si o Gabriele myslí. „V životě nebudu lesba a nebudu na holky. Jako nic proti té orientaci nemám, každý ať si miluje toho, s kým je šťastný a spokojený,“ řekla Adel s tím, že má na Gabrielu svůj osobní názor, který si ale chce nechat pro sebe. Lidé jsou ale z tvorby Gabriely velmi zaskočení. Podle některých je psychicky labilní a je prý nebezpečné, aby se takový člověk volně pohyboval. „Nemocná osoba. Hrozně labilní. Adéla je pošahaná, ale oproti téhle působí ještě zdravě. Z ní mi jde mráz po zádech. Psychiatra. Bez legrace. Měla by se jít okamžitě léčit, vypadá jako totální psychopat,“ reagují na Gabrielu lidé na sociálních sítích. Ta si ale prý z kritiky nic nedělá, protože jí tím ostatní lidé dělají reklamu zdarma.

Gabriela má také YouTube kanál, na kterém natáčí různá videa, kde ochutnává jídla. Na YouTube ji sleduje přes tisíc lidí, ale Gabriela se prý nyní YouTube věnovat nechce. Podle ní už totiž YouTube nikdo nepoužívá a chce se proto věnovat pouze TikToku, kde je o její videa daleko větší zájem. Zároveň si ale brzy založí nový profil, kde chce vybudovat novou základnu fanoušků, pro které bude i nadále točit bizarní videa, která ji prý velmi baví. I tak ale doufá, že jednoho dne jí její oblíbenkyně Adel nakonec podlehne a bude s ní mít sex. Mnoho lidí vtipkuje, že pokud se jí Adel dobrovolně nevzdá, Gabriela udělá něco šíleného a pravděpodobně ji unese. „Viděli jste, s jakou vážností o Adéle mluví? Ta si fakt legraci nedělá a říkám vám, že ji brzy zabije a sežere,“ píšou lidé na YouTube. Adel z Gabriely ale očividně strach nemá, ovšem sex s ní mít nejspíš nikdy nebude.

Témata: Shopaholic adel