Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Shopaholic Adel se už zase chce změnit. Prý bude řešit charitu, módu a ukáže přítele

Shopaholic Adel prozradila, že chce pomáhat nejen dětem v dětských domovech, ale také ve zvířecích útulcích. I nadále věří, že ji lidé začnou mít rádi, ale zatím to tak rozhodně nevypadá. Lidé si také myslí, že její nový vztah dlouho nevydrží i když Adel tvrdí pravý opak. Svého nového přítele Josefa Nonsteama prý nakonec začne prezentovat na sociálních sítích.
  12:37

Bizarní influencerka Shopaholic Adel prý, už zase, plánuje zcela změnit své vystupování na sociálních sítích. Tvrdí, že ji k tomu vede její nový přítel Josef Nonsteam, právě s ním chce prý začít konat dobro. Nedávno chtěla potěšit děti v dětských domovech, ale lidé ji za to kritizovali. Nyní plánuje další věci. Už dříve ale slibovala, že chce své chování změnit, ovšem příliš se jí to nepovedlo. Tentokrát to prý bude jiné a influencerka věří, že ji lidé začnou mít rádi.

Adel nedávno řekla, že chce pomáhat tam, kde je třeba, protože doufá, že si tím očistí své jméno a lidé ji začnou mít rádi. Nyní chce prý pokračovat ve své dobročinnosti dál a prozradila, na co dalšího se plánuje zaměřit. „Budu darovat věci na charitu pro rodiče s dětmi, co nemají moc penízků, aby koupili svým dětem oblečení a boty. Tak se budu zbavovat svého dětského oblečení a jednoho páru bot,“ řekla Adel pro redakci Anitiyoutuber.cz. Lidé jí ale nevěří, že se z ničeho nic rozhodla pomáhat ostatním proto, že by opravdu chtěla. Většina lidí si myslí, že si chce pouze zvýšit čísla na sociálních sítích. Adel sice doufala, že ji lidé začnou díky takovému chování mít rádi a nebudou ji už tolik kritizovat, ale lidé zkrátka nezapomínají na to, jak se chovala dříve. V minulosti slibovala, že chce zapracovat na svém chování a má v plánu vyhledat odbornou pomoc.

Influencerka chtěla pravidelně docházet k psycholožce, která by jí pomohla lépe zvládat vztek. Když ještě tvořila pár s nyní už bývalým přítelem Janem Kulasem, tvrdila, že si uvědomila, jak špatně se k němu chová. Také proto se rozhodla zapracovat na svém chování, ale jak se ukázalo, její odhodlání se změnit jí příliš dlouho nevydrželo. Lidé už jsou očividně unavení tím, že neustále slibuje různé změny a pravděpodobně proto jí nyní nevěří. Adel i tak doufá, že ji lidé začnou mít rádi a věří, že když bude pomáhat tam, kde je třeba, podaří se to. Chystá se prý navštívit psí útulky, ale zatím neprozradila, jakou pomoc chce nabídnout tam. „Ty radši už nikam nelez a nikomu nepomáhej. Já tedy nevím, ale když si čteš ty komentáře, Adélo, už ti snad musí dojít, že tě většina sledujících nemá rada,“ reagují na nápad s pomáháním influencerky lidé na Instagramu.

Adel ale opět změnila to, co všem neustále tvrdila a sice, že nikdy neukáže svého nového přítele na sociálních sítích. Většina lidí už ale ví, jak její nový přítel Josef Nonsteam ve skutečnosti vypadá. Adel ale neustále opakovala, že už ho nikdy neukáže. Také to se ale očividně změní. „Já chci hlavně prezentovat svého přítele, protože ho neskutečně moc miluji a záleží mi na tom, aby měl vedle sebe dámu a ne dítě,“ řekla Adel. Kolem jejího přítele je ale mnoho otazníků, protože několik žen tvrdí, že se jedná o známého podvodníka, který hledá na seznamkách ženy, ze kterých tahá peníze. Adel ale pochopitelně tvrdí, že jsou to všechno pouze pomluvy od lidí, kteří jí nepřejí štěstí a chtějí její vztah zničit. „Lidi akorát lžou. Nic z toho není pravda. Já cítím, že on je ten pravý a že s ním mám zůstat. Já jsem ho ukázala na sítích hlavně proto, aby jsme mohli chodit konečně normálně ven. Lidi akorát šíří pomluvy,“ tvrdí Adel.

Lidé se jí ale za podobné názory smějí. Adel takové věci totiž říkala i v předchozích vztazích. O Kulasovi tvrdila v podstatě to samé a slibovala, že ho nikdy neopustí a že on je ten pravý. Poté, co ji Kulas požádal o ruku, se ale nakonec rozešli a Adel tak opět zůstala sama. Nonsteam je prý jiný a nikdy se nerozejdou, ale lidé na to mají zkrátka jiný názor. Někteří si totiž myslí, že také tento vztah skončí rozchodem, protože se oba budou hádat. Adel sice tvrdí, že Nonsteamovi záleží na tom, aby se chovala normálně a pomáhá jí zvládat vztek, ale to stejné tvrdila také o Kulasovi. Ani chování nového přítele tedy nejspíš není zárukou toho, že vztah vydrží. Adel navíc po rozchodu s Kulasem tvrdila, že chce být sama, ale netrvalo dlouho a opět se vrhla do nového vztahu. Podle většiny lidí ale ani tento vztah dlouho nevydrží.

Témata: Shopaholic adel