Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Začínající influencerka Heduš | foto: tiktok.com/@hedus231

Flexybabka zmizela, má ale nástupkyni. Seniorka Heduš zpívá o pervitinu a písničky od Rytmuse

Flexybabka má nástupkyni. Sice už několik měsíců mlčí, nechala se jí inspirovat jiná žena. Na TikTok začala tvořit starší žena, která si říká Heduš a její videa jsou podobně vulgární, jako ta od Flexybabky. Tvoří teprve pár dní a už ji sleduje 50 tisíc uživatelů. Jejich reakce však pozitivní nejsou. Heduš totiž zpívá i písničky od Rytmuse nebo o pervitinu.
  19:23

Na sociální sítě může tvořit opravdu každý a poslední dobou se na nich začíná pohybovat čím dál tím více seniorů. Pravděpodobně nejznámější českou influencerkou seniorkou je Marie Skopalová alias Flexybabka. Ta už ale několik měsíců mlčí. Zdá se však, že má novou nástupkyni.

Skopalová se proslavila především díky vulgárním videím, kterými cílila spíše na mladou generaci. Snažila se jim přiblížit především hudbou. Od začátku její tvorby například tvrdí, že ráda poslouchá smíchovského rappera Dollara Prynce a dávala to okázale najevo. V mnoha videích pouštěla jeho skladby, mluvila o marihuaně nebo alkoholu a používala sprostá slova.

Sice ji mnozí uživatelé na sítích kritizovali především kvůli vulgaritě, evidentně si z ní někteří vzali i příklad. Uživatelka vyššího věku, která si říká Heduš, natáčí videa na TikTok teprve pár dní. Na jiných sociálních sítích zatím aktivní není, videa na TikToku jsou více než dostačující. „Dělám zábavná videa. Naplňuje mě, když lidem dělám úsměv na tváři,“ píše v popisu profilu Heduš.

@hedus231

Paťo Paťo😎😎

♬ původní zvuk - HEDUŠ

Na základě popisu profilu se může zdát, že bude natáčet videa, která opravu vytvoří někomu úsměv na tváři, místo toho však zpívá sprosté písničky od českých a slovenských rapperů. Ve dvou videích zpívá skladby slovenského rappera Rytmuse, jedna z nich jsou už téměř legendární Zlatokopky. V jiném videu zpívá nevydanou skladbu rappera Cyrila z Churaq Clique, jejíž úvodní slova jsou o tom, že drogově závislí berou pervitin. Tato slova zpívá i Heduš při tom, co má na sobě župan a kšiltovku na křivo.

Natočila ještě několik videí, ve kterých se snaží zapůsobit na mladší generaci sledujících. Jejich reakce však příliš nadšené nejsou. „To je takové to, když si staří myslí, že rozumí mladým. Je to ale spíš trapné,“ píše jeden z komentujících. „Máte už aspoň občanku? Nechováte se tak,“ myslí si další. Ostatní reakce se nesou ve stejném duchu.

Heduš si z negativních komentářů pravděpodobně nic nedělá a v natáčení pokračuje. Jen za pár dní natáčení videí ji začalo sledovat na TikToku téměř 50 tisíc uživatelů. „Děkuju, že sledujete moje videa, mám vás ráda, mějte se fajn. Budu točit dál, ať to všechno klapne,“ povídá na TikToku. Nutno dodat, že ne veškerá její videa jsou vulgární. Heduš má totiž čivavu, kterou má moc ráda, což také ráda ukazuje.

Témata: FlexyBabka