Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Honza Michálek je v nemocnici | foto: instagram.com

Zápas Michálka a Seasera je v ohrožení. Michálek byl totiž převezen do nemocnice

Honza Michálek skončil v nemocnici. Přehnal totiž přípravnou fázi na zápas se Seaserem a navíc skoro nejedl. Zkolaboval a za pouhý den zhubl skoro 6 kilo. Michálek se domnívá, že se jedná o chřipku nebo mononukleózu. Fanoušci Seasera si ale myslí, že si to celé vymyslel, protože se bojí prohry.
  19:00

Tiktoker Honza Michálek, který se má utkat s youtuberem a streamerem Danielem „Seaserem“ Siručkem, musí místo přípravy na zápas řešit zdravotní potíže. Protože se rozhodl jít až za hranice klasického trénování, jeho tělo mu vypovědělo službu a on skončil v nemocnici. Své fanoušky o tom informoval na Instagramu a na TikToku. Dva měsíce zpátky se totiž svěřil s tím, že zápas bere naprosto vážně a hodlá se do přípravy pustit naplno. Také měl vyšší váhu, než jakou by chtěl a proto začal trénovat dvakrát denně. Začal dokonce méně jíst a to, jak se později ukázalo, se mu draze vymstilo.

Protože stále vážil víc, než by měl, rozhodl se pokračovat v náročném tréninku, ovšem současně také přestal jíst pravidelnou dávku jídla. Samotná příprava je i s dostatkem jídla velmi náročná, ale Michálek byl přesvědčený o tom, že ji zvládne i se sníženým příjmem potravy. Nakonec ovšem trénoval až příliš a jeho tělo už náročné tréninky nezvládlo.

Michálek zkolaboval a byl převezen do nemocnice. „Ve čtvrtek mě odvezla sanitka, jelikož moje tělo doslova zkolabovalo. Od té doby nejsem schopný cokoliv sníst a pomalu ani pít, natož abych udělal třeba klik. To způsobilo, že za poslední čtyři dny jsem zhubl 5/6 kilo a cítím se tak, jak jsem se už dlouho necítil,“ informoval o svém zdravotním stavu Michálek na Instagramu.

Michálek se také svěřil, že čeká na výsledky testů krve, ale pokud by něco bylo v nepořádku, nechá si to pro sebe. Zároveň je prý připravený udělat cokoliv pro to, aby se mohl 10. června postavit Siručkovi a vyřešit jejich spor jednou pro vždy. Pokud se ale jeho pobyt v nemocnici protáhne, Michálek tím riskuje opravdu hodně. I kdyby se mu nakonec podařilo nastoupit do zápasu, přijde o finální možnost tréninku a také o fyzičku, kterou může delší pauza velmi snížit. Pokud by mu ale jeho zdravotní stav nedovolil nastoupit, vedení organizace Clash of the Stars by muselo na poslední chvíli sehnat někoho, kdo by se Siručkovi postavil. Michálek ale věří, že to nebude potřeba.

Kdo ale Michálkovi nevěří, jsou Siručkovi fanoušci. Ty jsou totiž přesvědčení o tom, že Michálek dostal ze svého soupeře strach a jeho akutní zdravotní problémy jsou pouhá výmluva pro to, aby nemusel do zápasu nastoupit. „Se bojí fightu, dělá největšího k*ra a teď si udělal úraz, aby tam nešel, buldoček. Přidal video před zápasem, kdyby náhodou prohrál, tak ať se má na co vymluvit. To se stalo. Když má čas na video, tak je mu asi velké h*vno,“ komentují Siručkovi fanoušci Michálkův zdravotní stav. Protože se podobné komentáře pod jeho příspěvky stále více hromadily, Michálek to už nevydržel a hromadně Siručkovým příznivcům odpověděl.

„Miluji jeho fanoušky. Možná, když se všichni spojíte, budete mít dohromady 20 let a přes 100 IQ,“ obul se do svých odpůrců Michálek. Na to zase pochvalně reagovali jeho fanoušci a v komentářích pod příspěvky se spustila rozsáhlá debata o tom, co Michálkovi opravdu je. On sám se obává toho, že ho sklátila chřipka nebo dokonce mononukleóza. V případě druhé varianty by se jednalo o velký problém, vzhledem k blížícímu se zápasu.

Michálek navíc za pouhý den zhubl zhruba šest kilo, což je pro lidský organizmus velice nepříjemné. Michálek teď bude nejvíce bojovat s tím, aby získal energii pro pohyb a pokud se rozhodne nastoupit do zápasu, bude se muset rychle vrátit do původního tempa. Tentokrát ale ví, že při tolik náročném trénování si musí dopřát také více stravy. V opačném případě by to totiž mohlo mít fatální následky.