Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Premiéra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Skočili influenceři na Kazmův trik? Většina je z jeho nového filmu nadšená

Kazma uvádí do kin jeho první film s názvem ONEMANSHOW: The Movie. Na slavnostní předpremiéru pozval stovky influencerů a celebrit, zřejmě hlavně pro vlastní promo. Zdá se, že mnohým z nich Kazmův film vyrazil dech. Někteří mají dokonce v plánu na něj jít ještě klidně několikrát. Co je na novém filmu zaujalo?
  17:11

Kamil Bartošek alias Kazma má za sebou předpremiéru k jeho novému filmu ONEMANSHOW: The Movie. Reakce na něj jsou lehce smíšené. Zdá se ale, že u celebrit převažuje spíše pocit nadšení a překvapení. Někteří film dokonce označují za něco s daleko větším přesahem, co divákům otevře oči. Těžko se mezi influencery hledá někdo, kdo by film zkritizoval. Co se některým ve filmu nelíbilo, tak byly herecké výkony. U Kazmy je to však zřejmě pochopitelné, jelikož se herectvím nikdy neživil a za herce se nepovažuje.

Tak tento film stojí za to určitě se na něj běžte kouknout. #kazma #onemanshow #film #❤️. #. Děkuji moc za pozvání @kazma_kazmitch

16. srpna 2023 v 0:15, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 14:30

Za velikého fanouška Kazmy a jeho filmu se dá zřejmě považovat influencer říkající si Kluk s kamením. Ten se na předpremiéru vydal sám a zdá se, že si to pořádně užil. Autorovi článku se hned při odchodu ze sálu svěřil, jak se mu film moc líbil a že to rozhodně není naposled, co ho v kině viděl. „Říkám vám všem, na ten film si určitě zajděte. Je to pecka. Já vám nic říkat nebudu, protože já to chci,“ říká na svém Instagramu.

Většina influencerů je z filmu doslova unesená. „Mně se to líbilo moc. Já to sleduji jako fanoušek. Mám Kazmu rád, takže já jsem z toho byl nadšený. Zajímalo by mě, co je na tom pravdy a co je fikce,“ říká pro Antiyoutuber.cz influencer Honzi Michálek. Svěřil se také, že ho Kazma rozhodně nezklamal. Do kina šel s velkým očekáváním, které se zřejmě zcela naplnilo.

Podobně je na tom i influencer Jakub Smrek alias Freescoot. Ten se redakci dokonce svěřil, že se Kazmovi povedlo jeho obrovské očekávání překonat. „Předčilo to mé očekávání. Já jsem neřešil jestli to je pravda nebo ne. To mi bylo jedno. Šlo mi spíš o to, jak to bude udělané a jakou kvalitou, jestli to nebude odfláknuté,“ říká Freescoot. „Za mě to byla naprostá bomba. Já jsem byl víc než překvapen, jak to vlastně ve výsledku vypadalo a jak to spojovalo nějakou realitu do filmového světa,“ doplňuje.

15. srpna 2023 v 22:26, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 14:31

Co by mělo mnoho fanoušků chystajících se jít na film pochopit je to, že je film hraný a má být podle Kazmy založený na skutečné události. Co je na tom pravdy není jisté, ale zdá se, že většina influencerů věří, že téměř vše, co se ve filmu odehrává je pravda. „Věřím tomu tak na sedmdesát procent. Je to fakt ohromné,“ vysvětluje Freescoot.

Instagramové příběhy ostatních celebrit zaplnily příspěvky o tom, jak je film dobře udělaný. Láká na něj i známý youtuber Stejk. „Kdo máte rád klasickou One Man Show, tak se Vám film bude líbit. Pokud jsou ty situace ve filmu reálné, tak se nedivím, že Kazma odlétá do hajzlu,“ píše Stejk na svém Instagramu.

Film moc povedenej kdo má rád klasický One Man show, ten si to užije
A ano na spousty dotazů: opravdu uvidíte film

16. srpna 2023 v 10:37, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 14:32

Zdá se doopravdy, že většina diváků z kina odcházela spokojená a s nadšením. Přeci se však mezi influencery najde někdo, kdo si film moc neužil. Je jím Sebastián Šikl, který na svém TikToku popsal své dojmy z filmu. „Klasický scam a One man Show. Kluk si může dělat co chce, protože má na to ty peníze. Takže trochu s někým jako vyj*be a dá tam nějaký dobrý skutek a tím si to trochu vyžehlí“ vysvětluje. Veřejná premiéra filmu bude už 17. 8. Je tak jen otázkou času, jak na něj budou reagovat průměrní fanoušci.