Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

OnlyFans tvůrkyně Irina | foto: instagram.com

Irina tvoří na OnlyFans, aby mohla podpořit rodinu na Ukrajině. Kopíruje Kafuu, schytává ale kritiku

Dívka, která kopíruje tvorbu Kafuu, si také založila OnlyFans. Irina chce ale penězi, které si na platformě vydělá, podpořit svou rodinu, která žije na Ukrajině. Její bizarní tvorbou ale mnoho lidí pohrdá a v komentářích jí to dávají jasně najevo. Irina by ráda zápasila v Red Face, kde by, podobně jako Kafuu, plácala druhou slečnu přes zadek.
  20:00

Poslední dobou se na sociálních sítích objevuje stále více dívek, které napodobují chování kontroverzní influencerky Anny Hamannové alias Kafuu. Ta svou bizarní tvorbou nastolila jakýsi trend, díky kterému si slečny propagují svůj účet na OnlyFans. Styl videí, se kterým Hamannová přišla, se stal velmi populární a některé OnlyFans tvůrkyně ho proto převzaly. Jednou z těchto slečen je i tvůrkyně z Ukrajiny, která má pro svou tvorbu jasný důvod. Irina si totiž založila účet na OnlyFans proto, aby vydělanými penězi mohla podpořit svou rodinu žijící na Ukrajině. Za svou tvorbu je ale velmi kritizovaná.

Princip videí, která Irina natáčí, je v podstatě jednoduchý. Podobně, jako její předchůdkyně, se snaží ve videích vypadat svůdně a zároveň roztomile. Svým divákům často pokládá naprosto nesmyslné otázky, na které chce znát odpověď. „Přemýšlela jsem nad tím, že si nechám ostříhat vlasy. Co myslíte? Je to dobrý nápad,“ ptá se Irina v jednom videu. Všechna její videa jsou v podobném duchu a od ostatních tvůrkyň, které natáčí podobný obsah, se liší pouze v jediné věci. Irina je totiž Ukrajinka a neumí příliš dobře česky. I když se snaží stále zlepšovat, pořád na ní jde poznat, že nepochází z Česka.

Některá její videa jsou proto záměrně směřovaná na její původ. Svých sledujících se například ptá, jestli se jim líbí holky s přízvukem nebo bez přízvuku. V jednom videu zase řekla ukrajinsky větu se sexuálním podtextem a nechala své sledující hádat, co přesně řekla. Na svůj původ odkazuje Irina opravdu často a i když se snaží mluvit správně, lidé její tvorbu i tak zařazují mezi naprostý odpad sociálních sítí. „Ty šlajsky se tu množí jako houby po dešti. Další k*rvička, která nechce makat. Táhni do h*jzlu. Lezete mi na nervy, všechny,“ komentují videa Iriny uživatelé na Instagramu.

Mnoho lidí ale Irinu uráží kvůli jejímu původu. Někteří Češi totiž nemůžou vystát přítomnost Ukrajinců, kteří k nám prchají před válkou. Právě proto se navážejí také do Iriny, která ale na takové komentáře nijak nereaguje. V jednom videu se dokonce přiznala, proč začala s tvorbou na OnlyFans. „Začala jsem s OnlyFans, abych mohla podporovat svou rodinu na Ukrajině,“ svěřila se Irina.

Sama se dokonce rozhodla odjet na Ukrajinu, aby se mohla se svou rodinou setkat, mnoho lidí jí ale píše, aby se už nevracela. Je dost možné, že kdyby Irina na sociální sítě přidávala normální obsah, vyhnula by se spoustě nepříjemných komentářů. Rozhodla se ale zviditelnit skrze videa, která mnoho lidí považuje za naprosté dno a nesmí se tedy divit, že někteří lidé hledají sebemenší záminku k tomu, aby ji mohli kritizovat.

Irina chce ale mimo OnlyFans a tvorbu videí vyzkoušet také něco nového. Ráda by se totiž utkala s nějakou slečnou v plácání přes zadek, v takzvaném „Booty slapu“. Na svém Instagramu se zeptala svých sledujících, zda by ji chtěli vidět na galavečeru Red Face, kde by se zápas pravděpodobně uskutečnil. Poté dokonce poslala vzkaz členovi organizace Jakubovi Smrekovi alias Freescootovi.

„Tak co, Freescoote? Já jsem připravena na plácání zadku. Přijdeš to zkontrolovat,“ ptala se Irina Smreka. Ten její video sdílel na svůj Instagram a je možné, že se Irina opravdu objeví na nadcházejícím třetím galavečeru organizace RedFace. V následujícím videu se ptá, kde jsou tvůrkyně Kafuu, Petulka a Kikiczech, které Irině dost možná leží v žaludku, protože jsou pro ni konkurence.

Je možné, že se některá z nich neudrží a bude se chtít s Irinou utkat v plácání přes zadek. Zatím ale není vůbec nic jisté a tak se mohou slečny pouze snažit získat co možná nejvíce nových fanoušků díky své bizarní tvorbě. Irina má v současné době přes 15 tisíc sledujících a určitě se jejich počet ještě zvýší. Mnoho mužů totiž její tvorbu oceňuje a právě ti jsou také ochotní zakoupit si přístup na její účet na OnlyFans.