Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Neroli na TikToku kopíruje Kafuu | foto: instagram.com

Kafuu má novou konkurenci. Na TikToku se objevila slečna, která se prezentuje stejně jako hvězda OnlyFans

Kafuu inspirovala mladou slečnu k tomu, aby se začala na sociálních sítích chovat stejně jako ona. Neroli se pokouší sexualizovat dětský obsah a také láká diváky na svůj OnlyFans. Lidé se ale Neroli vysmívají a nazývají ji „Kafuu z Wishe“. Pro některé je takové vystupování naprosto směšné a mladou slečnu kritizují. Neroli na TikToku po týdnu sleduje skoro deset tisíc lidí.
  9:00

Na TikToku se objevila slečna, která se rozhodla proslavit se velmi zvláštním způsobem. Začala se totiž prezentovat stylem, jakým se prezentuje také známá influencerka Anna „Kafuu“ Hamannová. Snaží se chovat jako malá nevinná holčička a přitom láká sledující na svůj OnlyFans účet. Mladá slečna si říká „Neroli“ a na TikToku je pouze krátkou dobu. Už si ale stihla znepřátelit kde koho a lidé se jí v komentářích vysmívají. Neroli je samozřejmě nejvíce kritizovaná za to, že kopíruje chování Hamannové, jí to ale očividně nevadí.

To, že takové chování funguje, jsme mohli vidět právě u Hamannové. Její popularita je založená právě na tom, že sexualizuje dětský obsah a ráda nechává své fanoušky rozhodnout o tom, které dvě varianty jejího oblékání jsou lepší. Díky tomu Hammanovou sledují desítky tisíc lidí a také jí skvěle funguje její OnlyFans účet.

Nejspíš právě proto se Neroli rozhodla vydat se stejnou cestou, a tak začala na TikToku přidávat podobná videa. Mluví co možná nejvyšším hlasem a snaží se tvářit právě jako malá holčička. Zároveň si ale chce zpropagovat svůj OnlyFans účet a vydělat si díky novým zájemcům více peněz.

Lidé si ale ze začátku mysleli, že se Neroli Hamannové pouze vysmívá a její videa mají být jakousi parodií na ni. „Sakra, já myslel, že si dělá p*del z Kafu, ale ona to asi myslí vážně,“ okomentoval Nerolino druhé video jeden z uživatelů TikToku. Neroli si však očividně z ničeho legraci nedělá, naopak chce touto cestou získat co možná nejvíce sledujících.

A to se jí celkem daří, protože za necelý týden ji na TikToku sleduje přes 9 tisíc lidí a na Instagramu dokonce 12,3 tisíc lidí. Její první příspěvek na Instagramu, který je z 1. července tohoto roku, má sledujícím sdělit, co je cílem její tvorby. „Ahoj, začínám dělat OnlyFans. Doufám, že mě podpoříš,“ stojí v popisku u prvního příspěvku Neroli.

Neroli má ale pravděpodobně ambice prosadit se nejen v Čechách, ale také v zahraničí. Založila si totiž i druhý účet na TikToku, na který přidává videa, ve kterých mluví anglicky. Sama si ale z druhého profilu komentuje videa a navíc ji na anglickém profilu nesleduje ani 100 lidí. Na českém profilu ale přidala už několik videí, jejichž obsah je v podstatě stejný, jako obsah, který tvoří Hamannová. Neroli své diváky totiž nechává vybrat mezi auty, která by se k ní mohla hodit.

Také dává svým sledujícím možnost ptát se jí na jakékoliv otázky v komentářích. Ani na jednu z nich však zatím neodpověděla a nejspíš to ani nemá v plánu. Také přidala video, ve kterém se zakousla do květu rákosí, který připomíná doutník. Neroli to ale podala stylem, jakoby květ byl penis. „Hm, ten je ale velký. Co to je,“ řekla Neroli ve videu a poté do květu kousla. Lidé na TikToku se jí ale za video vysmáli. Někteří jsou však z její tvorby nadšení a dokonce se přiznali k tomu, že si už předplatili její OnlyFans.

@nerolinka_of Tohle to udělat nemělo 👩🏼 #nerolinka ♬ původní zvuk - neroli_of

Lidé jsou objevením Neroli většinou znechucení. I když se najdou i tací, kteří její tvorbu chválí, většina komentářů pod jejími videy jsou spíše negativní. Neroli často nazývají „Kafuu z Wishe“ a to právě proto, že doslova kopíruje Hamannovou. Někteří také poukazují na smutný fakt, že se mladá slečna chce proslavit způsobem, který je pro většinu lidí naprosto směšný. Hamannová, která se podobně prezentuje na sociálních sítích už dlouho, je v podstatě neustále kritizovaná a dokonce se i stalo, že na ni lidé pokřikovali různé nadávky naživo.

Neroli samozřejmě musí vědět, že pokud se vydá touto cestou, bude na sociálních sítích čelit velké kritice. Nejspíš je ale přesvědčená, že se jedná o perfektní reklamu pro její OnlyFans. Způsob, kterým si reklamu dělá, je sice velmi ostudný, na druhou stranu, Hamannovou prakticky takové vystopování proslavilo a jistě si i díky tomu, získala spoustu předplatitelů na svém OnlyFans. Neroli tak nejspíš nevidí jediný důvod, proč by neměla zkusit své štěstí a natáčet videa podobně, jako je natáčí Hamannová.

Témata: Kafuu