Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Jakea Paula čeká další zápas | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

S kým bude zápasit Jake Paul? Na výběr má z několika protivníků, ve hře je i Andrew Tate

Jake Paul měl již dvakrát zápasit s Tommym Furym, ale ani jednou se zápas neuskutečnil. Paul se snaží vyhrotit Furyho a dělá téměř cokoliv pro to, aby se v jeho dalším zápase stal Fury jeho protivníkem. Pokud mezi nimi ale zápas po třetí nevyjde, má Paul několik dalších možných adeptů na soupeře.
  4:00

Jake Paul je zatím se svými šesti výhrami neporažený boxer. Už dvakrát se měl utkat s boxerem Tommym Furym, ale oba zápasy byly zrušeny. První se neuskutečnil kvůli Furyho zraněním a na druhý zápas nebylo Furymu dovoleno přiletět do USA. Jake Paul má tak jasno. Říká, že se ho Fury bojí, a proto s ním nechce bojovat.

Sám otec Tommyho John Fury má pochyby o případném zápase mezi jeho synem a Paulem. „Hodně se toho řeklo, hodně se toho dělalo a nikdy se to nestalo. Už je mi z toho špatně, už to nebudu řešit, pokud nejsou připraveni zaplatit Tommymu jeho cenu. Nebudeme boxovat za méně, než jaká je Tommyho hodnota, Bude to jeden z těch zápasů, který se nikdy nestane,“ vyjádřil se John Fury ke sporu mezi jeho synem a Paulem.

„Tommy Fury na to, že jsi profesionál, tak dostáváš hodně peněz. Ale znovu a znovu ukazuješ, že jím nejsi. Zmeškal jsi zápas kvůli zlomenému žebru, zmeškal jsi zápas kvůli zmeškanému letu a nyní ti chybí váha o 7 liber,“ napsal na Twitter Jake Paul na adresu Furyho.

Paul však chce, aby se zápas uskutečnil stůj co stůj. Na nedávném exhibičním zápase v Dubaji, kde zápasil Fury s Rolly Lambertem, dělal Paul komentátora zápasu. S tím se Fury zřejmě nespokojil a po výměně několika poznámek se tito dva zápasníci málem porvali. Fury vyzýval Paula do ringu, načež mu Paul ukazoval, ať za ním sleze z ringu dolů. O to se Fury pokusil, byl však zastaven jeho týmem. V ringu byl i otec Furyho, který se také rozvášnil a vyměnil si pár poznámek s Paulem.

Paul však zvažuje i jiné možnosti, kdyby přeci jen na zápas s Furym nedošlo. Fanouškům oznámil, že rozesílá výzvy mnoha dalším soupeřům. Mezi nimi jsou například známý irský MMA zápasník Conor McGregor a mexický profesionální boxer Canelo Alvarez.

Paul si také pohrával s myšlenkou uskutečnit zápas mezi ním a bývalým mistrem světa v kickboxu Andrew Tateem. Tito dva zápasníci se nedávno potkali v Dubaji, kde dokonce došlo na vzájemný staredown. Tateovi je však už pětatřicet let a v ringu nebyl přes dva roky. Není tedy jasné, jestli by zápas přijal.

Témata: Jake Paul