Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Objeví se Jakub Enžl v Clash of the Stars? Smysluplnému zápasu se prý nebrání, začíná trénovat box

Účast známého influencera a kulturisty Jakuba Enžla v Clash of the Stars je velice očekávaná. Nyní se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že by se v nějakém zápase objevit zřejmě mohl. O bojové sporty se zajímá už delší dobu. Preferuje MMA, tento rok však začíná plně trénovat box.
  17:00

Už dříve se o účasti influencera a kulturisty Jakuba Enžla v bojové organizaci Clash of the Stars vtipkovalo. Šlo ale pouze o nadsázku, kdy do zápasu vyzval kontroverzní youtuberku a podcasterku Denisu Kouřílkovou alias Sugar Denny. Sportu se věnuje už od malička, a tak je podle něj už zřejmě na čase se posunout i do bojových umění. Profesionálně se bojovým sportům zatím nevěnoval, chce se do toho však, jak se zdá, vrhnout po hlavě.

Ačkoliv ho nejvíce láká MMA, začít by chtěl prý boxem. MMA je podle něj daleko komplexnější a těžší. „Tento rok chci pravidelně jezdit boxerské tréninky,“ říká Enžl pro redakci Antiyoutuber.cz. Pravděpodobně už i tento rok by se prý nebránil zápasu, avšak zatím jen v boxu. MMA nezavrhl a svěřil se, že časem by se k němu chtěl zřejmě dostat. Jestli by měl zápasit v Clashi nebo jiné organizaci, mu je prý jedno. Důležité prý je, aby ten zápas dával smysl.

Enžl se objevil na premiéře filmu Karlos o známém zápasníkovi Karlosi Vémolovi. Od filmu prý očekával hlavně to, že ho pozná nejen jako zápasníka, ale i normálního člověka. Vémola je podle něj lehce kontroverzní člověk, avšak veliká ikona českého MMA. „Ať už řekl a udělal cokoliv, nikdo mu nevezme výsledky, které má,“ říká Enžl.