Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jakub Schwarz a jeho přítelkyně Adéla Gabčová | foto: instagram.com

Tiktokeři a kariéra založená na vztazích. Podle lidí jsou spolu některé páry pouze na oko

Na TikToku jsou velmi populární tvůrci, kteří natáčí videa o jejich vztahu. Někteří na tom mají doslova postavenou svou influencerskou kariéru. Podle některých lidí je to ale špatně. Jedni z takových tvůrců dokonce spouští vlastní merch. U jiných tvůrců zase lidé spekulují, zda jsou skutečně spolu, nebo pouze využívají toho, že lidi baví párová tvorba.
  10:53

Mnoho influencerů na sociálních sítích zveřejňuje své vztahy a někteří na to samozřejmě také doplatili. Jedni z těch, kteří mají svou kariéru postavenou na tom, že veřejně mluví o svém vztahu, jsou také tiktoker Jakub Schwarz a jeho přítelkyně Adéla Gabčová. Ti totiž už dlouho na sociální sítě přidávají videa, kde mluví o svém vztahu a dávají svým sledujícím různé vztahové rady a tipy. Setkávají se ale s obrovskou kritikou.

Schwarze sleduje na TikToku 350 tisíc lidí a ten jim poctivě dodává videa, ve kterých je nejčastěji ve společnosti své přítelkyně. Mnoho lidí jejich vztahu pochopitelně fandí a jsou rádi, že pár vypadá šťastně. Někteří lidé si ale myslí, že by svůj osobní život na sociálních sítích zkrátka zveřejňovat neměli. Může se jim to totiž velmi vymstít a i když se Schwarz a Gabčová snaží svými názory spoustě lidem pomoct, některým lidem zkrátka jejich tvorba vadí. „Nesnáším je a nemůžu ty lidi vystát. Nemůžu ty jejich párové vlogísky vystát. Jakub mi nevadí, ale ta Adéla mi přijde hrozná. Ta Adéla se chová jako malé dítě, hrozně mi vadí. Hlavně, že Shwarz psal snad všem holkám chvíli před tím, než oficiálně dali na Instagram, že spolu jsou,“ reagovali na tvorbu Schwarze a Gabčové lidé na TikToku. I když je pár často kritizovaný, na TikToku mají některá videa s nimi statisíce zhlédnutí a pochopitelně mnoho lidí baví.

Shwarz a Gabčová se dokonce rozhodli, že spolu vytvoří vlastní merch. Pár totiž společně prodává trička a mikiny, na který je nápis „Side by side“, což v překladu znamená Bok po boku. Název má poukazovat na to, že svou kariéru rozjeli společně a nyní jsou influenceři díky jejich vztahu. Soudě podle komentářů je o jejich merch obrovský zájem, i když se jedná o jednobarevné oblečení, na kterém je pouze jediný nápis. Shwarz se rozhodl, že se zaměří také na tvorbu spojenou se cvičením. Dává proto lidem různé rady, jak cvičení zvládat, ale zároveň samozřejmě v posilovně natáčí videa také s Gabčovou. Také videa o cvičení mají vysokou sledovanost, ale někteří lidé se nechali slyšet, že Schwarze sledují pouze proto, že lidem pomáhá se cvičením, ale vztahové věci je ani trochu nezajímají.

Schwarz a Gabčová ale rozhodně nejsou jediní, kdo na sociálních sítích veřejně mluví o svém vztahu a těží z toho. Na sítích je totiž také populární účet Sami společně, kde jeho autoři neustále přidávají vztahové příspěvky. Některá videa, která tvůrci Pavel a Eva přidávají, jsou udělaná jako krátké vtipné scénky. Společně také dělají různé pranky a jejich tvorba opravdu mnoho lidí baví. Spekuluje se ale o tom, že Eva a Pavel spolu ve skutečnosti nechodí, ale pouze využili toho, že spoustu lidí baví sledovat na sociálních sítích tvorbu párů. „Když je stream, tak je tam jen on. Eva tam ani třeba neprojde, nebo prostě za celou dobu streamu ani nepromluví. To mi přijde takové divné. Také mi to občas přijde hrané, hlavně na té Evě,“ reagují na pár lidé na TikToku.

Velmi sledovaný byl také vztah Vladislava Houšky a Natálie Masarčíkové. Ti už sice v tuto chvíli pár netvoří, ale když spolu ještě byli, neustále přidávali videa, ve kterých ukazovali, jak jejich vztah vypadá. Také jejich tvorbu si lidé oblíbili, ale protože se poté rozešli, lidé jejich vztah začali velmi řešit. I když spolu už nejsou, Houška ze svého profilu na TikToku společná videa nesmazal. Oba si ale díky společné tvorbě získali obrovskou pozornost a lidé nyní sledují jejich rozdělené životy. Houška momentálně chodí s influencerkou Annou Šulcovou, se kterou také velmi často mluví o jejich vztahu a dokonce ho rozebírají ve vlastním podcastu. Masarčíková se nedávno na sociálních sítích pochlubila tím, že čeká miminko. Ta se ale z minulého vztahu poučila a veřejně neprozradila, s kým je nyní ve vztahu a kdo bude otcem jejího dítěte.